System Care Antivirus törlés (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2017. aug)

Eltávolítási Útmutató - System Care Antivirus

Mi az, hogy System Care Antivirus?

A System Care Antivirus egy veszélyes szoftver. Közelében sem jár annak a programnak, amelyiknek megpróbálja kiadni magát

System Care Antivirus

Habár kifinomult, rengeteg opcióval ellátott antivírusnak tűnhet, valójában egy újabb ál-vírusirtó, így ez a vírus is az áldozatok pénzét próbálja megszerezni, méghozzá úgy, hogy a nemlétező teljes változatát árulja és azt ígéri, hogy ez majd rendbe hozza a számítógépet és eltávolítja a vírusokat.

A System Care Antivirus keresője garantáltan vírusokat talál a rendszerben. Aggodalomra viszont semmi ok, mert a vírusok kitalációk. A System Care Antivirus az AVASoft Professional Antivirus, a Disk Antivirus Professional és még jónéhány másik néven futó kártevő egy újabb változata.

Mindegyiknek ugyanolyan a felülete, és mindegyik ugyanúgy terjed: becsapós webes értesítésekkel. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja a kereső riasztásait és eltávolíthatja a programot.

System Care Antivirus

Hogyan fertőzhet meg a System Care Antivirus?

A System Care Antivirus a felhasználó tudta nélkül kerül a rendszerbe. Az iIlegális weboldalak, a spam levelek, a becsapós értesítések és akár freeware programok is terjeszthetik. A becsapós webes értesítések általában az elavult Flash Player frissítésére szólítanak fel, vagy valamilyen online videót ajánlanak.

Amint a felhasználó rákattint az értesítésre, egy trójai vírus töltődik le, amely ezután letölti a System Care Antivirus fájljait. A System Care Antivirus ezután kényelembe helyezi magát, így minden rendszerindítással megjelennek a félrevezető üzenetei és rendszervizsgálatai. Ne higgyen ezeknek az üzeneteknek:

System Care Antivirus Warning
Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.Click here to activate protection.

Warning!
Application cannot be executed. The file GoogleUpdate.exe is infected.Please activate your antivirus software.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate System Care Antivirus, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Ha az ön számítógépén is ilyen értesítések bukkannak fel, jusson eszébe, hogy a rendszer viszonylagos biztonságban van, hiszen az értesítéseken szereplő vírusok nem léteznek, de a System Care Antivirus viszont kártékony program. A nem létező teljes verzió megvásárlása helyett inkább távolítsa el a vírust a számítógépről. Ha már kifizette a kért összeget, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a bankkártyát kibocsájtó bankkal!

Hogyan távolítható el a System Care Antivirus?

A System Care Antivirus eltávolításához megbízható antispyware program ajánlott, például a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner. Ne feledje frissíteni a kiválasztott programot telepítés után, hogy biztosan megtalálja a fertőzött fájlokat. Ha a vírus nem engedi elindulni az eltávolítóprogramokat, az alábbiak a teendők:

1. Töltse le a FortectIntego programot. Ezt úgy készítették el, hogy ilyen helyzetekben is elindítható legyen; csak állítsa át a fájl kiterjesztését (fájlnév).exe-ről (fájlnév).com-ra.
2. Próbálja meg regisztrálni a kártevőt a következő, a korábbi változatokkal biztosan működő kóddal: AA39754E-715219CE Így elhitetheti a vírussal, hogy megvásárolta a teljes változatot.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken