System Doctor 2014 törlés

Eltávolítási Útmutató - System Doctor 2014

Mi az, hogy System Doctor 2014?

A System Doctor 2014 egy kártékony program, méghozzá az ál-antispyware kategóriából. Többnyire fertőzött weboldalak, spam levelek, freewarek és hasonló csatornák terjesztik. Amint a rendszerbe jut, értesítést jelenít meg, miszerint a rendszer fertőzött, és a megtisztításhoz meg kell vásárolni a program teljes változatát. Az igazság azonban pont a helyzet fordítottja. A System Doctor 2014 nem képes felismerni a fenyegetéseket, az értesítésben szereplő fertőzések egyszerű kitalációk. Egyetlen célja, hogy kicsalja az áldozatok pénzét. Kérjük, ne fizessen a “gonoszoknak”, ne támogassa garázdálkodásukat. Helyette mielőbb távolítsa el a System Doctor 2014-et, amihez mi egy automatikus eltávolítási módszert mutatunk be, ezzel minden fertőzéstől könnyedén megszabadulhat.

hogyan fertőzhet meg a System Doctor 2014?

A System Doctor 2014-et trójai vírusok terjesztik, ezek a rendszer biztonsági résein keresztül könnyedén a rendszerbe juthatnak. Amint egy ilyen vírus a rendszerbe jut, letölti a kártékony komponenseket és elintézi, hogy ezek minden rendszerindításkor betöltődjenek. Ez azt jelenti, hogy a System Doctor 2014 értesítése minden alkalommal megjelenik, amikor új böngészést indít. A csalétekként funkcionáló rendszervizsgálat tehát állandóan megjelenik, hogy az áldozatokat a vásárlásba kergesse. Ehelyett viszont inkább vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. A System Doctor 2014 biztosan a találatok között fog szerepelni. Távolítsa el mielőbb!

hogyan távolítható el a System Doctor 2014?

Ha az ön számítógépén is felbukkant a System Doctor 2014, haladéktalanul futtasson rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal. Mi a következőket ajánljuk: FortectIntego és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ha a vírus letiltja ezek futtatását, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa a rendszert “Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban. Ehhez a számítógép bekapcsolása után kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: https://avirus.hu/download/hunter.exe, majd töltse le a programot és indítsa el, hogy az leállíthassa a kártékony folyamatokat és eltávolíthassa a System Doctor 2014-hez tartozó fájlokat.

Ha a vírus még ezután is tiltja a biztonsági programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy megvásárolta a teljes változatot: AA39754E-715219CE. Ne feledje, hogy ez nem távolítja el a vírust! Még szükséges a teljes rendszervizsgálat a FortectIntego legújabb változatával.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken