System Healer törlés (ingyenes instrukciók) - (frissítve: 2017. aug)

Eltávolítási Útmutató - System Healer

Mi az, hogy System Healer?

Mi az a System Healer?

System Healer

A System Healer NEM malware. A szoftver egy potenciálisan kéretlen program, amely az avirus.hu biztonsági szakértői szerint számos okból is kerülendő. Habár a fejlesztők, a System Healer Tech Sp. Zo.o. aktívan hirdeti a honlapján keresztül, a System Healer „magától” is felbukkanhat a rendszerben.

Ilyen esetben végig kell gondolnia, hogy milyen szoftvereket telepített az elmúlt napokban. Előfordulhat, hogy pipát hagyott valamilyen telepítő egy olyan jelölőnégyzetben, amely ennek a kétes „optimalizálónak” a telepítését engedélyezte. Érdemes megfontolnia a System Healer eltávolítását.

Fontos, hogy habár PC-optimalizáló szoftverként hirdetik, akármilyen csábítónak is hangzanak a rendszerhelyreállító és hasonló kifejezések, System Healer nem tud gyorsítani rendszerén. Az adatbázisa nem elég hatékony ahhoz, hogy valódi segítséget nyújthasson, mindössze tájékoztatni tud a sütikről, a gyorsítótárazott fájlokról és más hasonló elemekről. Végül pedig azt sem szabad elfelejtenie, hogy a System Healer pénzt kér a szolgáltatásaiért.

Rendkívül kétes szoftverről van szó, nem különbözik a többi becsapós rendszeroptimalizálótól. Előfordulnak az interneten pozitív értékelések a System Healerre vonatkozóan, de ezek fizetett bejegyzések, ne dőljön be nekik. Ha tehát valamilyen weboldal vagy telepítő felajánlja a System Healer telepítését, utasítsa el az ajánlatot, és keressen megbízhatóbb alternatívát.

Ha a szoftver már a rendszerbe jutott, mielőbb lásson hozzá az eltávolításához! A program terjedéséről is többet megtudhat, ha tovább olvassa bejegyzésünket.

Hogyan juthat a rendszerbe a System Healer?

Bejegyzésünk megírása idején a System Healer nem kompatibilis a Mac OS-szel. A Windows rendszert azonban teljes mértékben támogatja (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10), ezért legyen óvatos.

Ahogyan már említettük is, a System Healert saját weboldala is hirdeti, ahonnan közvetlenül letölthető, de a legtöbben nem szándékosan telepítik. Többnyire valamilyen más ingyenes program (pl. letöltéskezelő, fájltömörítő, médialejátszó stb.) mellékleteként jut a rendszerbe, anélkül, hogy a felhasználó ezt észrevenné.

Ha nem szeretne ön is az áldozatok közé tartozni, figyeljen oda a programok telepítésére. Ez azt jelenti, hogy ne használja a gyors/egyszerű/alapértelmezett és hasonló elnevezésű telepítési módokat.

Ehelyett szokjon hozzá a felhasználási feltételek, adatkezelési nyilatkozatok és hasonló információk átolvasásához, valamint az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módokhoz. A részletes telepítési móddal ugyanis lehetősége lesz átnézni és elutasítani az opcionális szoftvereket, például a System Healer malware próbaváltozatát. System Healer

Mi történik, ha a System Healer a rendszerbe jut?

A System Healer saját állítása szerint, gyorsabban, hatékonyabban, fejlettebben azonosítja és távolítja el a rendszer azon problémáit, amelyeket más alternatívák gyakran észre sem vesznek. Nem meglepő tehát, hogy a szoftver bejutása után azonnal egy ütemezett rendszervizsgálat jelenik meg. Fontos, hogy a System Healer malware rendszervizsgálatának igazán professzionális külseje van.

A vizsgálat eredményei több tucat hibát, problémát és fertőzést tartalmazhatnak. Sajnos, vagy inkább szerencsére az eredmények teljes kitalációk. Ezt egy megbízható optimalizálóval ellenőrizni is tudja. A szoftver felajánlhatja a problémák javítását, de ehhez vásárlás szükséges. NE vásárolja meg a System Healer licencét! Haszontalan szoftverről van szó, amely nem tud javítani a számítógép teljesítményén.

Sőt, a folyamatos rendszervizsgálatok egyenesen ronthatnak ezen, ráadásul az értesítések rendkívül bosszantóak tudnak lenni. Ha tehát nem szeretné pénzét haszontalan programokra pocsékolni, és rendszerét megfelelő állapotban szeretné tartani, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Malwarebytes (Mac OS X) vagy a FortectIntego (Windows) legújabb változatával, és távolítsa el a System Healer vírust.

Arról még nem is ejtettünk szót, hogy egyes internetes beszámolók szerint a System Healer online csalásokban is részt vesz. Telepítése után olyan felugró hirdetések jelenhetnek meg, amelyek azt állítják, hogy a rendszer komoly segítségre szorul. Egy állítólag ingyenes telefonszámot is felkínál, amelyen szerviztechnikusok érhetők el.

Ne dőljön be a csalásnak, ez nem egy ingyenes telefonszám, sőt, további problémákkal járhat, ha beszél a csalókkal. Ha a szoftvert már feltelepítette, távolítsa el a 2. oldalon található kézi vagy automatikus módszer segítségével.

Hogyan távolítható el a System Healer?

A System Healer eltávolítható kézzel is, a rendszer Program eltávolítása menüjén keresztül. Ehhez tegye a következőket:

  • Kattintson a Start menüre, majd válassza a Vezérlőpultot.
  • Kattintson a Programok kategória Program eltávolítása lehetőségére.
  • Keresse ki a System Healert, és kattintson az Eltávolítás/módosítás lehetőségre.
  • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ezt követően a biztonság kedvéért futtasson teljes rendszervizsgálatot is a FortectIntego, Malwarebytes vagy más professzionális antimalware segítségével, hogy az esetleges további potenciálisan kéretlen programoktól és malware-ektől is megszabadulhasson.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken