TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetések eltávolítása (ingyenes instrukciók) - átlátható eltávolítási útmutató

Eltávolítási Útmutató - TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetések

Mi az, hogy TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetések?

A TAP Provider V9 for Private Tunnel vírus és veszélyei

TAP Provider V9 for Private Tunnel ads

A TAP Provider V9 for Private Tunnel vírus egy adware program, amely a számítógépbe jutva bevételt próbál termelni a fejlesztőinek. A potenciálisan kéretlen programok több módszerrel is pénzt termelhetnek. A TAP Provider V9 kattintásokon alapuló hirdetést alkalmaz.

Számos harmadik féllel működik együtt, az ő termékeiket és weboldalaikat hirdetve jelenít meg reklámokat. Minél több hirdetést jelenít meg, annál valószínűbb, hogy az áldozat rákattint egyre. A TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetése ezért rendkívül tolakodóak, és nagy számban jelennek meg. Ne lepődjön meg, ha felugró ablakok, reklámsávok és szövegközi hirdetések lepik el a rendszert. Az egészről adware fertőzés tehet.

Ilyen esetben zárja be a böngészőket, és futtasson rendszervizsgálatot egy megbízható antivírus szoftverrel. Mi a FortectIntego legújabb változatát ajánljuk. Ha az antivírus észleli a TAP Provider V9 for Private Tunnelt, azonnal eltávolítja a problémát, és nem kell többet a bosszantó hirdetéseket látnia.

A TAP Provider V9 for Private Tunnel áldozatai arról számoltak be, hogy az adare jelentősen rontja a számítógép teljesítményét. A teljes rendszer lassan működik, a böngészők szinte nem is válaszolnak, majd előbb-utóbb összeomlanak. Egy másik gyakran említett probléma a TAP Provider V9 for Private Tunnel átirányításai.

Arról van szó, hogy a megjelenített hirdetések nem minden esetben az ígért tartalomhoz vezetnek. Más szóval nem biztos, hogy valamilyen elektronikai webáruház fog megnyílni, amely „szinte túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” típusú ajánlatokkal van tele…

Sokkal valószínűbb, hogy a TAP Provider V9 for Private Tunnel valamilyen kétes weboldalt nyit meg, amely gyanús szoftver telepítésére próbálja rávenni a látogatót. Ha ilyen weboldalon találja magát, mielőbb lépjen ki, és vizsgálja át a rendszert fertőzések után. Ha tehát nem távolítja el időben a TAP Provider V9 for Private Tunnelt, akár komolyabb fertőzések is a rendszerbe juthatnak.

TAP Provider V9 for Private Tunnel ads

Az adware terjesztési módjai:

A TAP Provider V9 for Private Tunnelhez hasonló adware-ek terjesztési módjai jól ismertek minden biztonsági szakértő által. A hétköznapi felhasználók azonban gyakran egyáltalán nem tudják, hogy hogyan juthatnak a rendszerbe a potenciálisan kéretlen programok. Tartsa észben, hogy a TAP Provider V9 for Private Tunnel mindig felhasználói beleegyezéssel kerül a rendszerbe.

Ha látja a szoftvert, minden bizonnyal valamilyen freeware vagy shareware program telepítése során engedélyezte a bejutását. Ha a rendszer még vírusmentes, tartsa is meg ezt az állapotát azzal, hogy telepít egy megbízható antivírus szoftvert és rendszeresen rendszervizsgálatot futtat vele.

Fontos továbbá, hogy a programokat mindig a részletes telepítési módon keresztül telepítse, hogy elkerülhesse az esetleges kéretlen mellékleteket.

A TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása:

Ha már elege van a TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetéseiből, és átirányítást sem szeretne látni, azt tanácsoljuk, hogy futtasson teljes rendszervizsgálatot egy megbízható antispyware programmal. Ezzel automatikusan eltávolíthatja a TAP Provider V9 for Private Tunnel vírust.

Az egész folyamat csak pár percet vesz igénybe. Fontos, hogy frissítse az antivírust a legújabb változatára, hogy minden kéretlen programot azonosítani tudjon. Persze kézzel is eltávolíthatja a TAP Provider V9 for Private Tunnel fájljait, de nehézkes lehet a fájlok azonosítása.

Ha tapasztalt a vírusok kézi eltávolításában, és pontosan tudja, hogy mit kell keresnie, követheti a szakértőink által készített TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítási útmutatót.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - TAP Provider V9 for Private Tunnel hirdetések

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (TAP Provider V9 for Private Tunnel) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a TAP Provider V9 for Private Tunnel továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

TAP Provider V9 for Private Tunnel eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen TAP Provider V9 for Private Tunnel vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (TAP Provider V9 for Private Tunnel) eltávolításának befejezéshez TAP Provider V9 for Private Tunnel gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (TAP Provider V9 for Private Tunnel) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken