.ttt File Extension vírus eltávolítása (javított instrukciók)

Eltávolítási Útmutató - .ttt File Extension vírus

Mi az, hogy .ttt fájlkiterjesztés vírus?

Ha a számítógépén tárolt fájlok elérhetetlenné váltak, ellenőrizze, hogy megváltoztak-e a fájlnevek. Ha a kiterjesztések .ttt-re változtak, akkor ön a Teslacrypt ransomware új változatának, a TeslaCrypt 3.0-nak az áldozata. Nagyon veszélyes vírusról van szó, amely titkosítja az áldozatok fájljait. Ezt követően szinte lehetetlen visszaszerezni őket- Olvassa el beszámolónkat a .ttt fájlkiterjesztés vírusról, hogy tájékozódhasson a fertőzés elkerülésének mikéntjeiről, valamint arról, hogy hogyan kezelheti a már bejutott vírust.

Hogyan kerülhető el a .ttt fájlkiterjesztés vírus?

A .ttt fájlkiterjesztés ransomware jellemzően rosszindulatú e-mailekben terjed. A vírus biztonságosnak látszó csatolmányként érkezik kétes feladóktól. Fontos, hogy azonnal törölje a láthatóan megbízhatatlan e-maileket. Az ilyen vírusok emellett különböző fertőzött weboldalakon is felbukkannak, nem meglepő, hogy a biztonsági szakértők azt javasolják, hogy kerüljük el a kétes lapokat. A mit sem sejtő felhasználó véletlenül fertőző hivatkozásra kattinthat, amely azonnal a rendszerbe juttathat valamilyen vírust.

A kétes, esetenként rosszindulatú szoftverek más programok mellékleteként is terjednek, ezért mindig csak megbízható programokat használjon. Óvakodjon a frissítéseket felajánló weblapoktól. Ne használjon feltört programokat sem, ezek is gyakran fertőzéseket rejtenek. Ne feledje továbbá a telepítéseket mindig a haladó/advanced (vagy egyéni/custom stb.) telepítési módban futtatni, mert gyakran csak így utasíthatók el a mellékelt kéretlen programok. Az ilyen telepítési módok megjelenítenek minden telepítési beállítást, így a mellékelt programokat is. Csak el kell utasítania a kéretlen elemeket.

Mi történik, ha a .ttt fájlkiterjesztés vírus a rendszerbe jut?

Komoly vírusról van szó, ezért azonnal meg kell tennie a megfelelő lépéseket, amint feltűnnek a hozzáférhetetlenné vált fájlok. Ugyanígy kell cselekednie akkor is, ha a fájlok kiterjesztése .xxx-re vagy .ccc-re változott. A ransomware lezár minden személyes fájlt, majd nagy összegű váltságdíjat követel értük. Mikor a .ttt fájlkiterjesztés vírus a rendszerbe jut, jellemzően többek között a következő kiterjesztésű fájlokat keresi ki:

.xls, .jpg, .tif ,.gif, .jpeg, .png, .bmp, .3dm, .raw, .max, .db, .dbf, .mdb, .pdb, .sql, .wma, .ra, .avi, .mov, .3g2, .accdb, .mp4, .3gp, .mpeg, .asx, .asf, .pdf.

A megtalált fájlokat titkosítja, kiterjesztésüket pedig .ttt-re módosítja. Például a fotó.jpg fájl fotó.jpg.ttt-re módosul. Minden olyan mappában, amelyben titkosított fájlok vannak, a visszafejtéshez szükséges instrukciókat tartalmazó fájl is megjelenik. Ezek az instrukciók azonban sajnos csak a váltságdíj kifizetésének módját írják le. A malwarekutatók szerint hiú remény azt hinni, hogy a bűnözők tényleg el fogják küldeni a visszafejtéshez szükséges kulcsot. Fontos tehát mielőbb eltávolítani a vírust. Ha időben észreveszi a fertőzés jelenlétét, eltávolításával megállíthatja a titkosítási folyamatot, így néhány fájlt megmenthet. Az .ttt fájlkiterjesztés vírus biztonságos eltávolításához használjon megbízható antimalware szoftvert, például a ReimageIntego legújabb változatát. Futtasson teljes rendszervizsgálatot, majd távolítsa el az azonosított kártevőket. Ha kézzel szeretne megszabadulni a vírustól, kövesse a 2. oldalon található lépéseket.

Hogyan távolítható el a ransomware?

Nagyon veszélyes vírusról van szó, ezért az eltávolítást gondos figyelemmel kell végeznie. Ha nem tájékozott a vírusok eltávolítása terén, a bejegyzésünk alatt található útmutatót hasznosnak fogja találni. Mindazonáltal mi inkább azt javasoljuk, hogy az automatikusan működő módszert válassza.

Hogyan állíthatók vissza a fájlok?

Nem tudjuk, hogy miért, de a TeslaCrypt vírus fejlesztői kiadták a visszafejtési kulcsot, és lezárátk a TeslaCrypt projektet. Állításuk szerint nagyon sajnálják az egészet. Az áldozatok mostantól tehát ingyenesen visszafejthetik a titkosított fájlokat, a következő szoftver segítségével: .ttt fájlkiterjesztés vírus visszafejtő.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - .ttt File Extension vírus

.ttt File Extension eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: .ttt File Extension törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: ReimageIntego. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (.ttt File Extension) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

.ttt File Extension eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a ReimageIntego legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden .ttt File Extension elemtől megszabadulhasson

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt .ttt File Extension, használjon megbízható antispyware programot, például: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken