TuneUp Pro törlés

Eltávolítási Útmutató - TuneUp Pro

Mi az, hogy TuneUp Pro?

Mi az a Tuneup Pro?

A Tuneup Pro egy számítógép-optimalizációs szoftver, amely többféle kellemetlen módszert is választhat arra, hogy rávegye a felhasználót a teljes verzió megvásárlására. A fejlesztők szerint a program a rendszer gyorsítására, megbízhatóságának javítására és hibáinak javítására szolgál. Tényleg el tudja távolítani a szükségtelen fájlokat, de ettől nem fog gyorsuli a számítógép. Habár letölthető a hivatalos weboldalról, sűrűn terjesztik ingyenes programok is. Ez a terjesztési módszer észrevétlenül juttatja a rendszerbe a Tuneup Pro-t. Telepítés után betölti a rendszervizsgálatot és hozzálát a felesleges fájlok, hibás regisztrációs bejegyzések és egyéb problémák kereséséhez. A keresés végeztével hosszú listát jelenít meg eltávolítandó programokról. Habár azt nem mondhatjuk, hogy ez a lista hamis lenne, mégis óvatosan kell bánni vele, mert szerepelhetnek rajta szükséges programok is, amelyek eltávolítása ráadásul nem is gyorsítana a rendszeren. NE kattintson tehát a ‘Fix Now’ vagy ‘Remove’ vagy hasonló gombokra. Ha mégis megteszi, a Tuneup Pro megvásárlását kezelő weboldalon találja magát. A vásárlással azonban nemcsak kidobná a pénzt az ablakon, hanem banki adatait, jelszavát is megoszthatja ezzel a gyanús céggel. Érdemes tehát eltávolítani a Tuneup Pro-t. A bejegyzés végén megtalálhatja a szükséges lépéseket.

Hogyan juthat a Tuneup Pro a számítógépbe?

Mint ahogy már említettük is, akik azt hiszik, hogy ez egy hasznos alkalmazás, letöltheti a hivatalos weboldalról. Habár ez valószínűleg sokszor megtörténik, talán méggyakoribb az az eset, hogy a Tuneup Pro különféle freeware vagy shareware programok telepítése után jelenik meg. Ennek oka, hogy gyakran melléklik ingyenes programokhoz, például letöltéskezelőkhöz vagy videoszerkesztőkhöz. Ezzel a módszerrel könnyebben terjeszthető a Tuneup Pro, hiszen belecsalhatják az embereket a telepítésbe. Ha nem szeretne rendszerlassulást tapasztalni, illetve nem örülne, ha állandó vizsgálatok és felugró ablakok bosszantanák, figyeljen oda az ingyenes programok telepítési lépéseire. Mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot, olvasson el mindent alaposan és vegye ki a pipákat a mellékelt programok telepítésébe beleegyező sorok elől. Amennyiben már sikeresen a rendszerbe jutott, előfordulhat, hogy nehéznek bizonyul kifüstölni onnan. A Tuneup Pro gyakran telepíti a Reimagine Plus-t is, tehát ezt is el kell távolítani. Mi azt ajánljuk, hogy az eltávolításhoz használjon egy megbízható antispyware programot, mert ezzel minden jelen lévő kéretlen programot megtalálhat és törölhet.

Hogyan távolítható el a Tuneup Pro vírus?

Ajánlott egy jól ismert antispyware programot használni a Tuneup Pro eltávolításához, mert számos helyen bújik meg komponense. Ezzel ráadásul nemcsak ezt a programot törölheti, hanem a többi esetleg a rendszerben rejtőző rosszindulatú szoftvert is. Mi a következő szoftvereket ajánljuk: FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner. Természetesen követheti ezeket a manuális lépéseket is:

  • Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása (a Windows XP felhasználóinak a Programok telepítése és törlése menüt kell választaniuk)
  • Keresse ki a Tuneup Pro bejegyzését.
  • Távolítsa el, minden további kéretlen programmal együtt.
  • Az eltávolítási folyamatok során kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha ön Windows 8 operációs rendszert használ, kattintson jobb gombbal a képernyő bal alsó sarkában, majd a felugró menüben válassza a Vezérlőpultot, ezután pedig a Program eltávolítása menüt.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken