Variance TV törlés (eltávolítási instrukciók) - (frissítve: 2018. ápr)

Eltávolítási Útmutató - Variance TV

Mi az, hogy Variance TV?

Variance TV felugró hirdetések böngészés közben

A Variance TV vírus egy adware programként működik: ha a rendszerbe jut, tolakodó hirdetéseket jelenít meg. A hxxp://variance.tv/ címen tényleg videómegosztó található, de marketinges stratégiája megnehezíti a böngészők használatát, sőt, biztonsági kockázatot jelent a számítógépre nézve.

A Variance TV bejutása után nem sokkal információkat kezd gyűjteni, amelyek akár személyes beazonosításra is alkalmasak lehetnek. Az adatgyűjtés célja a „hatékony” marketing. Részletesebben arról van szó, hogy az adware olyan adatok gyűjt be, mint az IP-cím, a megközelítőleges tartózkodási hely, a megnyitott hirdetések vagy a böngészési előzmények.

Emellett számos Variance TV hirdetést jeleníthet meg például reklámsávokat, szövegközi hirdetéseket, felugró ablakokat. Fontos, hogy ezek megnyitása kétes weboldalra vezethet vagy malware-t tölthet le. Javaslatunk, hogy kerüljön el minden online hirdetést.

A Variance TV vírus illusztrációjaA Variance TV egy videómegosztó, amely bosszantó hirdetéseket jeleníthet meg.

Érdemes tudnia, hogy a Variance TV bevételt termel az alapján, hogy hány hirdetését nyitják meg a felhasználók. A fejlesztők azonban nem vállalnak felelősséget a hirdetett tartalmakért. Bármilyen hirdetést megjeleníthetnek, ha azt bevételforrásnak gyanítják.

A begyűjtött információkat pedig (amelyek személyes beazonosításra is alkalmasak lehetnek) harmadik felekkel oszthatják meg:

Számos szolgáltatásunkat reklámbevétel támogatja, bizonyos szolgáltatásaink pedig reklámokat jeleníthetnek meg weboldalainkon és alkalmazásainkban, valamint harmadik felek weboldalain és alkalmazásaiban. A begyűjtött információkat arra használjuk fel, hogy a hirdetéseket hatékonyabbá tegyük.

Azt javasoljuk tehát, hogy távolítsa el a Variance TV-t, hogy megvédhesse nemcsak számítógépét, de személyes adatait is. Az eltávolításhoz érdemes antivírus szoftvert használnia, ilyen például a kiváló FortectIntego és Malwarebytes.

Bejegyzésünk végén pedig megtalálja azokat a lépéseket, amelyekkel az eltávolítás befejezéseként alaphelyzetbe állíthatja a böngészőket az adware eltávolítása után. Végezze el a lépéseket a Noad Variance TV eltávolítása után, hogy biztosan megszabaduljon minden felugró ablaktól és egyéb reklámtartalomtól.

Az adware engedély nélkül jut a rendszerbe

A LosVirus.es szakértői szerint az adware jelenléte biztosnak tekinthető, ha a következő feliratú hirdetések jelennek meg:

 • Ads powered by Noad Steep TV;
 • Powered by Noad Steep TV;
 • Ads by Noad Steep TV;
 • Brought to you by Noad Steep TV.

A felhasználók általában véletlenül telepítik az adware-t, mert ingyenes programokhoz mellékelik. Ez a bundling nevű módszer, amely népszerű módja a különböző szoftverek terjesztésének. A felhasználók nézőpontjából azonban nem kifejezetten fair módszer, mert a telepítők gyakran nem tájékoztatnak megfelelően a mellékletekről.

Sok esetben csak az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módban jelennek meg, általában előre bejelölt opciók formájában. A megfelelő opciók jelölésének törlésével megakadályozható a potenciálisan kéretlen programok bejutása.

A Variance TV vírus eltávolítása

A Variance TV vírus kézzel is eltávolítható, de nem ezt a módszert ajánljuk. Az adware programok böngészős eszköztárakat és egyéb programokat is telepíthetnek, amelyek szintén hirdetéseket jeleníthetnek meg. Mindössze az elsődleges reklámprogram eltávolítása tehát nem biztos, hogy minden felugró ablakot eltűntetne.

A Noad Variance TV teljes eltávolítását tehát érdemes automatikusan, egy biztonsági szoftver segítségével elvégeznie. Ezzel nemcsak magát az adware-t, hanem az esetleges további komponenseit is eltávolíthatja, és így gond nélkül böngészhet. Válasszon egy szoftvert lenti listánkból.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Variance TV

Variance TV eltávolítása Windows rendszerekből

A Windows megtisztításához az adware minden komponensét el kell távolítania.

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Variance TV szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Variance TV bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Variance TV eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Variance TV) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Variance TV eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Variance TV továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Variance TV eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Variance TV elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Variance TV eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Variance TV eltávolítása innen: Google Chrome

Az adware eltávolításához töröljön minden ismeretlen bővítményt a Chrome-ból, majd állítsa alaphelyzetbe a böngészőt.

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Variance TV bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Variance TV eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Variance TV eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Variance TV vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Variance TV) eltávolításának befejezéshez Variance TV gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Variance TV) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken