Win Speedup 2018 törlés (eltávolítási útmutató) - 2018. júl frissítése

Eltávolítási Útmutató - Win Speedup 2018

Mi az, hogy Win Speedup 2018?

A Win Speedup 2018 egy hamis optimalizáló program, amely semmilyen hasznos eredményt nem nyújt

Win Speedup 2018 vírus

Win Speedup 2018 – egy potenciálisan kéretlen program, amely rendszerhibákról szóló hamis üzeneteket jelenít meg. Ezt a programok optimalizáló eszközként hirdetik, amely különböző rendszerproblémák azonosítására és javítására képes. Megbízhatónak tűnhet, emiatt sokan szándékosan is letölthetik, de engedély nélkül is bejuthat. Leginkább ez az oka, hogy a Win Speedup 2018-at potenciálisan kéretlen programnak nevezik. A bejutás után „átvizsgálja” a rendszert, majd különböző azonosított biztonsági problémákról vagy fenyegetésekről számol be. Ezek azonban megalapozatlan állítások, a rendszer nem biztos, hogy veszélyben van, egyszerűen csak kétes biztonsági program fertőzi. A Win Speed up 2018 vírus hasznos programnak álcázza magát, de sem azonosítani, sem megoldani nem tudja a számítógépes problémákat.

Név Win Speedup 2018
Típus Hamis optimalizáló eszköz
Tünetek Más eszközök megvásárlását javasló hibaüzeneteket jelenít meg
Veszélyességi fok Alacsony. Nem ér el rendszerbeállításokat
Terjedés Szoftvercsomagok
Eltávolítás A legújabb ReimageIntego a legjobb választás a vírus eltávolításához

A Win Speedup 2018 leginkább azt állítja magáról, hogy a Windows regisztrációs adatbázisának megtisztításán keresztül felgyorsítja a számítógépet. A helyzet azonban az, hogy még több száz bejegyzés eltávolítása sem eredményezne értékelhető javulást. Arról nem is beszélve, hogy a program fontos bejegyzéseket is törölhet, komoly rendszerproblémákat okozva ezzel.

A Win Speedup 2018 fejlesztői azzal szereznek bevételt, hogy az áldozatok elhiszik, hogy a számítógép fertőzött vagy jelentősen felgyorsítható. Az „észlelt” problémák megjelenítésekor a vírus azt állítja, hogy megoldásukhoz a teljes változat megvásárlása szükséges. Az internet tömve van valódi, ráadásul ingyenes ehhez hasonló programokkal, nincs szükség a gyanús WinSpeedup2018 megvásárlására. A vásárlás után egyszerűen elrejti a listát, vár valamennyi ideig, majd új listával rukkol elő.

Ha nem tudja, hogy hogyan került a Win Speed up 2018 a rendszerbe, valószínűleg más programok mellékleteként jutott be. Sok hasonló optimalizáló program jól ismert termék- vagy vállalatnevek és logók felhasználásával téveszti meg az embereket. Ezeket a programokat scareware néven is említik, mert pszichológiai manipuláció segítségével veszik rá az áldozatokat a pénzköltésre. A megbízhatóság látszata sokakat belecsal a haszontalan programok megvásárlásába. Véleményünk szerint a Win Speedup 2018 eltávolítását válassza inkább.

Ahogyan már említettük is, a Win Speedup 2018 egyáltalán nem javít a számítógép teljesítményén, inkább problémákat okoz. A hamis üzenetek és rendszervizsgálatok csak rontanak a teljesítményen. A Win Speedup 2018 kétség kívül eltávolítást érdemel. A rendszer átvizsgálásához használjon jól ismert antimalware eszközt, például: ReimageIntego.

Win Speedup 2018A Win Speedup 2018 egy adware, amely hamis üzeneteket jelenít meg.

A Win Speedup 2018 terjedését tolakodó hirdetések és bundling segíti

A legtöbb hasonló tolakodó programot bundling módszerrel és pszichológiai manipulációval terjesztik. Felbukkanhatnak például egy kétes hirdetés megnyitásakor, amely azzal kecsegtet, hogy a számítógépet egyetlen kattintással újjá varázsolja. A kattintás sajnos kellemetlen következményekkel járhat. Akármekkora erődobással is próbálja elhítetni a Win Speedup 2018 fejlesztőcsapata, hogy szoftverük biztonságos és hasznos, a Bedynet.ru csapata is arra emlékeztet, hogy a vásárlás során átverhetik.

Gyakran használják a szoftvercsomagok módszerét is. Ennek során a fejlesztők egy olyan program telepítőjébe rejtik kártevőjüket, amelyet a felhasználók szándékosan letöltenek. A telepítési folyamat elsietésével a kártevő a rendszerbe jut. Fontos, hogy a telepítőkben mindig a haladó/advanced (vagy egyéni/custom stb.) telepítési módot válassza, és olvassa el a lépéseket. Sok esetben csak a részletes telepítési módok jelenítik meg a kéretlen mellékletekre vonatkozó jelölőnégyzeteket.

Ne hagyja számítógépén a Win Speedup 2018 programot

A Win Speedup 2018 eltávolításához és a számítógép megfelelő állapotának visszaállításához a lentebb található lépéseket kell végrehajtania. Ha úgy érzi, hogy számítógépére tényleg ráfér egy kis takarítás, válasszon egyet az elismert programok közül. A potenciálisan kéretlen programok további kártevők bejutását segíthetik elő, a Win Speedup 2018 eltávolítása során ezektől is meg kell szabadulnia. A rendszervizsgálat azért is fontos, hogy megőrizhesse a számítógép általános biztonságát.

Egy több kártékony módosításra is képes programnak nem szabad túl sokáig a rendszerben maradnia. Ezért olyan fontos a Win Speedup 2018 eltávolítása is. Lentebb talál néhány általunk javasolt programot, de más megbízható alternatívát is használhat. Csak tartsa észben az esetleges kártevők lehetőségét.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Win Speedup 2018

Win Speedup 2018 eltávolítása Windows rendszerekből

A Win Speedup 2018 a következő lépésekkel távolítható el Windows rendszeren:

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Win Speedup 2018 szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Win Speedup 2018 bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Win Speedup 2018 eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Win Speedup 2018) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Win Speedup 2018 eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Win Speedup 2018 továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Win Speedup 2018 eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Win Speedup 2018 elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Win Speedup 2018 eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Win Speedup 2018 eltávolítása innen: Google Chrome

A Win Speedup 2018 hirdetései a Google Chrome alaphelyzetbe állításával távolíthatók el:

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Win Speedup 2018 bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Win Speedup 2018 eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Win Speedup 2018 eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Win Speedup 2018 vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Win Speedup 2018) eltávolításának befejezéshez Win Speedup 2018 gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Win Speedup 2018) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken