WinThruster vírus eltávolítása (2017. dec frissítése) - eltávolítási útmutató

Eltávolítási Útmutató - WinThruster vírus

Mi az, hogy WinThruster vírus?

Kétszer is gondolja át a WinThruster telepítését, csalódást okozhat

Képernyőkép a WinThruster vírusról

A WinThruster egy olyan számítógépoptimalizáló program, amelyet a szakértők megbízhatatlannak tekintenek. Vírusnak vagy rosszindulatú programnak nem nevezhető, de működése gyanús. A programot a Solvusoft vállalat fejleszti, ahogyan a WinSweeper és a DriverDoc programokat is.

Ha éppen információkat keres erről az optimalizálóról, feltételezhetően már telepítette is, és most azt látja, hogy a teljes változat megvásárlására próbálja rávenni. Valószínűleg olyan weboldalakat is találna, amelyek WinThruster vírusként hivatkoznak a szoftverre; fontos, hogy nem vírusról van szó.

Mindazonáltal pozitívumokat is nehéz felsorolni vele kapcsolatban. A biztonsági szakértők a potenciálisan kéretlen programok közé sorolják, és nemcsak a teljes változat megvásárlását, de a próbaváltozat telepítését sem javasolják. Nézzük a részleteket, lássuk, hogy megbízható program-e.

Meglátogattuk a szoftver weboldalát. Itt azt ígérik, hogy kijavítja a hibákat és optimalizálja a rendszert. Ezzel a mondattal még nem igazán tűnik ki a számtalan további hasonló program közül, így tovább nézelődtünk.

Úgy tűnik, a Windows 10, 8, 7, Vista, XP, sőt, 2000 rendszerekkel kompatibilis. A hivatalos weboldal szerint a WinThruster megoldja a rendszerproblémákat, eltávolítja a felesleges fájlokat, gyorsabb indulásra veszi rá a programokat, meghosszabbítja a számítógép élettartamát és javít a teljesítményen.

Első látásra tehát a WinThruster igazán hasznos eszköznek tűnik, sokat javíthat a számítógépen. Sajnos a valóság azonban az, hogy biztosan csalódást fog okozni. Fontos például figyelembe venni, hogy ezek prémium funkciók, amelyek csak a WinThruster 39,95 dolláros teljes változatának megvásárlását követően válnak elérhetővé.

WinThrusterA WinThruster egy ártalmatlan program, de a legtöbb szakértő nem ajánlja a használatát.

A vásárlás ráadásul beleegyezést ad az éves előfizetés automatikus meghosszabbítására. Az éves előfizetésről szóló információkat természetesen apró betűkkel közlik, amelyek könnyedén elkerülhetik a vásárlók figyelmét. Fontos továbbá, hogy a funkciókkal a vásárlás után sem feltétlenül lesz megelégedett.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem vásárolja meg a teljes változatot, nagy valószínűséggel WinThruster hirdetések fognak felbukkanni, amelyek a vásárlásra próbálják ösztönözni ijesztő eredményeket megjelenítő hamis rendszervizsgálatokkal.

Könnyen lehet, hogy a vizsgálatok hamis eredményeket jelenítenek meg, hogy elhitessék a felhasználóval, hogy meg kell vennie a szoftvert. A hirdetések elsőre talán nem tűnnek akkora problémának, mert egyetlen kattintással bezárhatók.

Előbb-utóbb azonban rendkívül bosszantóvá válnak. Nem meglepő, hogy a vásárlásra nem hajlandó felhasználók rövid időn belül a WinThruster eltávolításának módját kezdik keresgélni.

Ha ön sem szeretné megvásárolni a WinThrustert, távolítsa el a bejegyzésünk végén található útmutatót követve, vagy használjon egy megbízható antimalware eszközt, például: FortectIntego vagy SpyHunter 5Combo Cleaner.

TIPP: Ne próbáljon ingyenes WinThruster termékkulcsot vagy WinThruster cracket keresni online. Ezzel csak kártékony program telepítését kockáztatja, arról nem is beszélve, hogy a kalózváltozatok használata illegális.

Kétes WinThruster terjesztési módszerek

A Win Thruster egyes felhasználói nem is szándékosan telepítették a programot. Észrevétlenül is a rendszerbe juthat a bundling nevű terjesztési módszernek „köszönhetően”. Máris részletezzük a módszert.

Az ilyen potenciálisan kéretlen programok jellemzően nem túl népszerűek, tehát nem sokan telepítik őket szándékosan. A fejlesztőknek ezért más módszereket kell találniuk szoftvereik terjesztésére: kényszerítik a telepítést. Erre használják a bundling módszert, melynek során sajátjukat más programok telepítőihez mellékelik. Így a felhasználók a tudtuk nélkül is feltelepíthetik.

A módszer egyszerű – más programok telepítői felkínálják a WinThrustert (vagy hasonló szoftvereket), és ha a felhasználó nem utasítja el a lehetőséget, automatikusan a rendszerbe jutnak.

Ha ezt el szeretné kerülni, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot kell választania, és el kell utasítania a mellékleteket.

Sokan sajnos az alapértelmezett/default (vagy szokásos/standard stb.) telepítési módot választják, pedig ezek gyakran meg sem jelenítik a mellékletek elutasításának lehetőségét.

A WinThruster biztonságos eltávolítása

Ha önnek sem tetszik a WinThruster, távolítsa el a rendszerből minden kapcsolódó fájllal együtt. Ezt könnyedén megteheti egy antispyware szoftverrel, de akár kézzel is.

Ha tudni szeretné, hogy a szakértők miért javasolják egy automatikusan működi spyware-eltávolító telepítését, csak olvassa át a legfrissebb víruseseményeket a VirusActivity oldalon.

Habár ez a program nem érdemli ki a „WinThruster vírus” elnevezést, sajnos hasznos programnak sem nevezhető. Lentebb részletes útmutatót talál a WinThruster eltávolítására vonatkozóan:

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - WinThruster vírus

WinThruster eltávolítása Windows rendszerekből

Feladata a program megtalálása a Vezérlőpult -> Program eltávolítása menüben. A bejegyzés neve WinThruster, a közzétevő pedig Solvusoft Corporation. Kattintson rá, majd válassza az Eltávolítás gombot. 

  1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
  2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
  3. Távolítsa el a(z) WinThruster szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
    Keressen ki a(z) WinThruster bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
  4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (WinThruster) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken