Your Template Finder Toolbar törlés (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2015. nov)

Eltávolítási Útmutató - Your Template Finder Toolbar

Mi az, hogy Your Template Finder eszköztár?

Your Template Finder Toolbar, Mindspark. Mit kell tudnom róla?

A Your Template Finder Toolbar nevű eszköztárat a Mindspark Interactive, Inc fejleszti. Elméletileg gyors elérést biztosít a felhasználóknak kuponokhoz, űrlapokhoz és egyebekhez. A fejlesztőcég jól ismert az ingyenes programjairól, különösen a böngészős kiegészítőkről és az eszköztárakról. Sajnos a Mindspark programjainak többsége a potenciálisan kéretlen programok közé tartozik, ezért el kell őket kerülni.

A Your Template Finder Toolbar szintén potenciálisan kéretlen program. Szorosan kapcsolódik az ask.com keresőoldalhoz, és böngészőeltérítőnek is tekinthető. Általában freeware programokhoz mellékelik, ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy a felhasználó tudta nélkül a rendszerbe juttassák. Ha sikeresen bejutott, a Your Template Finder Toolbar a MyWay nevű oldalt állítja be kezdőlapként és alapértelmezett keresőként, ez az Ask egy módosított változata. Habár a keresőmotor nem rosszindulatú, nem szabad megbízni benne egyrészt a terjesztési módja miatt sem, másrészt azért, mert szponzorált weboldalakat terjeszt. Nem tanácsos használni, mert módosított keresési találatokat jelenít meg, amelyek veszélyes linkeket és hirdetéseket rejtő weboldalakra juttathatják. A hirdetések természetesen újabb olyan oldalakra vezethetnek, amelyek további kéretlen linkeket és programokat tárolnak.

Emellett a böngészők sebessége is észrevehetően romolhat, valamint a Your Template Finder Myway olyan hirdetéseket fog megjeleníteni, amelyek a felhasználó korábbi keresésein alapulnak, mert az eszköztár megfigyeli a böngészési szokásokat, és ezeket a (személyes beazonosításra nem alkalmas) adatokat harmadik felekkel osztja meg, hirdetés céljából. Ne feledje, hogy semmilyen adatot nem biztonságos megosztania idegenekkel – ezért sem ajánlott a rendszerben tartani ezt a becsapós programot. Telepítse a FortectIntego legújabb változatát és futtasson vele teljes rendszervizsgálatot. Így nemcsak a Your Template Finder Toolbar vírust távolíthatja el, hanem minden egyéb kéretlen programot is.

The screenshot of the official website where Your Template Finder Toolbar can be installed

Hogyan juthat a rendszerbe a Your Template Finder Toolbar?

A Your Template Finder Toolbar freeware és shareware programok segítségével jut a számítógépekbe. Telepítés után azonnal, engedély nélkül módosítja a böngészők beállításait. Emellett a rendszer lelassulását okozza, megfigyeli az online tevékenységeket, és módosított keresési találatokat jelenít meg, hogy affiliate weboldalakra irányítsa az internetezőket. A Your Template Finder Toolbar bejutása után egyébként a brbar.dll és a brsrcas.dll jelenik meg a háttérben futó szolgáltatások között. Felmerül a kérdés, hogy miféle elővigyázatossági intézkedéseket lehet tenni a Your Template Finder Toolbar vírus elkerülésének érdekében? A következőket:

 • Akármilyen ismert is legyen a telepítésre kiszemelt freeware, mindig figyeljen oda a telepítési folyamatra. Ha ere a telepítő indulásakor lehetőséget kap, válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot.
 • Nézzen át minden jelölőnégyzetet, keresse meg az opcionális letöltéseket, az eszköztárakat és a bővítményeket.
 • Utasítsa el mindet, mert ezek szinte kivétel nélkül potenciálisan kéretlen programokat rejtenek, például a Your Template Finder Toolbart.

Rengeteg hasonló program létezik, Például a Total Dating Guide Toolbar, a Puzzle Games Daily Toolbar vagy a MyWeddingAdviser Toolbar. Ezeket figyelembe véve telepítsen freeware programokat, így minden bizonnyal megvédheti böngészőit.

A böngészőeltérítő eltávolítása Milyen lehetőségeim vannak?

A Your Template Finder Toolbar vírust eltávolíthatja antispyware program segítségével, de átvizsgálhatja a rendszert és megtisztíthatja a böngészőit kézzel is. Ha részletes útmutatásra van szüksége, lentebb megtalálja a kézi eltávolítás egyes lépéseit. A rendszer teljes ellenőrzése és helyreállítása érdekében mi azonban azt ajánljuk, hogy mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot egy antispyware programmal, mert nem tudhatja, hogy milyen kártevők jutottak be a Your Template Finder Toolbar átirányító vírus mellett.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Your Template Finder Toolbar

Your Template Finder Toolbar eltávolítása Windows rendszerekből

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Your Template Finder Toolbar szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Your Template Finder Toolbar bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Your Template Finder Toolbar eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Your Template Finder Toolbar) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

Your Template Finder Toolbar eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a Your Template Finder Toolbar továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

Your Template Finder Toolbar eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Your Template Finder Toolbar elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Your Template Finder Toolbar eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Your Template Finder Toolbar eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Your Template Finder Toolbar bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Your Template Finder Toolbar eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Your Template Finder Toolbar eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Your Template Finder Toolbar vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Your Template Finder Toolbar) eltávolításának befejezéshez Your Template Finder Toolbar gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Your Template Finder Toolbar) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken