YourOptimizer törlés (ingyenes instrukciók)

Eltávolítási Útmutató - YourOptimizer

Mi az, hogy YourOptimizer?

Amit a YourOptimizerről tudni kell

Az Elektro Kod által fejlesztett YourOptimizer (amely Your Optimizer néven is felbukkan) egy megbízható szoftvernek tűnhet, melynek feladata az illesztőprogramok és azok frissítéseinek kezelése. Telepítés után azonban gyorsan csalódást okoz. Valójában messziről el kell kerülnie a programot, mert a YourOptimizer eltávolítása akár komoly pénzösszeget is igényelhet! Az avirus.hu biztonsági szakértői is jelentették, hogy potenciálisan kéretlen programról van szó. Tudnia kell továbbá azt is, hogy a program kétes terjesztési módot alkalmaz. Jellemzően más programok (adware-ek, böngészőeltérítők stb.) mellé csomagolva, sőt, akár a Flash Player frissítésének mellékleteként is megjelenhet, így sokan úgy futtatják le a your_optimizer_setup.exe és hasonló fájlokat, hogy észre sem veszik. Ezt követően a szoftver hamarosan hozzálát a bosszantó értesítések megjelenítéséhez. Jellemzően azt próbálják elhitetni a felhasználókkal, hogy több ezer különböző probléma szorul javításra számítógépükön. Kérjük, NE dőljön be az értesítéseknek, mert egyetlen céljuk, hogy pénzt csaljanak ki a felhasználókból. Ha úgy sejti, hogy az ön számítógépét is megfertőzte ez a megtévesztő optimalizáló, hagyja figyelmen kívül az értesítéseket, és vizsgálja át a rendszert a FortectIntego vagy más antimalware szoftver segítségével, hogy eltávolíthassa a behatolót.

YourOptimizer

Mi a célja ennek az optimalizálónak?

Miután a Your Optimizer a rendszerbe jut, azonnal módosításokat hajt végre. Először megbízható fájlok közé rejti saját komponenseit, majd rendszervizsgálatnak látszó ablakot jelenít meg, amely hamarosan különböző állítólagos problémákról fog beszámolni. A szoftver félrevezető értesítésekkel és rendszerhibának látszó üzenetekkel állítja azt, hogy több száz, esetleg több ezer hiba található a rendszerben. Felesleges fájlokról, sérült regisztrációs bejegyzésekről és internetes szemértől számolhat be. A program célja ezzel az, hogy aggodalmat keltsen. Ne dőljön be. Mindez teljesen légbőlkapott, csak azért jelennek meg, hogy rávegyék a YourOptimizer teljes változatának megvásárlására. Arra is megpróbálhatják rávenni, hogy valamilyen frissítést vagy jobb programváltozatot vásároljon. Ha bedől a hirdetéseknek, és egyiket megnyitja, a program veszélyesnek mondható honlapjára kerül. Összességében tehát a program több problémát is okoz. Ha el szeretné kerülni a felesleges aggodalmat és az esetleges biztonsági réseket, mielőbb távolítsa el a YourOptimizert.

Hogyan távolítható el a YourOptimizer?

Ha számítógépét már megfertőzte a YourOptimizer vírus, tudnia kell, hogy nincs egyedül. A fejlesztők azonban hagytak lehetőséget a program eltávolítására. Két módon is megteheti:

1. Kattintson a Start gombra
2. Válassza a „Vezérlőpult” lehetőséget
3. Keresse meg a „YourOptimizer” elemet (szerepelhet „Your Optimizer by Elektro Kod” néven is), és kattintson az „Eltávolítás” gombra;
4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Mivel legtöbben akaratuk ellenére telepítették, fontos a rendszer átvizsgálása egy antispyware programmal. A YourOptimizer trükkös szoftver, megpróbálja megakadályozni az eltávolítását azzal, hogy komponenseit a rendszer mélyébe rejti. Telepíts tehát a FortectIntego vagy a Malwarebytes legújabb változatát, amelyekkel biztosan megszabadulhat a YourOptimizertől.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken