delta.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

A delta.dll egy veszélyes fájl, el kell kerülni. A deltaApp.dll-hez, a deltasrv.exe-hez és a deltaEng.dll-hez hasonlóan a hírhedt keresőmotor, a delta-homes.com egyik eleme. Ahogy a leírásához tartozó képekből is látható, a Delta Homes vírus megpróbálja elhitetni a potenciális áldozatokkal, hogy számítógépük tele van hibás regisztrációs bejegyzésekkel, rendszerhibákat kell helyreállítaniuk, vagy szoftverfrissítéseket kell telepíteniük. Mielőtt azonban ön is rákattintana ezekre a hirdetésekre, tudnia kell, hogy becsapások. Céljuk, hogy kétes programokat terjesszenek, és segítség helyett valójában problémákat szülnek.

Miután átvette az irányítást a böngészők kezdőlapjai és alapértelmezett keresői felett, a Delta Homes módosított keresési találatok megjelenítésébe kezd. Ennek egyszerű oka van: megpróbálja affiliate weboldalakra átirányítani a böngészőket, hogy növelje az oldalak page rankjét és eladásait. Így termel pénzt a Delta Homes. A fő gond az, hogy semmi sem garantálja a szponzorált találatok megbízhatóságát – akár kétes, vírusos weboldalakra is vezethetnek. Mindemellett az ilyen típusú böngészőeltérítők a böngészési szokások megfigyelésére és továbbítására is képesek.

Hogy mire való a delta.dll? Böngészősegítő objektumként funkciónál, és minden rendszerindításkor betöltődik. Megpróbálja megfigyelni a böngészőket, hogy az összegyűjtött adatokat továbbíthassa. A fájl általában a ‘C:\Program Files’ útvonalon van, de nem minden esetben lehet megtalálni, mert (nem túl meglepő módon) megpróbálja megakadályozni, hogy eltávolítsák.

Kérjük, hogy NE hagyja a delta.dll-t a rendszerben, mert kártékony fájlról van szó. Ha meg szeretne szabadulni a Delta Homes-tól és a hozzá tartozó fájloktól, vizsgálja át a rendszert a következő programok valamelyikével: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás