deltaEng.dll – mi ez? Törölnöm kellene?

A deltaTlbr.dll egy rendkívül gyanús fájl, a Montera Technologies Ltd-hez tartozik. A fájl hagyományos .dll-nek néz ki, de a fájlnév eleje elárulhatja, hogy milyen vírushoz kötődik. Kérjük, hogy NE hagyja a deltaEng.dll-t számítógépén, mert erősen gyanús programhoz tartozik. Ez a program a delta-homes.com.

A böngészőeltérítők és a potenciálisan kéretlen programok kategóriájába tartozik, több okból is. Az első a terjesztési módszere: a Delta Homes könnyedén a rendszerbe juthat titokban, engedély nélkül, mert a bundling nevű félrevezető módszerrel terjesztik. A biztonsági szakértők arra is figyelmeztették a felhasználókat, hogy a program megpróbálhatja módosítani a rendszer beállításait és bővítményeket telepíteni a böngészőkbe (pl. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.). Végül nagyon fontos az is, hogy módosított keresési találatok megjelenítésével próbál olyan harmadik feleket hirdetni, amelyek kétes tartalmakat és félrevezető linkeket tárolnak.

A deltaEng.dll fájl megjelenése arra is következtetni enged, hogy a rendszert a Delta Toolbar, a Babylon Toolbar, a Montera Toolbar vagy más kétes eszköztár is fertőzi, amelyek szintén a delta-homes.com ténykedését követik. A fájl a rendszer C:\Program Files mappában található. Ha az ön számítógépén is jelen van, mielőbb el kell távolítania! A következő programok képesek detektálni és eltávolítani a deltaEng.dll-t: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás