deltasrv.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

A deltasrv.exe egy kártékony futtatható fájl, amely a delta-homes.com-hoz tartozik. A program egyik fő komponenséről van szó, ezért ha a Feladatkezelőben ön is rábukkant, mielőbb vizsgálja át a számítógépet egy naprakész antispyware programmal. A biztonsági szoftverek a következő neveken detektálhatják a deltasrv.exe-t: HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A Általában ezen az útvonalon található: C:\Program Files\delta\delta. Úgyanúgy juthat a rendszerbe, mint a Delta Homes böngészőeltérítő: más szoftverek mellé csomagolva. Ha ezt el szeretné kerülni, oda kell figyelnie az ingyenes programok telepítésére. A legfontosabb, hogy az egyéni/custom (vagy haladó/advanced, stb.) telepítési módot válassza a telepítők indulásakor, majd utasítsa el a Delta Homes Toolbar vagy az ehhez hasonló Delta Homes melléklet telepítését.

A rendszerbe jutva a deltasrv.exe más malware futtatásában vesz részt, valamint arról is gondoskodik, hogy a Delta-homes.com vírus megjelenjen a telepített böngészőkben (Internet Explorer, Mozilla Firefox, stb.), méghozzá minden rendszerindítás során. Amint ezt biztosította, hozzálát az affiliate weboldalakat célzó átirányításokhoz, a keresési eredmények közé rejtett reklámtartalmak megjelenítéséhez, és a böngészési szokások megfigyeléséhez: adatokat gyűjt a leggyakrabban látogatott weboldalakról, az ezekre beírt adatokról, a számítógép helyzetéről, és így tovább. Habár ezek az adatok személyes beazonosításra nem alkalmasak, kétes harmadik felek kezében mégis problémákhoz vezethet.

Nem kérdés tehát, hogy a deltasrv.exe-t mielőbb el kell távolítani. A deltasrv.exe és minden hozzá tartozó komponens törölhető egy naprakész antispyware program teljes rendszervizsgálatával. Ehhez a kártevőhöz a FortectIntego a legjobb választás.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás