DeltaTB.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Ön is észrevette számítógépe Feladatkezelőjében a DeltaTB.exe-t? Ha igen, át kell vizsgálnia böngészőit (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb.), mert valószínűleg a beállításaikat kéretlen program módosította, így például a kezdőlapok és a keresőmotorok a delta-homes.com-ra változhattak. Kérjük, hogy NE hagyja ezt figyelmen kívül, mert nagyon gyanús programról van szó, amely a böngészőeltérítők kategóriájába tartozik. A program képes megfigyelni a böngészési szokásokat, affiliate weboldalakra irányíthatja át a böngészőket, módosított keresési találatokat mutathat, felugró hirdetéseket jeleníthet meg, és így tovább. Ha rákattint a Delta Homes valamelyik hirdetésére, akár újabb kéretlen programot is letölthet.

Az esetek többségében a DeltaTB.exe és a hozzá tartozó elemek az úgynevezett bundling módszer segítségével terjednek. Nagyon népszerű módszerről van szó, amellyel rengeteg adware-t, böngészőeltérítőt és más potenciálisan kéretlen programot terjesztenek, sajnos bármilyen törvény vagy szabály megszegése nélkül. Több száz felhasználót csalnak tőrbe naponta… A telepítés után a DeltaTB.exe a C:\Program Files\delta\delta útvonalra kerül. Keresse ki, ha az ön számítógépén is felbukkantak a Delta Homes hirdetések. Természetesen mielőbb távolítsa is el, méghozzá a többi elemével együtt, mert, ahogy már említettük is, ténykedései meglehetősen kétesek.

Ha egy antispyware programmal leellenőrizzük a DeltaTB.exe-t, azt találjuk, hogy több néven is felbukkanhat: W32.Clodd0c.Trojan.435a, Adware.Toolbar.146, Win32/Toolbar.Babylon.A, Win32.Troj.Agent.a.(kcloud), PUP.Optional.Delta.A, Babylon (fs). Mielőbb állítsa helyre számítógépét a kártevő eltávolításával! Használja a következő programok valamelyikét: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, [rev id=”Malwarebytes Anti

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Szoftverek
Összehasonlítás