DSearchLink.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Egy DSearchLink.exe nevű kártékony fájl kezdett terjedni. Ha csak nemrégiben fedezte fel a Feladatkezelőben futni, tudnia kell, hogy a fájl egyértelmű jele annak, hogy potenciálisan kéretlen program jutott a rendszerbe. A DSearchLink.exe megjelenése azt jelenti, hogy a delta-homes.com, a Delta-Search.com vagy más Delta Homes böngészőeltérítő garázdálkodik a böngészőkben.

Az ilyen programok tárolása kifejezetten veszélyes, mert kártékony weboldalakat nyithatnak meg, amelyek további malware-ek terjesztésében vehetnek részt. Habár nem tartoznak a rosszindulatú programok közé, nagy részük ennek ellenére megfigyelheti a számítógépet és adatokat gyűjthet a böngészési szokásokról. Ezek az adatok szerencsére személyes beazonosításra nem alkalmasak, de ha harmadik felekkel osztják meg őket, spamlevelek lephetik el az e-levelesládákat, becsapós hirdetések bukkanhatnak fel, stb. Az ilyen programok nem elhanyagolható veszély az is, hogy nem hagyják a böngészőket a megszokott módon használni. A Delta Homes például letilthatja a népszerű keresőmotorokat (Google, Yahoo, Bing, stb.) és lelassíthatja a webböngészőket.

Látható tehát, hogy a DSearchLink.exe egy kétes működésű, kártékony fájl. A felületes törlési kísérletek után könnyedén újra megjelenhet a Feladatkezelőben, ezért tanácsos automatikus eltávolítási módszert használni hozzá – és a Delta Homes egyéb változataihoz is. Ahogy már említettük is, ez a böngészőeltérítő kifejezetten veszélyes, nem szabad internetes keresésre használni. Ugyan a PC-s biztonsági szakértők egy része szerint a böngészőeltérítők nem vírusok, mi úgy gondoljuk, hogy malware-fertőzésnek sem érdemes kitennie magát az embernek.

A Delta Homes és a hozzá tartozó elemek (pl. DSearchLink.exe) eltávolításához használja a következő alkalmazások valamelyikét: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Webroot SecureAnywhere AntiVirus.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken