Malwarebytes Anti Malware áttekintés, ingyenes letöltés

Malwarebytes’ Anti-malware egy egyszerű és könnyen kezelhető applikáció, ami segít a kártevők elleni harcban. A készítői szerint a PRÉMIUM verziót érdemes használni, ami valósidejű védelmet, gyorsabb vizsgálatokat, és ütemezhető vizsgálatokat, és adatbázis frissítéseket biztosít.

Egy teljesen átdolgozott felhasználói felülettel (UI) rendelkezik, és a képességgel, hogy akár 3 számítógépet is védjen egyszerre. Azonban a Malwarebytes ingyenes verziója is képes versenybe szállni piacvezető termékekkel, és biztosítja a kártevők összes fajtájának, beleértve a férgek, Trójaiak, rootkit-ek, csaló programok, dialer-ek, kémprogramok, és más internetes fertőzések észlelését, és eltávolítását.

Ha úgy dönt, hogy letölti ezt a programot, akkor a legújabb verziót, a Malwarebytes Anti-Malware 3.2-t fogja letölteni.

Malwarebytes értékelés a avirus.hu kutatóközponttól:

Miután saját számítógépeinken teszteltük a Malwarebytes’ Anti-malware programot, észrevettük, hogy egy jól konfigurálható eszköz, ami rendelkezik extra eszközökkel a kézi kártevő eltávolításhoz. Több nyelven elérhető, és már vírusirtó és kémprogramirtó programok mellett is képes futni.

Malwarebytes vizsgálatai kimagaslóan jó időt futnak. Viszont nem terhelik látványosan a CPU-t. A fejlett technológiájának köszönhetően egy kártevő sem képes blokkolni a Malwarebytes vizsgálatait és megakadályozni az eltávolítást.

A legújabb Malwarebytes Anti-malware 2.0 verzió az archív állományokban is képes keresni, és gyorsabban megszabadul a kémprogramoktól. Emellett az 1.70 verziótól kompatibilis Windows 8-al és Internet Explorer 10-el, automatikusan és alapértelmezésben karanténba zárja az észlelt kémprogramot, és törli azt.

Felhasználók engedélyezhetik egy fenyegetés átmeneti futását, vagy kivételt adhatnak a Figyelmen kívül hagyhatók listájához, ha egy ártalmatlan programról van szó. Beígérték, hogy a jövőben további tartalmakkal fogják bővíteni az Eszköztárat.

Miért érdemes letöltenem a Malwarebytes-t?

Összefogalalva, Malwarebytes Anti-malware egy erőteljes biztonsági eszköz, ami használható rendszerének biztonságának fenntartásához.

A legtöbb biztonsági programmal szemben valós idejű védelmet, és teljes vizsgálatot biztosít az összes lemezre, hogy a felhasználó képes legyen problémamentesen kijavítani Malwarebytes-al a számítógépét. A program adatbázisát olyan gyakran frissítheti, amilyen gyakran csak szeretné.

Mindazonáltal felfigyeltünk néhány hátulütőre: a Malwarebytes extrája, a valós idejű védelem csak a PRÉMIUM verzióval jár együtt, és ezen túl ez a program csak a malware-ek ellen való küzdelemre alkalmas, így össze nem hasonlítható más, komolyabb szoftverrel.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Malwarebytes Anti Malware Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Malwarebytes Anti Malware Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Malwarebytes nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Malwarebytes has a free limited scanner. Malwarebytes offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken