SpyHunter áttekintés, ingyenes letöltés

123

A SpyHunter egy rendkívül hatékony malware-eltávolító egyszerű, könnyen használható felülettel

A program az otthoni felhasználók és a tapasztalt szoftverbiztonsági szakemberek számára is kiváló választás. Segítségével hagyományos spyware-ek, ransomware-ek, adware-ek, böngészőeltérítők és más hasonló behatolók is eltávolíthatóak.

Két különböző verziója érhető el a piacon: a SpyHunter Free és a SpyHuntered Registered. A próbaváltozat segítségével ellenőrizhetjük a számítógépet, így megtudhatjuk, hogy fertőzött-e vagy sem – az észlelt kártevők eltávolításához azonban a SpyHunter regisztrált, megvásárolt változatára van szükség.

A vásárlással a Spyware HelpDesk nevű ingyenes technikai támogatáshoz, egyéni fertőzésmegoldásokhoz, és napi rendszerességgel frissülő SpyHunter vírusadatbázishoz is hozzáférést kapunk. Ha a SpyHunter valamilyen fertőzést nem észlel, telefonon és interneten keresztül is felvehetjük a kapcsolatot a céggel.

Erre viszont nagy valószínűséggel nem fog sor kerülni, ugyanis az adatbázis nem kevesebb, mint 12900 fenyegetést tárol. Ha még mindig nem biztos abban, hogy megbízható-e a SpyHunter, érdemes megvizsgálni a média említéseit. Biztos lehet benne, hogy megbízható szoftverről van szó, amely minden elvárást kielégít.

A SpyHunter letöltése

A program legújabb változata a SpyHunter 5. Kompatibilis a Windows 8.1, 8, 7, Vista és XP rendszerekkel. A Mac felhasználóknak azonban még egy kicsit várnia kell – az Apple rendszeréhez való változat jelenleg fejlesztés alatt áll, de fontos tudnivaló, hogy a SpyHunter for Mac nem áll kapcsolatban a windows-os programmal és a fejlesztőivel, az Enigma Software-rel. Fizetős változat, amelyet az Aspyr Media terjeszt különböző letöltőoldalakon.

Ha le szeretné tölteni a SpyHuntert, fontos, hogy csak az Enigma Software, tehát a fejlesztőcég ad garantáltan valódi SpyHunter 5 regisztrációs kulcsot, azaz SpyHunter kulcsot. A avirus.hu a vállalat egyik legrégibb partnere, mi is tőlük vásárolunk termékeket.

Ha feltört SpyHunter változatot szeretne keresni, először is tudnia kell, hogy ez illegális. Az ilyen szoftvereket használó személyeket a rendőrség vagy más állami szervezet büntetheti. Ráadásul a hamis szoftvereket a fejlesztők észlelik és blokkolják. Arról nem is beszélve, hogy a feltört változat akár vírusokat is rejthet, így további problémák jelentkezhetnek a rendszerben. A torrentoldalakon elérhető SpyHunter-változatokra is ugyanez igaz.

SpyHunter összehasonlítás

SpyHunter vagy Malwarebytes AntiMalware

A SpyHunter és a Malwarebytes AntiMalware hasonló malware-eltávolító szoftverek. Mindegyikük két változattal rendelkezik: ingyenes (próba)változattal és fizetős (prémium)változattal. Habár a Malwarebytes szoftverét ingyenes alternatívaként szokás említeni, csak a prémium (tehát fizetős) változat nyújt valós idejű védelmet a rendszernek. Sokak szerint a Malwarebytes védelme lassíthatja a rendszert, tehát ha nem szeretné feláldozni számítógépe teljesítményét a védelem oltárán, fontolja meg a SpyHuntert. Akkor is érdemes inkább a SpyHuntert választani, ha számít a terméktámogatás segítőkészségére. Sokan panaszkodnak a Malwarebytes AntiMalware fejlesztői által nyújtott támogatásra.

SpyHunter vagy McAfee

A SpyHunter és a McAfee Antivirus két különböző program, amelyek egymást kiegészítve használhatóak. Vírusadatbázisuk viszont meglehetősen hasonló, ezért relatív biztonsággal támaszkodhatunk kizárólag az olcsóbb SpyHunterre is. A McAfee egyébként jóval hosszabb időt igényel a keresések lefuttatásához és a malware-ek eltávolításához, ebből a szempontból egyértelműen a SpyHunter a nyerő. Emellett a McAfee sem jó választás azoknak, akiknek fontos a terméktámogatás. Sok panasz éri a vállalatot e tekintetben.

SpyHunter vagy Spybot

A SpyHuntert és a Spybotot összehasonlítva egyértelműen kiderül, hogy más szinten mozog a két szoftver. A Spybot egy egyszerű spyware-eltávolító, jóval kisebb adatbázissal, mint a SpyHunter. Tehát a Spybot azt állíthatja, hogy a rendszer tiszta, miközben ez nem így van. A rootkitek eltávolításában pedig kifejezetten gyengének bizonyul.

SpyHunter vagy Webroot

A Webroot nagyon jól szolgál a vírusok bejutásának megelőzésében. A legtöbb alapvető funkcióval rendelkezik, úgy mint személyazonosság-védelem, rendszervédelem, jelszókezelő, biztonságimentés-készítő stb. Némelyik funkció nem található meg a SpyHunterben, de a két program használható egyszerre, egymást kiegészítve. Ha azonban egyszerű, könnyen használható programot keres, a Webroot nem feltétlenül jó választás: a felület viszonylag komplikált, sokaknak meggyűlik a baja a használatával.

SpyHunter vagy BitDefender

A BitDefender egy kifejezetten hatékony antivírus. Ha azonban a potenciálisan kéretlen programok, például a böngészőeltérítők és adware-ek bejutását szeretné elkerülni, a SpyHunterre van szüksége. A BitDefender ráadásul időről időre lefoglalhatja a rendszer erőforrásait, a SpyHunter esetében viszont ezt nem tapasztaltuk.

SpyHunter vagy AVG

Meglehetősen eltérő véleményekkel találkozhatunk az AVG Antivirussal kapcsolatban. Sokan elégedettek a szoftverrel, mások viszont már telepítés után elégedetlenek. Fontos, hogy az AVG-t korábban más programok terjesztésére is felhasználták. A SpyHunter esetében ilyen soha nem történt. Mi több, az AVG további eszközök telepítését is kérheti az észlelt vírusok eltávolításához. Az időről időre megjelenő reklámhirdetésekről nem is beszélve. Ha nem szeretne ilyesmivel találkozni, más antivírust válasszon.

SpyHunter GYIK

Kérdés: Megbízható antispyware-t keresek, és az internet alapján a SpyHuntert választottam. Egyelőre minden jónak tűnik, de az egyik ismerősöm szerint sok a negatív hangvételű vélemény róla. Megbízhatóak ezek a negatív cikkek?

Válasz: Dícséretes, hogy letöltés előtt utánajársz a programoknak az interneten. Fontos azonban észben tartani, hogy nem minden internetes információ megbízható. Rengeteg fórum tartozik például a konkurenciához. Természetesen ők nem fogják szép szavakkal illetni a SpyHuntert, sőt, már vírusnak is nevezték. Ez azonban NEM igaz. A SpyHunter a West Coast Labs Checkmark (amely egy független tesztszolgáltatás) Certification programjának keretében tanúsítványt kapott. Sőt, a szoftver OPSWAT tanúsított partner is, valamint gyakran kerül említésre a PC World, a The Wall Street Journal, a Forbes és más megbízható források hasábjain is.

Kérdés: Kellene egy program, amivel el tudom távolítani a vírusokat a számítógépemről. Letölteném a SpyHuntert, de előtte tudni szeretném, hogy megbízható-e annyira, mint a többi ismert biztonsági program.

Válasz: Sokan kérdezik tőlünk, hogy vírus-e a SpyHunter, meg lehet-e bízni a SpyHunterben és így tovább. Az Enigma Software által fejlesztett SpyHunter megbízható program, amely átment az ismert és elismert West Coast Labs Checkmark Certification tesztjén. Ha olyan weboldalt találtál, amely szerint a SpyHunter vírus, valószínűleg az oldal egy konkurens szoftvert próbál hirdetni. Ezek a weboldalak enyhén szólva elfogultak, nyugodtan figyelmen kívül lehet őket hagyni.

Kérdés: Ingyenes malware eltávolítót keresek, és az ismerősöm a SpyHuntert ajánlotta. Ingyenes?

Válasz: Nem, a SpyHunter fizetős szoftver. De feltelepítheted az ingyenes rendszervizsgáló változatát, amivel kiderítheted, hogy fertőzött-e a rendszer.

Kérdés: Új számítógépem van, ezért olyan antispyware-t keresek, amely biztosan megvédi. Kipróbálnám a SpyHuntert, de elég vegyesek a vélemények. Átverés a SpyHUnter?

Válasz: Nagyon sokan bizonytalanak a SpyHunter megbízhatóságában, de garantáljuk, hogy nem átverés. Elismert szoftver, amelyet az Enigma Software fejleszt. Már több, mint 10 éve elérhető a különböző letöltőoldalakon, egy becsapós program ennyit nem bírna ki. Továbbá átment volna a West Coast Labs Checkmark Certification folyamatán, ha átverés lenne? Nem ment volna!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt SpyHunter 5 nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
több mint 40.000.000 letöltés!
több mint 40.000.000 letöltés!
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken