Moxgfjabg.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

Ha az ön számítógépének Feladatkezelőjében is megjelent a Moxgfjabg.exe, semmiképp se higgye el, hogy a Google-höz tartozik! Nem számít, hogy a folyamat leírásához ’Google Chrome process’ van írva, a fájl trójai vírushoz tartozik. Az ilyen típusú kártevők rendkívül veszélyesek lehetnek, mert számos kártékony tevékenységre felhasználhatóak. Hogy mégis miket okozhatnak a trójaiak? Először is, a Moxgfjabg.exe és a hozzá tartozó elemek bitcoin-bányászatra kényszeríthetik a számítógépet, amely természetesen nagy mértékben lassíthatja a rendszert. Másodszor, a fájl segítségével a vírusfejlesztők további malware-ekkel fertőzhetik meg a rendszert, DdoS-támadásokat indíthatnak, felhős szolgáltatásokba építhetik be a rendszert, és kattintás alapú csalásokra is használhatják. Összességében tehát egyáltalán nem szabad megbízni a Moxgfjabg.exe-ben, és nem szabad elhinni, hogy a Google Chrome-hoz tartozik. Ha nemrégiben az ön Feladatkezelőjében is felbukkant, vizsgálja át a rendszert egy naprakész antispyware programmal – ilyen például a FortectIntego”].

Ismeretes, hogy a Moxgfjabg.exe folyamata fertőzött weboldalak meglátogatása után, félrevezető levélcsatolmányok megnyitásakor, és kétes linkekre való kattintások következtében bukkanhat fel. A biztonsági szakértők a bundling módszerre is felhívják a figyelmet, mert rengeteg olyan freeware és shareware program létezik, amely adware-eket és böngészőeltérítőket terjeszt. A legnépszerűbb kéretlen programok a következők: delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], Adchoices [Adchoices]. Ezek a programok nemcsak ismeretlen weboldalakat nyithatnak meg, lassulásokat okozhatnak és felugró hirdetéseket jeleníthetnek meg. Megfigyelhetik a felhasználók böngészési szokásait is, így személyes adatokhoz juthatnak. Fontos tehát letöltés előtt alaposan a körmükre nézni a kiszemelt programoknak.

Ha a Moxgfjabg.exe már megjelent a rendszerben, mielőbb el kell távolítania, ellenkező esetben a fentebb említett problémákkal szembesülhet. A hamis Google Chrome folyamatokat minden egyéb komponensükkel együtt a következő programok egyikével tudja eltávolítani: SpyHunter 5, SpyHunter 5Combo Cleaner”], Malwarebytes”].

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken