Reimage áttekintés, ingyenes letöltés

A Reimage egy valódi rendszerjavító szoftver, a Softpedia jóváhagyásával rendelkezik. Kompatibilis a Windows, a Mac OS X és az Android operációs rendszerekkel.

A Reimage leginkább a Windows helyreállításában jeleskedik. Már jó ideje ismert különleges karbantartási szolgáltatásáról, amely a rendszer szinte minden problémáját képes azonosítani. Kiemeli a konkurencia közül, hogy a Reimage Repair saját adatbázisából képes letölteni a hiányzó, sérült vagy törölt fájlokat. A funkciónak köszönhetően akár nem is feltétlenül szükséges újratelepíteni egy-egy szoftvert.

Természetesen a biztonságról sem szabad megfeledkeznünk. Habár redszerjavítóként ismert, akár vírusok eltávolítására is használható, mert beépített komponense az Avira AntiVir antivírus motor. Azt figyelembe véve, hogy az Avira egy többszázszoros díjnyertes termék, nem fér kétség ahhoz, hogy a Reimage egy olyan megoldás, amely valódi megoldás vírusokkal szemben is. Ha ön nem Windows rendszert használ, választhatja a Reimage for Mac vagy Reimage Mobile Cleaner változatokat. A fejlesztők minden operációs rendszerre próbálják eljuttatni szoftverüket.

A Reimage letöltése

A Reimage letölthető innen. Kompatibilis a Windows XP/Vista/7/8/10 változataival. A rendszer átvizsgálása folyamán három fázison halad át: Hardver, biztonság és stabilitás. A hardverellenőrzés befejezésével azonosítja a memória méretét, a merevlemez sebességét, a processzor adatait és más hasonló információkat.

A Windows hibák, a rendszer problémái, a „kék halál” okai, a hibás DLL-ek, a fagyások és a vírusok mind azonosíthatók és helyreállítható a Reimage automatikus számítógépjavító segítségével. Ezt követően a szoftver biztonsági ellenőrzést futtat. Ekkor a Reimage Repair azonosítja a vírusokat, beleértve az adware-eket, a trójaiakat, a spyware-eket, a férgeket, a rootkiteket és más malware-eket is. Az Avira AntiVir motor segítségével el is távolítja a különböző azonosított fenyegetéseket Végül pedig átvizsgálja a rendszer stabilitását érintő pontokat, és meghatározza az összeomlásokat okozó szoftvereket.

A problémák javításához a Reimage licencelt változata szükséges, amely 69,95 euróért vásárolható meg. Ha nem elégedett a szolgáltatással, 60 napon belül visszakérheti a szoftver árát. Ha a Reimage nem tudja megoldani a számítógép problémáit, az ingyenes terméktámogatáshoz fordulhat, amely bármelyik országból és időzónából elérhető. Fontos, hogy a szoftver nem nyújt valós idejű védelmet.

Eltávolíthatja a malware-eket a Reimage segítségével, de nem védi meg a rendszert ezekkel szemben, tehát ez nem a Reimage Protector. A számítógép megfelelő védelme érdekében telepítsen egy kiegészítő antisypware vagy antimalware szoftvert is.

Reimage Express ismertető:

A Reimage Express egy ingyenes eszköz a Reimage csapatától. Célja, hogy megoldást nyújtson a Windows alapvető problémáira, amelyek egy gyors vizsgálat folyamán azonosíthatók. A rendszer átvizsgálása után azonosítja a fő problémákat, amelyek a vizsgálati jelentésben át is nézhetők. Ezt követően szabadalmaztatott technológiájával meg is oldja ezeket a problémákat.

A Reimage Express azonban nem kínál teljes javítási szolgáltatást. A malware-ek eltávolításához, a vírusok által okozott károk helyreállításához és a hiányzó fájlok visszaállításához a Reimage aktiválókódjára lesz szüksége. A program a Windows XP/Vista/7/8/10 rendszerekkel kompatibilis.

Olvassa el teljes Reimage Express ismertetőnket

Reimage Plus ismertető:

A Reimageplus a Reimage Repair honlapja. Teljes mértékben megbízható weboldal, amely a Reimage free, a Reimage PC Repair szoftvereket és más hasonló programokat kínál. Felbukkannak hirdetések a weboldalról. Ebben az esetben ellenőriznie kell számítógépét a Reimage vagy hasonló antisypware/antivírus segítségével.

A hirdetéseket adware típusú program (például böngészős kiegészítő, bővítmény vagy eszköztár formájában) okozhatja, amelyet freeware vagy shareware programhoz mellékeltek. Meg kell győződnie arról, hogy számítógépe mentes mindenféle kétes böngészős kiegészítőtől, amely hirdetések megjelenítésével keres kenyeret a fejlesztőknek. Az esetek többségében a böngésző alaphelyzetbe állítása megoldja a problémát. 

További tudnivalók a Reimage hirdetések eltávolításáról.

Reimage for Mac ismertető:

Ha Mac OS X rendszerrel kompatibilis helyreállító programot keres, fontolja meg a Reimage for Mac letöltését. Erre a hivatkozásra kattintva telepítheti. A szoftver arra készült, hogy javítsa a rendszer teljesítményét a különböző véletlenül telepített felesleges és kártékony szoftverek eltávolításával. Kitűnő megoldás a potenciálisan kéretlen programok eltávolítására is.

A Reimage for Mac a böngészési előzmények törlésére, a különböző hibák javítására és a gyorsítótárazás által lefoglalt terület felszabadítására is használható. Napi ellenőrzést folytathat a hardveren és a tárhelyen, gyors és zökkenőmentes állapotban tartva ezzel a rendszert. Tudnia kell azonban, hogy az iPadjára vagy számítógépére telepített Reimage nem nyújt biztonsági megoldást. Mac OS X rendszere érdekében ezért telepítsen antivírus szoftvert is.

Reimage for Android ismertető:

A Reimage for Android minden bizonnyal a piac egyik legjobban várt eszköze. Az operációs rendszert használók hónapokig kerestek olyan alkalmazást, amely segíthet az Android jellemző problémáin. Természetesen nem lehet tudni, hogy melyik alkalmazás jó, és melyik kerülendő, ezért komoly káosz alakulhat ki a rendszerben.

Úgy tűnik, a kérdés megoldódik, mert a Reimage for Android készen áll a káosz elhárítására. Telepítés után gyors vizsgálatot végez a rendszerben, és azonosítja a problémákat. Célja, hogy megtalálja a túl sok memóriát használó pontokat, például a kártékony alkalmazásokat, a hívásnaplókat és SMS-naplókat, a gyorsítótárazott adatokat és így tovább. Az alkalmazás ingyenes, így fizetés nélkül hozhatja helyre Android készülékét a Reimage segítségével. 

Megbízható a Reimage?

Számos weboldal állítja, hogy a Reimage vírus, vagy hogy a Reimage adware. Ezek az információk azonban tévesek, egyetlen antivírus vagy antisypware szoftver sem azonosítja kártékony szoftverként a Reimage-et. Vírusmentes program, amely megoldja a számítógép problémáit és helyreállítja a sérült fájlokat.

Az Avira AntiVir motor beépítésével pedig a Reimage Repair Tool már malware-ek észlelésére és eltávolítására is képes. Ha bizonytalan az ön számítógépén lévő Reimage megbízhatóságát illetően, talán feltört változat van a rendszerbe. Fontos, hogy az ilyen változatok használata illegális. Nemcsak a törvénnyel kerülhet szembe, hanem a rendszert is megfertőzheti, ha ilyen programot használ.

További információk a Reimage megbízhatóságáról.

Reimage GYIK

Kérdés: Az antispyware szoftverem előfizetése lejárt, ezért most új vírusvédő programot keresek. Némi böngészés után a Reimage Repair nevű programra bukkantam, és arra lennék kíváncsi, hogy ez a szoftver elegendő védelmet nyújt-e? Megosztó ismertetőket olvastam, nem tudom, hogy melyikben bízzak meg.

Válasz: Számos különböző véleményt találunk az interneten szinte minden létező programról. Ez nem jelenti azt, hogy minden véleményre érdemes adni. A nemrég az Avira AntiVir szolgáltatással összekötött Reimage már vírusok észlelésére és eltávolítására is képes, így megbízható vírusvédelmi megoldásnak tekinthetjük.

Kérdés: Gondolkodom a Reimage beszerzésén, de látom, hogy több féle változata létezik. Mi a különbség a Reimage Express és a Reimage Repair között? Nincs szükségem nagyon komoly antivírusra, mert nem használom sűrűn a számítógépet, de mégis biztonságban szeretnék böngészni. Tanácsot szeretnék kérni azt illetően, hogy melyik program lenne a legjobb választás.

Válasz: Ha nem használja számítógépét túl gyakran, és csak kevés feladatra használja, a Reimage Express elegendő. Átvizsgálja a rendszert, és jelent a leggyakoribb hibákról. Ha azonban e-mailezik, böngészi az internetet és ingyenes szoftvereket is letölt, kifinomultabb védelemre van szüksége.

A Reimage Repair a prémium változat, amely jóval több funkciót nyújt. A Reimage Repair helyre tudja állítani a vírusok által okozott kárt, pótolhatja a sérült fájlokat, sőt, a Reimage nonstop technikai támogatását is elérhetővé teszi telefonon és e-mailen keresztül egyaránt. Ha internetes biztonságát fontosnak tartja, egyértelműen a Reimage prémium változata a megfelelő választás.

Kérdés: Biztonságos a Reimage? Mit foglal magába a szoftver adatkezelési nyilatkozata, Biztonságban vannak a személyes adataim és fájljaim?

Válasz: A Reimage egyértelműen biztonságos. A begyűjtött információk a számítógép technikai adataira korlátozódnak, amelyre a vírusok okozta károk helyreállításához van szükség. Biztos lehet benne, hogy a vásárláshoz szükséges személyes adatait sem fogják megosztani vagy eladni harmadik feleknek. A fájlokról sem készülnek másolatok, a Reimage nem juttatja őket távoli szerverre. Nyugodtan letöltheti a programot, biztos lehet benne, hogy fájljai védve lesznek.

Kérdés: Ingyenesen letölthető a Reimage?

Válasz: A Reimage Repair nem egy ingyenes víruseltávolító program, viszont minden lényeges funkciót biztosít, amelyre szüksége lehet a vírusok észleléséhez és eltávolításához. Ha ingyenes programot keres, válassza a Reimage Express-t, amely át tudja vizsgálni a rendszert és értesíti az észlelt problémákról. A legalapvetőbb hibákat orvosolja is.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage has a free limited scanner. Reimage offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken