A Malwarebytes Anti Malware letöltése

Vegye komolyan eszközei és adatai biztonságát

Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Köszönjük, hogy letöltötte a Malwarebytes Anti Malware-t! Nagy tudású alkalmazás ez, amellyel számos módon javíthat számítógépe működésén. A Malwarebytes Anti Malware megoldást nyújt a Windows hibáira, eltávolítja a vírusokat és javítja a rendszer stabilitását. Különleges funkciói több ezer elengedhetetlen komponens segítségével hozzák helyre az operációs rendszert és távolítják el a vírusok minden típusát, beleértve a malware-eket, az adware-eket, a trójai vírusokat, a férgeket, a spyware-eket és a rootkiteket is.

FONTOS!

Előfordulhat, hogy egyetlen biztonsági szoftverrel nem tud eltávolítani egy-egy vírust. A különböző antispyware programok eltérő vírusadatbázissal rendelkeznek, ezért megtörténhet, hogy több keresőt is le kell futtatnia ahhoz, hogy megtalálhassa a megfelelőt. A Malwarebytes Anti Malware után futtassa az ingyenes Reimage keresőt is, hogy kétszeresen meggyőződhessen a számítógép vírusmentességéről. Azt javasoljuk, hogy vásárolja meg a szoftver licencelt változatát, ha a kereső rosszindulatú fájlokat észlel a rendszerben. A Reimage egy széles körben elismert antispyware, amely rengeteg kiváló értékelést kapott a különböző vírusok, például böngészőeltérítők, adware-ek és ransomware-ek hatékony eltávolításáért. További kérdései vannak? Tegye fel őket. A Kérdezzen minket lapon keresztül kapcsolatba léphet velünk.

AMIT MÉG TUDNIA KELL

A Malwarebytes Anti Malware ingyenes változata csak a rendszerhibák és a vírusok azonosítására szolgál. A malware-ek eltávolításához meg kell vásárolnia a licencelt változatot. Ha választásával valamilyen okból nem elégedett, eltávolíthatja a Malwarebytes Anti Malware-t. Egy alternatíva a Fortect, amely szintén segíthet a vírus eltávolításában.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy érdemes-e antisypware programot vásárolnia, tudnia kell, hogy a 2017-os évet a zsarolóvírusok évének nevezik – ez a malware a fertőzést követően azonnal titkosítani kezdi a számítógépen tárolt adatokat. Az adatok visszaállításához az áldozatnak váltságdíjat kell fizetnie, amely a 80.000 forinttól (ha otthoni felhasználó) egészen 3 millió forintig (ha vállalat tulajdonosa) is terjedhet. Sokkal olcsóbb a rendszer megfelelő védelmének kialakítása, mint a számítógép védtelenül hagyása. Egy esetleges fertőzés után szervizelést kell majd fizetnie, és a szerviz ráadásul nem is garantálja a sikeres adatmentést.

KÖSZÖNJÜK!