A Reimage letöltése

Vegye komolyan eszközei és adatai biztonságát

Lépés 1

 Nyissa meg a telepítőt

Nyissa meg a telepítőt

Keresse meg a telepítőfájlt és duplán kattintva nyissa meg.

Lépés 2

 Kattintson az 'Yes' vagy 'Run' gombra.

Kattintson az 'Yes' vagy 'Run' gombra.

Engedélyezze a telepítést a biztonsági ablakban

Lépés 3

Kövesse a telepítés lépéseit

Kövesse a telepítés lépéseit

Olvassa el a telepítő instrukcióit.

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Köszönjük, hogy letöltötte a Reimage PC Repair szoftvert! Nagy tudású alkalmazás ez, amellyel számos módon javíthat számítógépe működésén. A Reimage megoldást nyújt a Windows hibáira, eltávolítja a vírusokat és javítja a rendszer stabilitását. Egyedi helyreállítási technológiája 25.000.000 elengedhetetlen komponenst felhasználva javítja a Windows operációs rendszer hibáit a sérült vagy hiányzó fájlok pótlásával. Az Avira AntiVir antivírus-motor segítségével a Reimage minden lehetséges vírust el képes távolítani, többek között a malware-eket, az adware-eket, a trójai vírusokat, a férgeket, a spyware-eket és a rootkiteket is. Ezen a linken részletes Reimage ismertetőt talál.

FONTOS!

Előfordulhat, hogy egyetlen biztonsági szoftverrel nem tud eltávolítani egy-egy vírust. A különböző antispyware programok eltérő vírusadatbázissal rendelkeznek, ezért megtörténhet, hogy több keresőt is le kell futtatnia ahhoz, hogy megtalálhassa a megfelelőt. A Reimage után futtassa az ingyenes SpyHunter keresőt is, hogy meggyőződhessen a számítógép vírusmentességéről. Azt javasoljuk, hogy vásárolja meg a szoftver licencelt változatát, ha a kereső rosszindulatú fájlokat észlel a rendszerben. A Reimage egy széles körben elismert antispyware, amely rengeteg kiváló értékelést kapott a különböző vírusok, például böngészőeltérítők, adware-ek és ransomware-ek hatékony eltávolításáért. További kérdései vannak? Tegye fel őket. A  Kérdezzen minket lapon keresztül kapcsolatba léphet velünk.

AMIT MÉG TUDNIA KELL

A Reimage ingyenes változata csak a rendszer hibáinak és a vírusok azonosítására szolgál. A malware-ek eltávolításához meg kell vásárolnia a licencelt változatot. Ha választásával valamilyen okból nem elégedett, távolítsa el a Reimage-et. Alternatívaként megpróbálkozhat a vírus eltávolításával a Malwarebytes vagy a SpyHunter 5 segítségével.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy érdemes-e antisypware programot vásárolnia, tudnia kell, hogy a 2016-os évet a zsarolóvírusok évének nevezik – ez a malware a fertőzést követően azonnal titkosítani kezdi a számítógépen tárolt adatokat. Az adatok visszaállításához az áldozatnak váltságdíjat kell fizetnie, amely a 80.000 forinttól (ha otthoni felhasználó) egészen 3 millió forintig (ha vállalat tulajdonosa) is terjedhet. Sokkal olcsóbb a rendszer megfelelő védelmének kialakítása, mint a fertőzést követő javítás és váltságdíjfizetés, különösen azt figyelembe véve, hogy a fájlok megmenekülését a fizetés sem garantálja. 

KÖSZÖNJÜK!