STOPzilla áttekintés, ingyenes letöltés

STOPzilla Antimalware egy hathatós vírusirtó program, ami hatékonyan észleli, blokkolja, és eltávolítja a kártékony szoftvereket a rendszerből. Ez a program lehetővé teszi, hogy a felhasználó anélkül böngészhet, hogy kémprogramok, váltságdíj-alapú (ransomware) szoftverek, Trójai falovak, böngésző eltérítők vagy más vírusok miatt kelljen aggódnia. Készítői szerint a STOPzilla alkalmazás más biztonsági termékkel ellentéttben sokkal mélyebb, és kiterjedtebb vizsgálatot végez a rendszeren. Mindezek ellenére egy pehelysúlyú és gyors program, ami a teljes rendszervizsgálaton kívül alig lassítja a számítógépet. Azonban igényei szerint el is halaszthatja a STOPzilla vizsgálatot. A STOPzilla ingyenes változata számos jó kritikát kapott népszerű számítógépes magazinokban, szerte a világon. Ez egy különleges biztonsági termék, melyet sok szakértő ajánl.

STOPzilla értékelés a 2spyware kutatóközponttól:

Amint letöltötte STOPzilla-t a számítógépére, láthatja, hogy a grafikus felhasználói felület igazán közvetlen, jól szervezett. A felhasználók nem futhatnak problémába a számítógép vizsgálata, kémprogram eltávolítása, vagy a szoftver frissítése közben. Díjnyertes technológiája biztosítja a nagy vírus észlelési biztosságot, és azok eltávolításának hatékonyságát.

STOPzilla bónusza, hogy valószínűleg a legfejlettebb felugró ablak blokkoló a piacon. A felugró ablak blokkoló elfogja és kivédi az összes kártékony felugrókat és hirdetéseket, beleértve a csaló biztonsági figyelmeztetéseket és hamis rendszerhiba-jelzéseket is. Hatékonyan hárítja a web-alapú hirdetéseket is. Említésre méltó továbbá, hogy STOPzilla rendelkezik egy olyan nagyszerű modullal, ami „megöli” az összes kártékony folyamatot, ami a gépén fut. Ilyen módon nem csak korlátozza a hozzáférést a fertőzött gépekhez, de megakadályozza, hogy kártékony szoftver további malware komponenseket töltsön le, vagy hogy érzékeny információkat gyűjtsön.

STOPzilla gyakorta frissül. Ez egy hasznos dolog, mivel csalók és hackerek új malware-eket gyártanak minden nap. A STOPzilla Ügyfélszolgálata készséggel segít kérdések megválaszolásával, vagy problémák megoldásában. E-mail írás helyett telefonálhat, vagy online azonnali üzenetküldőn keresztül is elérheti az ügyfélszolgálatot. Ilyen formában sokkal gyorsabb és hatékonyabb.

Miért édemes letöltenem a STOPzilla-t?

STOPzilla egy erőteljes vírusirtó, mely nem ütközik más számítógépes biztonsági szoftverrel, mint például az Internet biztonsági szoftverekkel vagy tűzfalakkal. Segít a vírusokat detektálni, és felfedni a pontos helyüket a fellelt fertőzésekről készült részletes jelentésekkel. Javíthatja számítógépét STOPzilla-val amikor csak szeretné, mivel az applikáció minden kártékony folyamatot és programot blokkol, amíg csak szükség van rá. Azonban javasoljuk, hogy amint lehet, távolítsa el a kémprogramokat! A vásárlások megbízható szolgáltatásokon, biztonságos kapcsolatokon keresztül zajlanak.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
STOPzilla Elégedettség
Garancia
Letöltöm
STOPzilla Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt STOPzilla nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
STOPzilla has a free limited scanner. STOPzilla offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ugnius Kiguolis egy hivatásos malware-elemző, aki emellett az avirus alapítója és tulajdonosa is. Jelenleg ő tölti be a főszerkesztő szerepét is.

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken