Webroot SecureAnywhere AntiVirus áttekintés, ingyenes letöltés

A Webroot SecureAnywhere AntiVirus egy hatékony antivírus, amelyet a PC-ket és a Mac-eket célzó malware-ek és egyéb cyberfenyegetések kivédésére készítettek. A Webroot fejlesztőcsapata szerint egy másodpercek alatt telepíthető, gyors és erőforrásbarát programoról van szó. Ha hallott már a Spy Sweeper programról, ismerheti a Webroot nevét. A fejlesztők ígérete szerint a Webroot SecureAnywhere AntiVirus vizsgálata mindössze 2 percet vesz igénybe, a szoftver nem szakítja meg a többi folyamatot, és a böngészőkben megjelenő minden kártékony linket detektál. A program természetesen valós idejű antispyware-védelemmel és egyéb elengedhetetlen funkciókkal is rendelkezik. A beépített tűzfal például a legjobbak közé emeli a programot, nem sok ilyen hatékony tűzfallal rendelkező antivírust találunk Mac rendszerre. Nem találunk okot arra, hogy ne higgyünk a Webrootnak a program képességeit illetően, hiszen a cég vezető pozícióban van a felhő alapú kártevőelhárítás területén mind az otthoni fogyasztók, mind a vállalatok piacán. Az egyetlen probléma, hogy egyelőre nem létezik ingyenes változata a Webroot SecureAnywhere AntiVirusnak. A Mac-ek védelme újdonságnak számít, ezért egyértelműen komoly céges erőforrást igényel a tesztelés és a megoldások megtalálása.Szerencsére a teljes árból azonban le tudunk faragni. A Webroot SecureAnywhere AntiVirus fizetős változata évi $19.19-ért letölthető 3 készülékre (Mac és PC).

A 2spyware biztonsági központ Webroot SecureAnywhere AntiVirus ismertetője:

Habár még mindig sokan gondolják, hogy Mac-en nem kell vírusoktól tartaniuk, mert a rendszer nem elég nagy célpont, a helyzet nem ez.Biztonsági szakértőkként tudatnunk kell önnel, hogy a Windows rendszerekhez hasonlóan a Mac OS X is adathalász támadások harcterévé vált. Nem kérdés tehát, hogy szükség van védelemre.Ismét leteszteltük, hogy mire képes a tesztalany, ezesetben a Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Feltelepítettük tehát a szoftvert egy Windows-os és egy Mac-es rendszerre is. A fejlesztők ígéretéhez híven a program másodpercek alatt befejezte a telepítést, hiszen csak egy 731 kilobájtos fájlról van szó. Az egyik számítógép már eleve fertőzött volt, a Webroot SecureAnywhere AntiVirus vizsgálata pedig azonnal értesített is erről és el is távolította a kártevőt. A szoftver egyik legérdekesebb tulajdonsága a Social Network Protection, amely Twitteres és Facebookos védelmet nyújt. Emellett azt is ígéri, hogy mégbiztonságosabbá teszi a böngészőket online vásárlás és pénzügyi weboldalak böngészése közben. Fontos, hogy semmilyen lassulást nem tapasztaltunk a program használata közben, még akkor is tökéletes maradt a rendszer, mikor a Webroot SecureAnywhere AntiVirus éppen vizsgálatot futtatott. A felhasználói felülettel kapcsolatban sem lehet kifogásunk, még azok is könnyedén eltájékozódnak rajta, akik kevésbé értenek a számítógépek világához.

Miért válasszam a Webroot SecureAnywhere AntiVirust?

Elmondhatjuk, hogy a Webroot SecureAnywhere AntiVirus egy igazán hatékony program, amely minden igényt kielégít. 100%-ig felhő alapú biztonsági megoldásról van szó, amely villámgyors de nem lassítja a rendszert, és számos hasznos szolgáltatással rendelkezik. Fontos részlet, hogy három különböző számítógép (Mac és PC) védelmére használhatjuk. Más hasonló tudású Mac-es antivírusok kétszer ennyibe is kerülhetnek.

A hivatalos weboldal a www.webroot.com, a fizetések biztonságos csatornán történnek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Elégedettség
Garancia
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Webroot SecureAnywhere AntiVirus nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus has a free limited scanner. Webroot SecureAnywhere AntiVirus offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken