Adware Removal Tool áttekintés, ingyenes letöltés

Az Adware Removal Tool egy hasznos alkalmazás, amellyel adware típusú programok által okozott problémákat orvosolhatunk, természetesen az adware-ek eltávolításával. A szoftvert a Techsupportall csapata fejleszti, akik specialitása a kéretlen programok és ezek eltávolítása. A különböző adware-programok, böngészőeltérítők és egyéb potenciálisan kéretlen programok eddig nem látott mennyiségben tanyáznak az interneten, így nem csoda, hogy a Techsupportall is egy biztonsági program elkészítésébe fogott. Ha ön is adware-t vagy más potenciálisan kéretlen programot fedezett fel számítógépén, fontolja meg az Adware Removal Tool telepítését. Nemcsak a böngészők helyreállításában segíthet, hanem azokat a regisztrációs bejegyzéseket is el tudja távolítani, amelyek az adware-ek kézi eltávolítása után általában megmaradnak.Fontos azonban észben tartani, hogy trójaiak, malware-ek, ransomware-ek és hasonló vírusok ellen nem véd az Adware Removal Tool. Eltávolítani sem tudja ezeket, tehát nem helyettesíti az antivírus programokat. Másfelől viszont az Adware Removal Tool ingyenes, ezért adware-fertőzés esetén feltelepítheti, megtisztíthatja vele a rendszert, majd el is távolíthatja. Fontos, hogy más biztonsági programokkal esetleg összegabalyodhat, ezért tényleg érdemes egyszerre csak egy ilyen szoftvert futtatni. Habár a mi tesztünk során nem volt ilyen gond, ez nem jelenti azt, hogy más rendszereken sem lesz probléma.

A 2spyware research Adware Removal Tool ismertetője

Az Adware Removal Tool telepítése előtt megfertőztük számítógépünket a Conduit, az Adchoices és a Delta-homes.com kártevőkkel. Ezek potenciálisan kéretlen programnak számítanak, mert beépülnek a böngészőkbe és kéretlen működésbe kezdhetnek: felugró hirdetéseket jeleníthetnek meg, lelassíthatják a rendszert, átirányításokat indíthatnak, stb. Nem számít, hogy ezek a programok nem rosszindulatúak, mégis komoly káoszt teremthetnek a számítógépen. Tehát beengedtük a kártevőket a böngészőinkbe, majd letöltöttük az Adware Removal Toolt és megnéztük, mire képes. Úgy tűnik, hogy frissíteni sem kell a megfelelő működéshez, elég, ha elindítjuk és rákattintunk a “Scan & Repair” gombra. Fontos megjegyeznünk, hogy ez a program nem olyan gyors, mint más adware-eltávolítók, ezért némi türelem kell hozzáállnunk a tisztítási folyamathoz. Vizsgálat után a szoftver megjelenítette a keresés eredményét és felajánlotta az azonosított kártevők eltávolítását. Ehhez csak a “Repair all” gombot kell megnyomnunk. Hogy mivel tud többet az Adware Removal Tool? Lehetőséget ad például arra, hogy meghagyjuk azokat a detektált elemeket, amelyeket hasznosnak tartunk. Ha tehát olyan programot lát, amelyet használ, a megfelelő pipa kivételével megtarthatja.

Miért az Adware Removal Toolt töltsem le?

Összességében az Adware Removal Tool hatékony megoldást jelent az adware-ek teljes eltávolítására. A szoftvert adományok tartják életben, így az árát ön szabhatja meg. Ingyen is letölthető és eltávolíthatja vele a rendszerben garázdálkodó adware-eket. Ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, fontolja meg az adományozást!

A szerzőről
Értékelések más nyelveken