Emsisoft Anti Malware áttekintés, ingyenes letöltés

Az Emsisoft Anti-Malware egy korrekt anti-malware program átfogó védelmi rendszerrel vírusok, trójaiak, spyware-ek, rootkitek és egyéb fertőzések ellen. Az Emsisoft dupla vizsgálata biztosítja a nagy észlelési százalékot és a “nulladik napi” vírusok detektálását. A programot webszörfing- és fájlvédelemmel, valamint viselkedésblokkoló modulokkal is felszerelték – mindennel, ami a biztonságos internetezéshez szükséges. A szoftver kipróbálására is lehetőség van, az Emsisoft Anti-Malware ingyenes változatával. Ez a 30 napig használható változat a teljes verzió minden funkciójával rendelkezik. Arra az esetre pedig, ha valamiért nem lenne elégedett a teljes változattal, az Emsisoft 30 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosít. A program legfrissebb verziója az Emsisoft Anti-Malware 8.1.

A 2spyware biztonsági központ Emsisoft Anti-Malware ismertetője:

Miután eldöntöttük, hogy kipróbáljuk és górcső alá vesszük az Emsisoft Anti-Malware-t, az első feladatunk a letöltés és a telepítés volt. Elmondhatjuk, hogy a jól elrendezett felületnek köszönhetően telepítés rendkívül simán ment. Ezután az Emsisoft Anti-Malware bónuszfunkciójának jótékony hatását tapasztalhattuk: a két szálon futó keresőt. Ennek köszönhetően a vizsgálati idő jelentősen csökkent, befejeztével pedig az átvizsgált fájlokat a program egy több, mint 4 millió kártékony program mintájából álló adatbázishoz hasonlította és a találatokat blokkolta. Az Emsisoft Anti-Malware emellett folyamatos megfigyelés alatt tartotta a rendszert és a hálózati tevékenységeket, és minden gyanús esemény észlelésekor figyelmeztetést jelenített meg. Fontos megjegyezni viszont, hogy a program hatékonyabban észlel mint távolít el kártékony programokat. Ha az eltávolítás sikertelen, akkor viszont a segítőkész biztonsági szakértőik állnak rendelkezésünkre – ingyen.

Szóval miért töltsem le az Emsisoft Anti-Malware-t?

Az Emsisoft Anti-Malware egyértelműen biztosítani tudja a számítógép vírusmentességét, de esetenként hiábavalóan próbálkozik a biztonsági rétegeken átjutott fertőzések eltávolításával. Több fenyegetést észlel, mint számos hasonló termék, de még így is van hová fejlődnie. Az Emsisoft Anti-Malware-t naponta körülbelül ötször frissítik, míg más anti-malware programokat csak kétszer vagy háromszor. Megfelelő biztonsági megoldás, amely biztonsági szakértők jónéhány díját is kiérdemelte.

A szerzőről
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Gabriel E. Hall elszánt malware-kutató, aki már közel egy évtizede az avirus.hu dolgozója.

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken