Hitman Pro áttekintés, ingyenes letöltés

A Hitman Pro egy másodlagos malware-kereső. A program segítségével eltávolíthatjuk a kártevők maradványait, illetve azokat a fájlokat, amelyeket a korábbi víruskeresés nem detektált/távolított el. Vásárlás előtt lehetőség van a Hitman Pro ingyenes változatának kipróbálására; ezzel megvizsgálhatjuk a számítógép állapotát. Ha semmi gond, akkor nem szükséges a vásárlás. A szoftver felhő alapú rendszert használ, ezzel a kereső igen magas valószínűséggel detektál, és segítségével alapos vizsgálatnak vetheti alá a megtalált fertőzéseket. Különösen hatékony a rootkitek ellen. A Hitman Pro nem lassítja le a számítógépet, így más biztonsági programok mellett is használható. Ha a Hitman Pro-ra esik a választása, mindenképp a legújabb változatot töltse le, amely az írás időpontjában a Hitman Pro 3. Korábbi verzióihoz hasonlóan ez is egy egyszerűen használható, gyors program, amely hatékonynak bizonyul számos különféle cyberfertőzés ellen.

A 2spyware biztonsági központ Hitman Pro ismertetője:

Telepítés után a Hitman Pro 3 felajánlja az ingyenes keresést, illetve az úgynevezett ‘behavioral scan’-t. Ezekkel megvizsgálható a számítógép biztonsági állapota és fellelhetőek az esetleges vírusok vagy (a behavioral scan segítségével) a gyanús fájlok. A program általában alig öt perc alatt átvizsgálja a rendszert, ezért igazán hasznos lehet azoknak, aki például személyes adataik védelme érdekében nagyon gyors megoldást keresnek. A vizsgálat után a program kilistázza a találatokat, majd felölti a fájlokat a felhőbe és öt különböző antivírus-motor segítségével ellenőrzi őket: Dr.Web, Ikarus, Emsisoft, Prevx és G Data. Mindegyik név jól ismert a számítógépes biztonság területén. Nagyon értékeltük azt, hogy a program megvásárlása nem szükséges, ha a számítógép állapota megfelelő. Ez tekinthető a Hitman Pro ajándékfunkciójának. Ha nem szeretné telepíteni, mert attól tart, hogy összegabalyodik a többi biztonsági szoftverrel, jó hír, hogy pendrive-ról, CD/DVD-ről és akár hálózati meghajtóról is futtatható. Fontos, hogy vírusok eltávolításához a Hitman Pro internetkapcsolatot igényel.

Szóval miért töltsem le a Hitman Pro-t?

Egyértelműen arra a megállapításra jutottunk, hogy a Hitman Pro 3 nagyszerű választás azoknak, akik szeretnének biztosra menni, ezért két programmal is szeretnék átvizsgálni a rendszert. A Hitman Pro az eltávolítást is hatékonyan intézi. Az ingyenes változat 30 napig működik, ezután meg kell vásárolni a programot – szerencsére olcsónak mondható. Valós idejű védelmet viszont nem nyújt, ezért más antivírus program is szükséges mellé. A legfrissebb változat a Hitman Pro 3.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Hitman Pro Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Hitman Pro Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Hitman Pro nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Hitman Pro has a free limited scanner. Hitman Pro offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

A malware-ek, vírusok és spyware-ek eltávolításának és elhárításának szakértője.

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken