Plumbytes áttekintés, ingyenes letöltés

A Plumbytes Anti-Malware egy hasznos rendszerbiztonsági szoftver, amelyet a Plumbytes Software, LP fejleszt. A nagy-britanniai vállalat olyan antimalware megoldást készített, amely mindazoknak kiváló megoldás, akik nemcsak malware, hanem spyware szoftverek eltávolítására is képes programot keresnek. A Plumbytes pontosan erre képes: eltávolítja a vírusokat, a trójaiakat, a ransomware-eket, a keyloggereket, a csaló antispyware-eket, a férgeket, az adware-eket, a böngészőeltérítőket és egyéb kártékony programokat is, amelyek veszélyt jelentenek a felhasználó adataira vagy magára a rendszerre. Sőt, a program ezen felül is kínál funkciókat.

A Plumbytes Anti-Malware beépített böngészőeltérítés elleni védelmet nyújt, amely meglehetősen hasznos funkció napjaink internetén. A böngészőeltérítők potenciálisan kéretlen programok, amelyek más ingyenes programok mellékleteként terjednek, azaz azok telepítésekor kerülnek a rendszerbe. Ha el szeretné kerülni az így besettenkedő programokat, extra lépéseket kell tennie a telepítőkben, ez pedig időigényes folyamat. Az eltérítés elleni védelem úgy segít, hogy megakadályozza a kétes programokat a böngészők módosításában.

Egy másik hasznos funkciója a biztonsági fenyegetések azonosítása, amely böngészés közben nyújt védelmet. Mindenki tudja, hogy rengeteg adathalász weboldal létezik az interneten, amelyek megtévesztő információk segítségével mind személyes adatokat próbálnak kiszedni a felhasználókból, vagy veszélyes programok telepítésére próbálják rávenni a látogatókat. Nehéz egyedül azonosítani az ilyen weboldalakat, tehát nagyon jól jön a kockázatokra figyelmeztető funkció.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy ez az antimalware a rendszervizsgálat sebességének tekintetében is lehagyja a konkurenciát. Más antimalware eszközökhöz képest a Plumbytes Anti-Malware akár ötször gyorsabban is végezhet a rendszer átvizsgálásával. Mindemellett a Plumbytes biztonsági szoftverének felülete rendkívül felhasználóbarát, a felhasználók gond nélkül, gyorsan átvizsgálhatják számítógépüket. A felhasználók beállíthatják azt is, hogy a program minden rendszerinduláskor vizsgálatot futtasson. A Plumbytes használatáról részletesen olvashat Plumbytes útmutatónkban.

Plumbytes útmutató

A Plumbytes letöltése

A Plumbytes Anti-Malware ingyenes változata innen tölthető le, ezzel azonosíthatók az esetleges fenyegetések a számítógépen. A program a következő rendszerekkel kompatibilis: Windows 10/8/7 (32 és 64 bites), Vista (SP2-vel, csak 32 bit) és XP (SP3-mal, csak 32 bit). A szoftver automatikusan azonosítja a rendszerben ólálkodó spyware és malware fertőzéseket, valamint információkkal is szolgál róluk. A legtöbb funkcióhoz azonban a szoftver teljes változata szükséges. A teljes változat licence 34,99 euróért szerezhető be, ez az áfát nem tartalmazza. A licenc hat hónapig érvényes, ezután automatikusan megújítható. Az automatikus megújítás természetesen nem kötelező. Fontos megemlítenünk, hogy a program használatával személyre szabott segítséget is kérhet informatikai szakértőktől. Ha a szoftver nem képes automatikusan azonosítani egy adott fenyegetést, vagy bármilyen más problémája adódik a programmal, a 0-24 technikai támogatási csoport ingyenesen egyedi megoldást biztosít.

Megjegyeznénk, hogy ne próbáljon ingyenes módszerrel Plumbytes Anti-Malware licenckulcsot vagy Plumbytes Anti-Malware aktiválót keresni az interneten – nem fog ilyet találni. Ennek ellenére számos csaló létezik, akik ingyenes és kalóz változatokat kínálnak – ezek azonban vírusokat, megfigyelő programokat, trójaiakat és más fertőzéseket rejthetnek. Ha Plumbytes Anti-Malware cracket szeretne letölteni, inkább gondolja át a dolgot. A fizetős szoftverek kalóz változatainak telepítése illegális, büntetéssel járhat. Sőt, a csalók is kihasználhatják a fizetni nem akaró internetezőket, malware-eket juttathatnak a számítógépükre. Legyen óvatos! Csak a program eredeti változatában bízhat meg.

Megbízható a Plumbytes?

Ezt sokan kérdezik, és a válasz továbbra is az, hogy igen: a Plumbytes teljes mértékben megbízható szoftver. Új termék, és érthető, hogy egyes biztonsági szakértők kétkedve fogadják az új programokat. Az avirus csapata azonban kipróbálta a Plumbytes-t, és állíthatjuk, hogy a program használata biztonságos, és tényleg gyorsan, hatékonyan képes eltávolítani a spyware és malware fenyegetéseket a rendszerből. Nem szükséges kételkednie a Plumbytes megbízhatóságában. Ha olyan weboldalt talál, amely potenciálisan kéretlen programnak vagy veszélyes szoftvernek állítja be a Plumbytes-t, minden bizonnyal egy konkurens vállalat weboldalán jár, aki a saját termékét próbálja népszerűsíteni. A Plumbytes egy megbízható védelmi szoftver, egyáltalán nem kártékony.

A Plumbytes összehasonlítása

Plumbytes vagy SpyHunter

A Plumbytes Anti-Malware és a SpyHunter hasonló spyware- és malware-eltávolítók. Mindkét programból létezik olyan változat, amely ingyenesen átvizsgálja a rendszert és azonosítja a kártevőket. A helyreállításhoz azonban mindkét esetben a teljes verzió megvásárlására van szükség. Mindkét program ugyanannyiért kínálja a licencelt változatot: 34,99 euróért, az áfát nem számítva. A programok kártékony és potenciálisan kéretlen programok eltávolítására is használhatók. Véleményünk szerint a Plumbytes felhasználóbarátabb felületet nyújt, a SpyHunterrel szemben intelligens keresési funkciót is kínál, amely automatikusan ellenőrzi a fontosabb rendszerterületeket. A SpyHunter lehetőséget ad különböző vizsgálati beállítások módosítására, amely talán megnehezítheti a tapasztalatlanabb felhasználók dolgát. Emellett megfigyeléseink szerint a Plumbytes gyorsabban végez a rendszer vizsgálatával, mint a SpyHunter. A Plumbytes és a SpyHunter részletes összehasonlítását itt találja.

SpyHunter vagy Malwarebytes AntiMalware

Annak ellenére, hogy viszonylag új versenyzőről van szó, a Plumbytes Anti-Malware legalább annyira jó, mint a Malwarebytes Anti-Malware. A Malwarebytes egyébként ingyenes programként hirdeti magát, pedig az ingyenes változat csak a bejutott malware-ek eltávolítására szolgál, valós idejű védelmet nem nyújt. A Plumbytes nem hirdeti magát ingyenes programként, de ingyenesen átvizsgálja a rendszert. Ez azt jelenti, hogy fizetés nélkül ellenőrizhető a számítógép állapota. A programok fizetős változatai számos funkciót nyújtanak. Fontos, hogy a Plumbytes a Malwarebytes-nál gyorsabban elvégzi a vizsgálatot, valamint 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál, szemben a Malwarebytes 30 napos lehetőségével. Itt részletes összehasonlítást olvashat a Plumbytes és a Malwarebytes AntiMalware szoftverekről.

Gyakran feltett kérdések a Plumbytes Anti-Malware-re vonatkozóan:

Kérdés: Helló. Olyan rendszervédő szoftvert keresek, amely vírusok ellen is véd, és a rengeteg hirdetést megjelenítő programok ellen is. A gyerekeim sajnos meglehetősen gyakran telepítenek ilyen reklámprogramokat. Felfedeztem a Plumbytes Anti-Malware nevű programot. Nem olyan drága, mint a többi antimalware, de szeretném tudni, hogy tényleg megbízható-e.

Válasz: A Plumbytes Anti-Malware egy teljesen megbízható antimalware program, amely spyware és malware fertőzések azonosítására és gyors eltávolítására is képes. A program viszonylag új az antimalware-ek piacán, de vizsgálataink szerint legalább annyira hatékony, mint más antimalware-ek, sőt, számos extra funkciót is kínál, amelyek más programokban nem elérhetők.

Kérdés: Feltelepítettem a PlumBytes Anti-Malware-t, de úgy tűnik, hogy nem találja azt az adware-t, ami lelassítja a számítógépemet és állandóan hirdetéseket jelenít meg. Mit tegyek?

Válasz: Kedves felhasználó! Ha a Plumbytes Anti-Malware nem tudja azonosítani a problémák forrását, először is ellenőrizze, hogy a legfrissebb változatot használja-e. Telepítse a legújabb verziót, majd vizsgálja át újra a rendszert. Ha ez sem segített, más lehetősége is van: vegye fel a kapcsolatot a Plumbytes nonstop ügyfélszolgálatával, ahol szakértők fognak személyre szabott megoldást nyújtani.

Kérdés: Úgy sejtem, hogy a számítógépemet valamilyen malware fertőzi, de nem vagyok biztos a dologban. Szeretnék a végére járni, de nem akarom ehhez a Plumbytes teljes változatát megvásárolni. Mit javasolnak?

Válasz: Ha úgy sejti, hogy számítógépét malware fertőzi, azt javasoljuk, hogy vizsgálja át a rendszert a Plumbytes Anti-Malware próbaváltozatával, amelyet ingyenesen letölthet. A próbaváltozat azonosítja a fertőzéseket, és csak azok eltávolításához van szüksége a Plumbytes teljes változatára.

Kérdés: Információkat kerestem a Plumbytes Anti-Malware-ről, és néhány negatív értékelést találtam. Honnan tudhatom, hogy nem átverés ez a program? Megbízható a Plumbytes?

Válasz: Minden programról találhatunk jó és rossz véleményeket, ez a biztonsági szoftverek esetében is így van. Szerintünk nem átverésről van szó, a Plumbytes Anti-Malware minden fertőzést sikeresen eltávolított tesztszámítógépünkről. A Plumbytes-t negatívan értékelő weboldalak egyébként gyakran valamilyen rivális szoftver fejlesztőihez tartoznak, akik saját programjukat szeretnék népszerűsíteni – nem feltétlen kell tehát az ilyesmit komolyan venni.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Plumbytes Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Plumbytes Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Plumbytes Anti-Malware nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Plumbytes Anti-Malware has a free limited scanner. Plumbytes Anti-Malware offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-elemző...

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Értékelések más nyelveken