Súlyosság:  
  (73/100)

MyPC Backup. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Malware

A MyPC Backup egy becsapós program, amely kéretlen üzeneteket jelenít meg a számítógépen. Az üzenetek minden rendszerindításkor megjelennek és általában arról értesítenek, hogy a számítógépről még nem készült biztonsági mentés. A malware természetesen felajánlja az azonnali cselekvést. Nem számít, hogy milyen megbízhatónak tűnik a MyPC Backup, legyen óvatos vele, ne hagyja, hogy rávegye a fizetésre vagy a további haszontalan programok letöltésére. Néhány szakértő szerint ráadásul a szoftver megpróbálja megszerezni a felhasználók személyes adatait, például banki vagy bejelentkezési adatokat. Ha tehát az ön számítógépén is felbukkantak a MyPC Backup hirdetései, vizsgálja át számítógépét egy naprakész antispyware programmal és távolítsa el vele a kéretlen programokat.

Hogyan juthat a MyPC Backup a számítógépemre?

A MyPC Backup a többi kéretlen programhoz hasonlóan terjed, tehát fertőzött weboldalak és csaló e-mailek segítségével. Hogy elkerülhesse, ne látogasson gyanús weboldalakat és telepítsen megbízható antivírus programot. Bejutás után a MyPC Backup regisztrációs bejegyzéseket és parancsikont készít, majd a következő üzenetet kezdi megjeleníteni:

Reminder: Your computer is not backed up, backup your files online today

Ne törődjön az üzenettel, hiszen a célja csak az, hogy rávegye az embereket a fizetésre és a kéretlen programok letöltésére. Az eltávolításhoz kövesse az alábbi útmutatót.

Hogyan távolíthatom el a MyPC Backupot?

Ha szeretne megszabadulni a MyPC Backup üzeneteitől, mielőbb vizsgálja át számítógépét egy naprakész antispyware programmal, mert a kézi eltávolítási módszerek nem alkalmasak ennek a programnak a törlésére. Mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
MyPC Backup kép
MyPC Backup kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-mypc-backup.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken