Súlyosság:  
  (46/100)

RegGenie törlés

12

A RegGenie egy regisztrációsadatbázis-tisztítónak látszó kártékony program. Ha a rendszerbe jut, hirdetéseket kezd megjeleníteni, amelyek mepróbálják rávenni a felhasználót, hogy vásárolja meg a teljes verziót. Szakértők szerint a szoftver jellemzően csak kétes keresési eredményeket mutat – ezek aligha nevezhetőek informatívnak vagy megbízhatónak. Mi több, egyesek szerint ugyanazokat a hibákat találja meg minden számítógépen. Vizsgálatunk eredménye azt mutatja, hogy a RegGenie csak néhány jelentéktelen problémát talál, ezek javítása nem változtat a számítógép teljesítményén. Ha tehát az ön számítógépén is megjelennek a RegGenie értesítései, inkább ne törődjön velük, ne vásárolja meg a programot – különben csak kidobná a pénzt az ablakon.

Hogyan juthat a RegGenie a számítógépemre?

A RegGenie a többi kéretlen programhoz hasonló módon terjed. Ha el szeretné kerülni, ne kattintson rá olyan hirdetésekre, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlják fel. Kattintás után ugyanis könnyedén véletlenül is feltelepítheti a RegGenie-t vagy egy másik hasonló programot. Telepítés után a RegGenie megváltoztat bizonyos rendszerbeállításokat és nekilát a hirdetések megjelenítésének. Ha az ön számítógépén is felbukkantak a RegGenie több száz registry-hibáról tájékoztató jelentései, jusson eszébe, hogy arra megy ki a játék, hogy megvásárolja a teljes változatot. Inkább távolítsa el a programot.

Hogyan távolíthatom el a RegGenie-t?

A RegGenie eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása
  2. Keresse ki a RegGenie-t a megjelenő listából és kattintson az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gombra.
  3. Kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha ezután mégsem tűnnek el az értesítések, használja a SpyHunter vagy a STOPzilla antimalware programokat a számítógép megtisztítására.

Automatikus RegGenie eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) RegGenie eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
RegGenie eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
RegGenie eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) RegGenie eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott RegGenie eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) RegGenie ellen (2015-05-07)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) RegGenie ellen (2015-05-07)
RegGenie kép
RegGenie képRegGenie kép

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon