Súlyosság:  
  (46/100)

RegGenie. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Malware

A RegGenie egy regisztrációsadatbázis-tisztítónak látszó kártékony program. Ha a rendszerbe jut, hirdetéseket kezd megjeleníteni, amelyek mepróbálják rávenni a felhasználót, hogy vásárolja meg a teljes verziót. Szakértők szerint a szoftver jellemzően csak kétes keresési eredményeket mutat – ezek aligha nevezhetőek informatívnak vagy megbízhatónak. Mi több, egyesek szerint ugyanazokat a hibákat találja meg minden számítógépen. Vizsgálatunk eredménye azt mutatja, hogy a RegGenie csak néhány jelentéktelen problémát talál, ezek javítása nem változtat a számítógép teljesítményén. Ha tehát az ön számítógépén is megjelennek a RegGenie értesítései, inkább ne törődjön velük, ne vásárolja meg a programot – különben csak kidobná a pénzt az ablakon.

Hogyan juthat a RegGenie a számítógépemre?

A RegGenie a többi kéretlen programhoz hasonló módon terjed. Ha el szeretné kerülni, ne kattintson rá olyan hirdetésekre, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlják fel. Kattintás után ugyanis könnyedén véletlenül is feltelepítheti a RegGenie-t vagy egy másik hasonló programot. Telepítés után a RegGenie megváltoztat bizonyos rendszerbeállításokat és nekilát a hirdetések megjelenítésének. Ha az ön számítógépén is felbukkantak a RegGenie több száz registry-hibáról tájékoztató jelentései, jusson eszébe, hogy arra megy ki a játék, hogy megvásárolja a teljes változatot. Inkább távolítsa el a programot.

Hogyan távolíthatom el a RegGenie-t?

A RegGenie eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása
  2. Keresse ki a RegGenie-t a megjelenő listából és kattintson az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gombra.
  3. Kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha ezután mégsem tűnnek el az értesítések, használja a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner antimalware programokat a számítógép megtisztítására.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
RegGenie kép
RegGenie képRegGenie kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-reggenie.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken