Súlyosság:  
  (14/100)

System Speed Up. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

Ugnius Kiguolis - - | Típus: Vírusok
12

A System Speed Up a hírhedt Systweak Software egy újabb programja. A fejlesztőcsapat már korábban is készített kétes szándékú alkalmazásokat, ilyen például az Advanced Disk Recovery. Nem számít, hogy ezeket a programokat hasznos, számítógépet gyorsító, vírusokat eltávolító, rendszert optimalizáló eszközökként hirdetik, nem érdemes feltelepíteni őket. Ajánlatunk a System Speed Up és társai elkerülése, mert félrevezető marketinges módszereket használ, amelyeknek csak egyetlen célja van, az pedig a pénzszerzés. Ha azt reméli, hogy a “Free Download” gomb mögött található ingyenes próbaváltozat azért mégis segít, nagyot fog csalódni. A problémák eltávolításáért cserébe 29.95 dollárt kell fizetni. Ezek felfedezett problémák egyébként gyakran nem is léteznek, a program csak a vásárlásra buzdítás miatt listázza őket. Érdemes egy megbízható programot használni a System Speed Up helyett.

Hogyan kerülhet a System Speed Up a számítógépemre?

A System Speed Up több letöltőoldalról is beszerezhető, de a számítógép hibáiról tájékoztató és ingyenes vizsgálatot kínáló rosszindulatú hirdetések is terjesztik. A rendszer regisztrációs adatbázisának hibáinak vagy más hasonló problémáknak a kivizsgálását ajánló hirdetéseket el kell kerülni, mert ezek a System Speed Up típusú programokat terjesztik. Lehet, hogy több száz valódi problémát detektálnak, de ezek megoldása nem fog érzékelhető teljesítménynövekedéssel járni. Érdemes ezért jobban meggondolnia, hogy szüksége van-e a System Speed Up-ra. A lenti útmutató a program eltávolításában segít.

Hogyan távolíthatom el a System Speed Upot?

Alapjában véve a program nem jelent veszélyt, de észrevétlenül bejuthat, és bosszantó módon próbálja a felhasználókat rábeszélni a fizetésre. Ha ön sem szeretne gyanús programra költeni, kerülje el a System Speed Upot és a hozzá tartozó hirdetéseket. Az eltávolításhoz mi a következő programokat ajánljuk: Reimage vagy Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus. Követheti ezeket a lépéseket is:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása
  2. A megjelenő ablakban keresse ki a System Speed Upot.
  3. Az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gomb segítségével törölje a programot.

Automatikus System Speed Up eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) System Speed Up eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X

Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) System Speed Up eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Plumbytes Anti-Malware
Kipróbáltuk a(z) Plumbytes Anti-Malware hatékonyságát a(z) System Speed Up ellen (2014-10-10)
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) System Speed Up ellen (2014-10-10)
Hitman Pro
Kipróbáltuk a(z) Hitman Pro hatékonyságát a(z) System Speed Up ellen (2014-10-10)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Kipróbáltuk a(z) Webroot SecureAnywhere AntiVirus hatékonyságát a(z) System Speed Up ellen (2014-10-10)
System Speed Up kép
System Speed Up kép
forrás: http://www.2-spyware.com/remove-system-speed-up.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken