Súlyosság:  
  (91/100)

WareOut törlés (ingyenes instrukciók)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

Az ön számítógépe is szüntelenül elindítja a WareOut kétes rendszervizsgálatát? Más tekintetben is rendellenesen viselkedik? Gyanús értesítéseket lát, amelyek kritikus biztonsági hibákat említenek? A rendszer sokkal lassabb, mint korábban? A problémák forrása valószínűleg a WareOut vírus (avagy WareOut.exe, vagy spyware.Wareout), amely antispyware programnak adja ki magát.

WareOut – ál-antispyware. Miért?

A WareOut félrevezető név, nem szabad, hogy bedőljön neki. Habár első látásra professzionális antispyware programnak tűnik, valójában EGYÁLTALÁN nem az. Az ál-antispyware programok közé tartozik, tehát egy cyberfenyegetésről van szó. A WareOut megbízható antispyware programnak látszik, és megpróbálja elhitetni a felhasználókkal, hogy számítógépük súlyosan fertőzött különböző vírusokkal, malware-ekkel, trójaiakkal és más fenyegetésekkel. Hogy miért? Egyszerű: pénzért.

WareOut fake scan and invented scan results

Hogyan működik a vírus?

Sikeres bejutás után (a terjesztési módszereket a következő bekezdés részletezi) a WareOut mélyen beépül az operációs rendszerbe és hozzálát a káoszteremtéshez. Beépül a rendszer indulásakor betöltődő programok listájára, számos kártékony folyamatot futtat a háttérben, és tönkretesz bizonyos regisztrációs bejegyzéseket. Ezt követően megjeleníti a rendszervizsgálatnak látszó ablakát és jelent a számítógépben rejtőző állítólagos vírusokról. A WareOut valójában NEM rendelkezik vírusadatbázissal, tehát a megjelenített vírusok csak kitalációk. Egyszerűen csak véletlenszerű fájlokat jelöl meg fertőzőként. Természetesen felajánlja a fertőzések eltávolítását, de ehhez meg kell vásárolni a WareOut teljes, licencelt változatát. Kérjük, hogy NE adjon pénzt a csalóknak. Sőt, az állítólagosan fertőző, valójában azonban fontos fájlok eltávolítása valódi rendszerproblémákhoz is vezethet, a bakkártyaadatok csalókkal való megosztásáról már nem is beszélve. A teendő tehát a WareOut eltávolítása. Sajnos a feladat nem olyan egyszerű. A kártevő megakadályozhatja nemcsak a kézi, de az automatikus eltávolítást is. Szerencsére a a Reimage vagy egy másik valódi, megbízható antimalware program segíthet. Ha egyetlen malware program sem indul el, a 2. oldalon található lépések segítségével túljárhat a vírus eszén.

Hogyan terjed a WareOut scareware?

Ha az ön számítógépe is WareOutos rendszervizsgálatokat jelenít meg, egyértelmű, hogy vírussal van dolga, amely ráadásul a pénzére pályázik. Akármilyen megbízhatónak is tűnik, NE bízzon meg a rendszervizsgálatban és NE fizesse ki a „teljes változatért” kért összeget. Szerencsére van mód a számítógép megvédésére. A WareOutot általában a következőkkel terjesztik:

 • Félrevezető szoftverfrissítések;
 • Spam üzenetek;
 • Fertőző linkek;
 • Illegális weboldalak.

A legjobb védelmet egy professzionális, rendszeresen frissített antispyware program nyújtja, amely képes orvosolni a fertőzéseket és megakadályozni az újabb támadásokat. Fontos, hogy a Java, Flash Player, Media Player vagy más program frissítésére felszólító böngészőablakok szinte kivétel nélkül kártékony telepítőket rejtenek, ne kattintson rájuk. További kritikus pont az e-mail. Ha ismeretlen feladótól kap kétes üzenetet, ha az üzenet tárgya nyelvtani hibákat tartalmaz, ne kockáztasson a levél megnyitásával, azonnal törölje. Ha a WareOut már a rendszerbe jutott, ugorjon a következő oldalra, ahonnan megtudhatja, hogyan távolítható el a WareOut vírus.

Hogyan távolítható el a WareOut vírus?

Ha az ön számítógépébe is bejutott a WareOut malware, mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot egy valódi antispyware programmal és távolítsa el vele a kártékony fájlokat. Ellenkező esetben további vírusok is megjelenhetnek a rendszerben. A vizsgálat előtt ne felejtse frissíteni a szoftver adatbázisát. Ha ehhez részletes útmutatóra van szüksége, itt megtalálja. A fertőzés eltávolításához érdemes a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner programot használnia, mert ez a két szoftver könnyedén megtalálja a fertőzés rejtett komponenseit is.

FIGYELEM! A WareOut letilthatja a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert és a StopZillát is. Ha egyiket sem tudja elindulni, próbálkozzon az alábbi lehetőségekkel:

1. A VÍRUS TÖRLÉSE A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Kattintson végig a Start -> Minden program -> Alkalmazások -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás útvonalon.
 2. Válassza az A számítógép visszaállítása egy korábbi állapotra lehetőséget, majd kattintson a Következő gombra.
 3. Válasszon egy fertőzés előtti dátumot, majd biztonsági mentést, és kattintson a Következő gombra.
 4. Várja meg, míg a számítógép újraindul, majd kattintson az OK gombra a Visszaállítás befejezve ablakban.
 5. Most töltse le a Reimage legújabb változatát, és futtasson a (naprakész) szoftverrel teljes rendszervizsgálatot.

Ha Windows 8 rendszert használ, a lépések a következők:

 1. Menjen a Windows 8 kezdőképernyőjére, és gépelje be, hogy visszaállítási pont.
 2. Kattintson a Beállítások -> Visszaállítási pont létrehozása lehetőségre.
 3. A Rendszervédelem fülön válassza a Rendszer-visszaállítás lehetőséget.
 4. Kattintson a Következő gombra a visszaállítási pontok megjelenítéséhez, majd válasszon egy megfelelőt.
 5. Végül pedig: Érintett programok keresése -> Bezárás -> Következő -> Befejezés.
 6. Miután a rendszer újraindult, töltse le a Reimage legújabb változatát, és futtasson a (naprakész) szoftverrel teljes rendszervizsgálatot.

2. A RENDSZER INDÍTÁSA CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL ÜZEMMÓDBAN:

 1. Indítsa újra a számítógépet
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt egészen addig, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Jelölje ki a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyílbillentyűk segítségével), majd nyomja meg az Enter billentyűt.
 4. Jelentkezzen be a szokásos Windows-fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal az Internet Explorer vagy más böngésző ikonján, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget. Adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
 6. Írja be a következő webcímet a címsorba: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe. Töltse le a programot. Indítsa el és távolítsa el vele a kártékony fájlokat.

3. A RENDSZER VIZSGÁLATA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vendég) fiókkal, onnan is megpróbálhat rendszervizsgálatot indítani. Csak jelentkezzen be, majd töltse le a Reimage legújabb változatát. A vendégfiókot a következő módon aktiválhatja:

 1. Start -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Az új ablakban válassza a Vendég -> Vendégfiók bekapcsolása lehetőséget.
 3. Várja meg, míg a számítógép újraindul és megjelenik a bejelentkezési képernyő.
 4. Válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware programot.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Töltse le a Reimage legújabb változatát egy másik, vírusmentes számítógépen.
 2. Letöltés után másolja a fájlt egy CD-re, DVD-re, külső meghajtóra vagy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a kártékony folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az antispyware-t tároló adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa a programot.

5. A WAREOUT LETILTÁSA RENDSZERVIZSGÁLAT ELŐTT:

 1. Hagyja, hogy a WareOut befejezze a „rendszervizsgálatot”.
 2. Kattintson az Allow unprotected lehetőségre és zárja be a figyelmeztetést.
 3. Nyissa meg a fájlkezelőt (Start -> Dokumentumok), és írja be a címsorba a következőt: %AppData% Nyomjon Enter billentyűt.
 4. Nevezze át a guard-agas vagy az ehhez hasonló bejegyzést.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és törölje vele a WareOut kártékony elemeit.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
WareOut kép
WareOut kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-wareout.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken