Súlyosság:  
  (98/100)

Windows Accelerator Pro törlés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

A Windows Accelerator Pro egy veszélyes program, amely valódi vírusirtókat utánoz. A bejutást követően különböző problémákról szóló hamis értesítéseket kezd megjeleníteni. A problémák természetesen nem valódiak, céljuk, hogy a készítők megszerezzék az áldozatok pénzét. Fontos, hogy a Windows Accelerator Pro a semmiből is felbukkanhat, mert (a többi rogue vírushoz hasonlóan) trójai program terjeszti. A trójai módosít bizonyos rendszerbeállításokat és lehetővé teszi, hogy a Windows Accelerator Pro minden Windows-induláskor betöltődjön. Az eredmény az, hogy az áldozatot állandóan a Windows Accelerator Pro licencelt változatát hirdető hamis értesítések fogadják. Ha ön sem szeretné támogatni a csalókat és elveszíteni pénzét, távolítsa el a vírust!

HOGYAN KERÜLHET A Windows Accelerator Pro A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

A Windows Accelerator Pro trójai vírusok segítségével juthat a rendszerbe. Ezek a vírusok spam levelekben, megfelelő védelemmel nem rendelkező weboldalakon, vagy becsapós reklámablakok mögött rejtőznek. Az elkerülés érdekében tehát maradjon távol ezektől és használjon naprakész antivírus és antispyware programot. Miután bejutott, a Windows Accelerator Pro egy valódi vírusiró viselkedését próbálja utánozni: megjeleníti, ahogy “átvizsgálja” a rendszert és “detektálja” a több tucat vírust. Például:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Biztosra veheti, hogy ezek a problémák kitalációk, az igazi vírus maga a Windows Accelerator Pro. Ha az ön számítógépét is megfertőzte, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A Windows Accelerator Pro-t?

Ha el szeretné távolítani a Windows Accelerator Pro-t, vizsgálja át számítógépét egy naprakész anti-spyware programmal és távolíttassa el vele a fertőzött fájlokat. Mi a következő programokat ajánljuk: Reimage vagy SpyHunter 5Combo Cleaner. Ha a programok nem indulnak, a következő a teendő:

1. Indítsa a rendszert “Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban. Ehhez kapcsolja be a számítógépet és kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd töltse le a programot és indítsa el, hogy az leállíthassa a kártékony folyamatokat és eltávolíthassa a vírushoz tartozó fájlokat.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Windows Accelerator Pro kép
Windows Accelerator Pro kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken