Dyre vírus eltávolítása

Eltávolítási Útmutató - Dyre vírus

Mi az, hogy Dyre vírus?

Mi az a Dyre vírus?

A Dyre vírus egy veszéjes trójai vírus, amely felbukkanhat Dyreza és Dyre/Dyreza néven is. Működését tekintve banking malware-nek vagy banking trójainak nevezhető, mert elsődleges célja, hogy megszerezze az áldozatok banki adatait és pénzét. Ha a kártevő a rendszerbe jut, megfigyeli az áldozatot és rögzíti az összes leütött billentyűt, így egy kis szerencsével bármilyen személyes adathoz hozzáférhet. Mikor sikeresen összegyűjt egy adott mennyiségű adatot, egy távoli szerverhez kapcsolódik és elküldi az információkat a vírus készítőinek. Az adatok szerint már több százezer dollárt sikerült a hackerek kezébe juttatnia, és ez az összeg folyamatosan növekszik. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a vírus nemrégiben frissült, új funkciókat kapott. Bejegyzésünk megírásának idején már belépési adatokra is pályázik és veszélyes weboldalak megnyitására is képes, ahonnan további fertőzések kerülhetnek a rendszerbe. Összességében tehát egyértelmű, hogy a Dyre vírus egy különösen veszélyes fertőzés, amelyre mindenképp oda kell figyelni. Ehhez használjon megbízható antivírus és antispyware programot, és ne feledje őket naprakészen tartani. Mi a FortectIntego nevű programot ajánljuk, amely az egyik leghatékonyabb antispyware megoldás. Számos kiváló funkcióval rendelkezik, többek között trójaiak elleni védelemmel is.

Hogyan juthat a rendszerbe a Dyre vírus?

A Dyre vírus többnyire spam e-mailekkel terjed, ezért legyen nagyon óvatos a gyanús levelekkel és különösen a levélcsatolmányokkal. Ha a hackerek sikeresen ráveszik a fertőző csatolmány megnyitására, akár a Dyre vírus is a rendszerbe juthat. Próbálja meg kiszúrni a becsapós e-maileket. Ellenőrizze a feladót, ha például az e-mail címnek semmi köze a levél szövegében említett céghez, weboldalhoz, stb., akkor gondolkodás nélkül törölje a levelet. Árulkodó jelek lehetnek az elgépelések és a nyelvtani hibák is, ezért a levél szövegét is érdemes megvizsgálni. Maga a mondanivaló is leleplezheti a megtévesztést. Ha például lottónyereményről, vagy bármilyen más váratlan pénzjutalomról szól (gyakori az elveszett rokon öröksége), biztos lehet benne, hogy vírussal van dolga. Ha úgy gondolja, hogy számítógépét már megfertőzte a Dyre vírus, mindenképpen haladéktalanul cselekedjen. Ha nem távolítja el időben, kényes adatait és pénzét is hackerek kezébe juttathatja. Sőt, személyazonosságát is ellophatják.

Hogyan távolítható el a Dyre vírus?

Ha számítógépét megfertőzte a Dyre vírus, azonnal hozzá kell látnia az eltávolításhoz. Ellenkező esetben ellophatják pénzét és olyan kártékony weboldalakra kerülhet, amelyek felhasználóneveket és jelszavakat próbálnak megszerezni. A fertőzés megfelelő eltávolításához vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal és távolítsa el vele a találatokat. Ehhez mi a FortectIntego vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát ajánljuk.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken