Súlyosság:  
  (99/100)

Antivirus Security Pro törlés

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

Az Antivirus Security Pro egy ál-antispyware, amely a WinWebSec csoport tagja. Szakasztott mása többek között az Attentive Antivirus, a Live Security Platinum és az AVASoft Professional Antivirus vírusoknak. Az újdonság ebben a változatban a digitálisan aláírt telepítő, amely a készítők reményei szerint a megbízhatóság látszatát kelti. A telepítő valószínűleg lopott… Miután az Antivirus Security Pro a rendszerbe jut, vírusfertőzésekről szóló félrevezető értesítéseket kezd megjeleníteni. Nem szabad elfelejteni, hogy nem létező fertőzésekről értesít, a megjelölt fájlokat nem szabad eltávolítani. Hogy mi értelme van a hamis értesítéseknek? A válasz egyszerű. Az ál-vírusirtó célja, hogy rávegye az áldozatokat a teljes változat megvásárlására. Ne adja be a derekát!

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ Antivirus Security Pro?

Az Antivirus Security Pro-t trójai vírus terjeszti, amely a rendszer biztonsági sebezhetőségeit használja ki. A gyengén védett rendszereket támadja, ezért győződjön meg róla, hogy naprakész antivírus védi számítógépét. Ha a trójai mégis a rendszerbe jut, a háttérben letölti a vírushoz tartozó fájlokat, majd módosít bizonyos beállításokat, hogy az Antivirus Security Pro minden Windows-indulás során betöltődjön. A vírus ilyen és ezekhez hasonló értesítéseket jelenít meg:

Warning! Infected file detected.
We strongly recommend activating full edition of your antivirus software for repairing threats.

Warning! Infected file detected
Location: File SystemSuspicious activity detected in the application notepad.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Ilyen üzenet is megjelenhet:

Warning! Network attack attempt detected.
To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Kérjük, ne higgyen az Antivirus Security Pro értesítéseinek, mert a vírusnak csak egy célja van: a pénz megszerzése. Futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal, amint észreveszi az értesítéseket! Ezután pedig kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ Antivirus Security Pro-T?

Ha az ön számítógépét is megfertőzte az Antivirus Security Pro, azonnal töltse le a Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner és Malwarebytes programok valamelyikét és futtasson vele teljes rendszervizsgálatot. Ne feledje frissíteni a program adatbázisát, hogy a kereső biztosan ráakadjon a vírusra.

Fontos, hogy számos ilyen vírus képes letiltani a valódi biztonsági alkalmazásokat. Ha az ön számítógépén is ez történt, akkor indítsa a rendszert ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódban és állítsa le a vírushoz tartozó folyamatokat. (Keressen [zagyva számok/betűk].exe vagy protector[zagyvaság].exe nevű folyamatokat, majd miután leállította őket, futtasson vizsgálatot egy antimalware programmal. Ne feledje újrafuttatni a vizsgálatot normál rendszerindítás után is!

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Antivirus Security Pro kép
Antivirus Security Pro kép

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-security-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken