Súlyosság:  
  (80/100)

ClientConnect Ltd törlés (egyszerű eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Böngészőkiegészítők

Mi az a ClientConnect Ltd?

A ClientConnect Ltd egy hírhedt fejlesztőcsapat, akik a Trovi böngészőeltérítő létrehozásáról ismertek. Az eltérítő több néven is ismert, például: Lab.trovi.com, Trovi, Trovi.com. Akármi is legyen a nevük, a ClientConnect Ltd mindegyik böngészőeltérítője a trovi.com-ra cseréli a korábbi kezdőlapokat, alapértelmezett keresőket és új fül tartalmakat. Habár a Bing keresőből hozza be a találatokat, nagyon fontos ismerni a különbséget az eredeti Bing és a Bing Powered by Trovi Search találatai között. A Bing Powered by Trovi Search találatai a háttérben szinte minden esetben szponzorált linkekre és hirdetésekre módosulnak, ráadásul a vállalat a személyes adatokat sem tartja tiszteletben, mert böngészős sütik segítségével, a felhasználó beleegyezése nélkül megfigyelik a felhasználó webes szokásait: a meglátogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat, a kattintásokat, a keresett kifejezéseket és így tovább. Sőt, az IP-címeket, a számítógép helyzetét és bizonyos személyes beazonosításra is felhasználható adatokat is megfigyelnek.

Azt is fontos megemlítenünk, hogy a ClientConnect böngészőeltérítőihez a Search Protect beépülő is csatlakozik, amely letiltja a böngészők beállításainak módosítását, tehát lehetetlenné válik a trovi.com átirányító leváltása egy másik, megbízható keresőre. Szerencsére nincs veszve minden akkor sem, ha a ClientConnect blokkolja a böngészőeltérítő eltávolítását. Habár a kézi helyreállítás nehézkes lehet, a SpyHunter 5, vagy valamelyik más megbízható antispyware program segítségével könnyedén eltávolíthatja a hxxp://www.trovi.com vírust és komponenseit.

ClientConnect Ltd browser hijacker

Hogyan juthat a rendszerbe a ClientConnect Ltd?

A ClientConnect Ltd adware-jei a Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer és Safari böngészőkbe is képesek beépülni. Ez azt jelenti, hogy mindegyikben felbukkanhat a hxxp://www.trovi.com mint kezdőlap és alapértelmezett kereső. A behatoló általában elsietett telepítések következtében jut a rendszerbe. A ClientConnect Ltd Trovi Search szoftverét is leginkább szoftvermellékletekként terjesztik. Például a Manuals Search vagy az Install Converter (főleg az ourtoolbar.com eszköztárai) telepítőit alaposan megvizsgálva észrevehetjük azokat a jelölőnégyzeteket, amelyek a Trovi Search-öt állítanák be kezdőlapként és a hxxp://www.trovi.com-ot az alapértelmezett keresőként. Hogy meg tudja védeni magát a böngészőbeállítások engedély nélküli módosításoktól, a veszélyes weboldalaktól és a személyes adatok kiszivárogtatásától, el kell kerülnie a kétes eredetű ingyenes programokat. Telepítéskor pedig fontos, hogy a gyors telepítések helyett válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módokat, mert csak így lesz lehetősége elutasítani a kéretlen mellékleteket.

Hogyan távolítható el a ClientConnect Ltd vírus?

A ClientConnect Ltd átirányító vírusok és böngészőeltérítők nem sokban különböznek a konkurens kártevőktől: kétes weboldalakat nyitnak meg, félrevezető hirdetéseket jelenítenek meg, kémkednek a felhasználók után, lefoglalják a rendszer erőforrásait és így tovább. Nem szabad tehát beletörődni a Trovi Search és a ClientConnect Ltd egyéb adware-einek és böngészőeltérítőinek jelenlétébe. Ahogy már említettük is, a vállalat a Search Protect segítségével próbálja megakadályozni a szoftverei eltávolítását, ezért azt tanácsoljuk, hogy egy megbízható antimalware programmal lásson hozzá a számítógép megtisztításához.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
ClientConnect Ltd kép
ClientConnect Ltd kép

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-clientconnect-ltd.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken