Súlyosság:  
  (75/100)

COM surrogate vírus eltávolítása (2017. Júl frissítése) - eltávolítási útmutató

írta: Julie Splinters - -   Dllhost.exe *32 COM surrogate virus | Típus: Trójaiak

Mi az a COM surrogate vírus?

COM surrogate virus

A COM surrogate vírus (felbukkanhat Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus néven is) egy veszélyes trójai vírus, amelyet jelenleg is nagy erőkkel terjesztenek az interneten. Ha bejut egy számítógépbe, módosítja annak beállításait és veszélyes működésbe kezd: Biztonsági szakértők szerint a vírus feladata, hogy pénzt termeljen az áldozatok számítógépen tárolt személyes adatainak megszerzésével. Ez azonban még nem minden. A COM surrogate vírus további fertőzéseket is a rendszerbe juttathat, hackerek kezébe adhatja a számítógép feletti irányítást, és más hasonló problémákat is okozhat.

Hogy mik a jelei annak, hogy a vírus a rendszerbe jutott? Érdemes odafigyelni a számítógép sebességére. Számos Windows rendszert használó áldozat (a kártevő nem csak a Windows-t képes megtámadni) időszakos lassulásokat tapasztal, de talán még többen vannak azok, akiknek rendszere teljesen lelassult és gyakran összeomlásokat is produkál. Gondok jelentkezhetnek bizonyos programok, például a Word, Excel, Jegyzettömb elindításakor is.

Ismeretlen bejegyzések bukkanhatnak fel a Feladatkezelőben, furcsa programok jelenhetnek meg a Start menüben, és a böngészők ismeretlen weboldalakra irányíthatnak át. Ha az ön számítógépén is jelentkeztek a fenti problémák, ne vesztegesse az időt, a COM surrogate vírus nagyon veszélyes fertőzés. Az eltávolítás legmegbízhatóbb módja, ha teljes rendszervizsgálatot futtat a Reimage legújabb változatával, vagy egy másik megbízható antispyware programmal.

Kérdések a következőről: COM surrogate virus

COM surrogate virus
COM surrogate vírus

Hogyan juthat a rendszerbe a COM surrogate vírus?

Ezt a vírust több módon is terjesztik. Sajnos nem minden módszert ismerünk, ezért legyen különösen óvatos és ellenőrizze számítógépe biztonsági funkcióit. Bizonyosodjon meg róla, hogy antivírus és antispyware programjai naprakészek! Ezek a programok meg tudják akadályozni a Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus bejutását.

A megelőzés itt még nem ér véget: A legbiztosabb, ha elkerülni az illegális weboldalakat, nem nyit meg gyanús e-maileket, nem tölt le feltehetőleg fertőzött csatolmányokat és nem kattint rá a böngészés közben megjelenő hirdetésekre. Ha valamilyen hirdetés azt ajánlja fel, hogy frissíti a Flash Player-t, az FLV Playert vagy más hasonló programot, azonnal zárja be az ablakot. A programok frissítéseit mindig a hozzájuk tartozó hivatalos weboldalról töltse le.

Azt már mondanunk sem kell, hogy nem szabad beletörődnie a COM surrogate vírus jelenlétébe. Ha a fertőzés legkisebb gyanúja is felmerül, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távoíltható el a COM surrogate vírus?

Ha meg szeretné védeni bizalmas adatait, például felhasználóneveit, jelszavait és (nem utolsó sorban) banki adatait, mielőbb távolítsa el a COM surrogate trójait. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy teljes rendszervizsgálatot futtat egy megbízható antispyware programmal.

Mi a következőket ajánljuk: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Kérjük, hogy NE a manuális eltávolítási módszert használja, mert véletlenül fontos rendszerfájlokat is törölhet, amely csak további problémákhoz vezetne.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-com-surrogate-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken