Súlyosság:  
  (75/100)

COM surrogate vírus eltávolítása

12

Mi az a COM surrogate vírus?

A COM surrogate vírus (felbukkanhat Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus néven is) egy veszélyes trójai vírus, amelyet jelenleg is nagy erőkkel terjesztenek az interneten. Ha bejut egy számítógépbe, módosítja annak beállításait és veszélyes működésbe kezd: Biztonsági szakértők szerint a vírus feladata, hogy pénzt termeljen az áldozatok számítógépen tárolt személyes adatainak megszerzésével. Ez azonban még nem minden. A COM surrogate vírus további fertőzéseket is a rendszerbe juttathat, hackerek kezébe adhatja a számítógép feletti irányítást, és más hasonló problémákat is okozhat. Hogy mik a jelei annak, hogy a vírus a rendszerbe jutott? Érdemes odafigyelni a számítógép sebességére. Számos Windows rendszert használó áldozat (a kártevő nem csak a Windows-t képes megtámadni) időszakos lassulásokat tapasztal, de talán még többen vannak azok, akiknek rendszere teljesen lelassult és gyakran összeomlásokat is produkál. Gondok jelentkezhetnek bizonyos programok, például a Word, Excel, Jegyzettömb elindításakor is. Ismeretlen bejegyzések bukkanhatnak fel a Feladatkezelőben, furcsa programok jelenhetnek meg a Start menüben, és a böngészők ismeretlen weboldalakra irányíthatnak át. Ha az ön számítógépén is jelentkeztek a fenti problémák, ne vesztegesse az időt, a COM surrogate vírus nagyon veszélyes fertőzés. Az eltávolítás legmegbízhatóbb módja, ha teljes rendszervizsgálatot futtat a SpyHunter legújabb változatával, vagy egy másik megbízható antispyware programmal.

Hogyan juthat a rendszerbe a COM surrogate vírus?

Ezt a vírust több módon is terjesztik. Sajnos nem minden módszert ismerünk, ezért legyen különösen óvatos és ellenőrizze számítógépe biztonsági funkcióit. Bizonyosodjon meg róla, hogy antivírus és antispyware programjai naprakészek! Ezek a programok meg tudják akadályozni a Dllhost.exe*32 COM surrogate vírus bejutását. A megelőzés itt még nem ér véget: A legbiztosabb, ha elkerülni az illegális weboldalakat, nem nyit meg gyanús e-maileket, nem tölt le feltehetőleg fertőzött csatolmányokat és nem kattint rá a böngészés közben megjelenő hirdetésekre. Ha valamilyen hirdetés azt ajánlja fel, hogy frissíti a Flash Player-t, az FLV Playert vagy más hasonló programot, azonnal zárja be az ablakot. A programok frissítéseit mindig a hozzájuk tartozó hivatalos weboldalról töltse le. Azt már mondanunk sem kell, hogy nem szabad beletörődnie a COM surrogate vírus jelenlétébe. Ha a fertőzés legkisebb gyanúja is felmerül, kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távoíltható el a COM surrogate vírus?

Ha meg szeretné védeni bizalmas adatait, például felhasználóneveit, jelszavait és (nem utolsó sorban) banki adatait, mielőbb távolítsa el a COM surrogate trójait. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy teljes rendszervizsgálatot futtat egy megbízható antispyware programmal. Mi a következőket ajánljuk: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Kérjük, hogy NE a manuális eltávolítási módszert használja, mert véletlenül fontos rendszerfájlokat is törölhet, amely csak további problémákhoz vezetne.

Automatikus COM surrogate vírus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) COM surrogate vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) COM surrogate vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott COM surrogate vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) COM surrogate vírus ellen (2015-04-14)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) COM surrogate vírus ellen (2015-04-14)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon