Súlyosság:  
  (10/100)

Goobzo Ltd törlés

12

Mi az a Goobzo Ltd?

Habár a biztonsági szakértők szerint a Goobzo adware és potenciálisna kéretlen program, a valóságban ez nem teljesen igaz. A Goobzo Ltd egy olyan szoftverfejlesztő cég, amely „az online felhasználói élményt javító szolgáltatások és megoldások előállítására fókuszál.” Valójában ez egyáltalán nem így van. A vállalat affiliate marketingben vesz részt, ezért számítanak a szoftvereik potenciálisan kéretlen programnak. Affiliate marketinget használ rengeteg adware típusú program is, mint például a YouTube Accelerator, a Shopper Pro és a Search Module. A Goobzo Ltd minden böngészős kiegészítője reklámokat jelenít meg, hogy ezen keresztül pénzt termeljen a fejlesztőknek.

Jellemzően a bundling néven ismert terjesztési módszert használják fel, ez azt jelenti, hogy különböző ingyenes szoftverekhez mellékelik a reklámprogramokat – hasznos ajándékként. Telepítés után minden népszerűbb böngészőbe beépülnek (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari stb.) és hozzálátnak az előre meghatározott hirdetések megjelenítéséhez. Felugró ablakokat, reklámsávokat, szövegközi hirdetéseket, linkesített feliratokat és más reklámtartalmakat is megjeleníthetnek, méghozzá olyanokat, amelyek kecsegtető, a felhasználó érdeklődésének megfelelő kuponokról, leárazásokról, promóciós kódokról és hasonlókról szólnak. Hogy a Goobzo Ltd hirdetései megnyerőbbek legyenek, a szoftverek böngészős sütik segítségével figyelik meg a böngészési szokásokat. Egy másik negatívum a céggel és a programjaival kapcsolatban, hogy adware jellegű browser helper objectet telepít, ez (Search Module by Goobzo) minden Goobzo adware-ben jelen van. A tolakodó hirdetésektől, a rendszerlassulástól, az affiliate oldalakat célzó átirányításoktól és az egyéb kellemetlenségektől megszabadulni azonban nem egyszerű, a browser helper ugyanis minden manuális eltávolítást megakadályoz. Ha tehát a számítógép biztonsági szoftvere PUA.Goobzo, PUP.Optional.Goobzo, PUP.Optional.Goobzo.A vagy hasonló fenyegetésről értesíti, mielőbb futtasson teljes rendszervizsgálatot egy megbízható antispyware programmal (tanácsos a SpyHunter legújabb változatával) és távolítsa el vele a Goobzo Ltd adware-t.

Goobzo Ltd adware

Hogyan juthat a rendszerbe a Goobzo Ltd?

A Goobzo Ltd legtöbb szoftverét hivatalos weboldalak is terjesztik, ahonnan kézzel letölthetőek, de az adatok szerint az ilyen letöltések szerencsére ritkák. Az viszont nem olyan jó hír, hogy mégis rengetegen panaszkodnak a Goobzo vírus hirtelen megjelenéséről – a magyarázat a következő: A fejlesztők az úgynevezett bundling módszert alkalmazzák. Ez egy rendkívül megtévesztő módszer, amellyel főleg potenciálisan kéretlen programokat terjesztenek, méghozzá ingyenes programok mellékleteiként. Szerencsére nem nehéz ellenőrizni, hogy egy-egy freeware tartalmaz-e Goobzo szoftvert vagy más kellemetlenséget. Ehhez a telepítőket (ha erre lehetőség van) mindig haladó/advanced (vagy egyéni/custom) telepítési módban kell indítani, és át kell nézni az opcionális szoftverelemek listáját. Ha olyan sort lát, amely valamilyen gyanús szoftvert, például a Goobzo Ltd-t telepítené, vegye ki előle a beleegyezést adó pipát.

Hogyan távolítható el a Goobzo Ltd vírus?

A Goobzo Ltd félrevezető módon veheti rá a felhasználókat adware-ek és más potenciálisan kéretlen programok telepítésére, amelyek számos problémát okozhatnak a böngészés során, például hirdetéseket, átirányításokat, lassulásokat és így tovább. Az adware-ek általában eltávolíthatóak külön program nélkül is, de ahogy már említettük is, a Goobzo Ltd browser helper objectje miatt ebben az esetben ez nem lehetséges. Mi ezért azt ajánljuk, hogy egy megbízható antispyware programot használjon a Goobzo Ltd programjának törléséhez. 

A(z) Goobzo Ltd automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Goobzo Ltd eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Goobzo Ltd eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Goobzo Ltd eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Goobzo Ltd eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Goobzo Ltd eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Goobzo Ltd ellen (2015-10-08)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Goobzo Ltd ellen (2015-10-08)
Goobzo Ltd kép
Goobzo Ltd képGoobzo Ltd kép
Gyorsmenü: Manuális Eltávolítási Útmutató - Goobzo Ltd
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszerekből

 • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)

Goobzo Ltd eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszerekből

 • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
Távolítsa el a(z) Goobzo Ltd szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
 • Keressen ki a(z) Goobzo Ltd bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása Mac OS X rendszerből

OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications

Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'

Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Goobzo Ltd) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb

Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

Veszélyes beépülők eltávolítása
 • Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons.
Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 • Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt Goobzo Ltd bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable.
Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 • Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra.
Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
 • Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 • Itt pedig Reset.
 • Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) Goobzo Ltd eltávolításához.
Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 • Válassza ki a(z) Goobzo Ltd elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove.
Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
 • Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information.
Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 • Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Goobzo Ltd eltávolításához.
Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása innen: Google Chrome

Kártékony beépülők eltávolítása
 • Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 • Válassza ki a(z) Goobzo Ltd bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket.
Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 • Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines.
A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 • A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X' Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
 • Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 • Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings.
A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 • A jelenlegi lépés és a(z) Goobzo Ltd eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot.
Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Goobzo Ltd eltávolítása innen: Safari

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 • Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Goobzo Ltd vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb
Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions' Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
 • Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari...
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 • Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Goobzo Ltd) eltávolításának befejezéshez Goobzo Ltd gombot nyomjon.
Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Teljes Goobzo Ltd eltávolítás

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Goobzo Ltd) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon