Súlyosság:  
  (42/100)

Interpol vírus eltávolítása

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Malware

Az Interpol az Ukash vírusok legújabb változata. Ezek a fertőzések valótlan törvényszegésekre hivatkozva lezárják a számítógépet és az Ukas vagy a Paysafecard szolgáltatásokon keresztül történő pénzbüntetés kifizetését követelik az áldozatoktól. Ez az Ukas vírus Interpol Department of Cybercrime néven fut és többnyire európai és észak-amerikai internetezőket vesz célba. Ne feledje, hogy a fertőzéskor megjelenített üzenet hazugság. (“Your IP is blocked due to at least one of the reasons specified below.”) A számítógép helyreállítása miatt tehát ne a büntetést fizesse ki, hanem a vírust távolítsa el. Igaz, hogy ez viszonylag nehéz művelet, hiszen a kártevő lezárta a rendszert, de némi hozzáértéssel (és a lenti útmutatónk segítségével) megoldható az Interpol vírus eltávolítása.

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ INTERPOL VÍRUS?

A többi Ukash vírushoz hasonlóan az Interpol is általában spam levelek fertőzött csatolmányaként terjed, de bejuthat becsapós frissítések, freeware programok, vagy trójai vírusok segítségével is. Amint a rendszerbe került, lezárja azt, így szinte semmire sem lehet használni azt. Érdemes megjegyezni, hogy már a megjelenített értesítés gyanút ébreszt, mert nyelvtani hibákat tartalmaz. Sajnos ennek ellenére könnyen becsaphatja az embereket, akik így rémülten konstatálják, hogy számítógépüket maga az Interpol, annak is a cyberbűnözéssel foglalkozó osztálya zárolta.

Ne feledje, hogy sem az Interpol, sem más hivatalos szerv nem próbál ilyen módon büntetést begyűjteni. Nem zárolnak számítógépeket és követelnek Ukash-es befizetést. Ha az ön számítógépét is lezárta az Interpol vírus, kövesse az alábbi útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ INTERPOL VÍRUST?

Ezekkel a lépésekkel eltávolíthatja az Interpol vírust, így feloldhatja a zárolást is.

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban, ehhez bekapcsolás után nyomkodja az F8 gombot.
2. Nyomja meg a windows gomb+r kombinációt és a megjelenő ablakba írja be, hogy msconfig, majd üssön entert. Az eltávolítási folyamat idejére vegye ki a pipát az Automatikus Indítás fül összes bejegyzése elől.
3. Indítsa újra a számítógépet
4. Vizsgálja át a rendszert a Reimage, a SpyHunter 5Combo Cleaner vagy a Malwarebytes anti-spyware programmal.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Interpol vírus kép
Interpol vírus kép

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-interpol-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken