Súlyosság:  
  (42/100)

Interpol vírus eltávolítása

12

Az Interpol az Ukash vírusok legújabb változata. Ezek a fertőzések valótlan törvényszegésekre hivatkozva lezárják a számítógépet és az Ukas vagy a Paysafecard szolgáltatásokon keresztül történő pénzbüntetés kifizetését követelik az áldozatoktól. Ez az Ukas vírus Interpol Department of Cybercrime néven fut és többnyire európai és észak-amerikai internetezőket vesz célba. Ne feledje, hogy a fertőzéskor megjelenített üzenet hazugság. (“Your IP is blocked due to at least one of the reasons specified below.”) A számítógép helyreállítása miatt tehát ne a büntetést fizesse ki, hanem a vírust távolítsa el. Igaz, hogy ez viszonylag nehéz művelet, hiszen a kártevő lezárta a rendszert, de némi hozzáértéssel (és a lenti útmutatónk segítségével) megoldható az Interpol vírus eltávolítása.

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ INTERPOL VÍRUS?

A többi Ukash vírushoz hasonlóan az Interpol is általában spam levelek fertőzött csatolmányaként terjed, de bejuthat becsapós frissítések, freeware programok, vagy trójai vírusok segítségével is. Amint a rendszerbe került, lezárja azt, így szinte semmire sem lehet használni azt. Érdemes megjegyezni, hogy már a megjelenített értesítés gyanút ébreszt, mert nyelvtani hibákat tartalmaz. Sajnos ennek ellenére könnyen becsaphatja az embereket, akik így rémülten konstatálják, hogy számítógépüket maga az Interpol, annak is a cyberbűnözéssel foglalkozó osztálya zárolta.

Ne feledje, hogy sem az Interpol, sem más hivatalos szerv nem próbál ilyen módon büntetést begyűjteni. Nem zárolnak számítógépeket és követelnek Ukash-es befizetést. Ha az ön számítógépét is lezárta az Interpol vírus, kövesse az alábbi útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ INTERPOL VÍRUST?

Ezekkel a lépésekkel eltávolíthatja az Interpol vírust, így feloldhatja a zárolást is.

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban, ehhez bekapcsolás után nyomkodja az F8 gombot.
2. Nyomja meg a windows gomb+r kombinációt és a megjelenő ablakba írja be, hogy msconfig, majd üssön entert. Az eltávolítási folyamat idejére vegye ki a pipát az Automatikus Indítás fül összes bejegyzése elől.
3. Indítsa újra a számítógépet
4. Vizsgálja át a rendszert a SpyHunter, a STOPzilla vagy a Malwarebytes Anti Malware anti-spyware programmal.

Automatikus Interpol vírus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Interpol vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Interpol vírus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Interpol vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) Interpol vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Interpol vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Interpol vírus ellen (2014-10-27)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Interpol vírus ellen (2014-10-27)
Interpol vírus kép
Interpol vírus kép

Interpol vírus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon