Súlyosság:  
  (42/100)

Interpol vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Malware

Az Interpol az Ukash vírusok legújabb változata. Ezek a fertőzések valótlan törvényszegésekre hivatkozva lezárják a számítógépet és az Ukas vagy a Paysafecard szolgáltatásokon keresztül történő pénzbüntetés kifizetését követelik az áldozatoktól. Ez az Ukas vírus Interpol Department of Cybercrime néven fut és többnyire európai és észak-amerikai internetezőket vesz célba. Ne feledje, hogy a fertőzéskor megjelenített üzenet hazugság. (“Your IP is blocked due to at least one of the reasons specified below.”) A számítógép helyreállítása miatt tehát ne a büntetést fizesse ki, hanem a vírust távolítsa el. Igaz, hogy ez viszonylag nehéz művelet, hiszen a kártevő lezárta a rendszert, de némi hozzáértéssel (és a lenti útmutatónk segítségével) megoldható az Interpol vírus eltávolítása.

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPEMET AZ INTERPOL VÍRUS?

A többi Ukash vírushoz hasonlóan az Interpol is általában spam levelek fertőzött csatolmányaként terjed, de bejuthat becsapós frissítések, freeware programok, vagy trójai vírusok segítségével is. Amint a rendszerbe került, lezárja azt, így szinte semmire sem lehet használni azt. Érdemes megjegyezni, hogy már a megjelenített értesítés gyanút ébreszt, mert nyelvtani hibákat tartalmaz. Sajnos ennek ellenére könnyen becsaphatja az embereket, akik így rémülten konstatálják, hogy számítógépüket maga az Interpol, annak is a cyberbűnözéssel foglalkozó osztálya zárolta.

Ne feledje, hogy sem az Interpol, sem más hivatalos szerv nem próbál ilyen módon büntetést begyűjteni. Nem zárolnak számítógépeket és követelnek Ukash-es befizetést. Ha az ön számítógépét is lezárta az Interpol vírus, kövesse az alábbi útmutatót.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL AZ INTERPOL VÍRUST?

Ezekkel a lépésekkel eltávolíthatja az Interpol vírust, így feloldhatja a zárolást is.

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban, ehhez bekapcsolás után nyomkodja az F8 gombot.
2. Nyomja meg a windows gomb+r kombinációt és a megjelenő ablakba írja be, hogy msconfig, majd üssön entert. Az eltávolítási folyamat idejére vegye ki a pipát az Automatikus Indítás fül összes bejegyzése elől.
3. Indítsa újra a számítógépet
4. Vizsgálja át a rendszert a Reimage, a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus vagy a Malwarebytes Anti Malware anti-spyware programmal.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Interpol vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Interpol vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Interpol vírus kép
Interpol vírus kép

Interpol vírus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken