Súlyosság:  
  (33/100)

Notice! Please update your FLV Player törlés

12

A “Notice! Please update your FLV Player” üzenet egy hamis értesítés, segítségével malware-eket próbálnak letöltetni az emberekkel. Általában akkor bukkan fel, mikor valami online videót próbál megnézni vagy letölteni. A “Please update your FLV Player” üzenet előtt megjelenik az “FLV Video Download is required to download online video” képernyő is. Nem ajánlott letölteni ezt az FLV lejátszót, mivel a toplugs.com-hoz köthető, akik jól ismertek arról, hogy JavaScript Obfuscation malware-t terjesztenek. Valójában tehát a “lejátszó” is kártékony, amely további hasonló programokat képes telepíteni a megfertőzött számítógépre. Ha úgy gondolja, FLV lejátszója tényleg frissítésre szorul, keresse fel a lejátszó hivatalos oldalát és onnan töltse le a legújabb változatot.

HOL BUKKANHAT FEL A “Notice! Please update your FLV Player”?

A “Notice! Please update your FLV Player” minden telepített böngészőben megjelenhet, beleértve a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefoxot és az Internet Explorert. Jellemzően böngészés közben, online videók megtekintésekor találkozhatunk vele. A hamis értesítés a teljes videót elfedi, ezzel is könnyítve a hackerek dolgát, hiszen így hihetőbbnek tűnik az üzenet. Ha a “Notice! Please update your FLV Player” üzenetet látja a böngészőben, hagyja figyelmen kívül és zárja be a böngészőt. Ha mégis letöltötte az ismeretlen eredetű “FLV lejátszó frissítést”, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy naprakész anti-spyware programmal.

MIT TEGYEK, HA RÁKATTINTOTTAM AZ “OK”-RA?

Ha belecsalták az FLV Player frissítés letöltésébe, mihamarabb futtasson rendszervizsgálatot anti-malware programmal. Ehhez mi a következő programok valamelyikét ajánljuk: STOPzilla, SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Automatikus Notice! Please update your FLV Player eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Notice! Please update your FLV Player eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Notice! Please update your FLV Player eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Notice! Please update your FLV Player eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Notice! Please update your FLV Player ellen (2015-07-10)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Notice! Please update your FLV Player ellen (2015-07-10)
Notice! Please update your FLV Player kép
Notice! Please update your FLV Player kép

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon