Súlyosság:  
  (33/100)

Notice! Please update your FLV Player. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Alice Woods - - | Típus: Malware

A “Notice! Please update your FLV Player” üzenet egy hamis értesítés, segítségével malware-eket próbálnak letöltetni az emberekkel. Általában akkor bukkan fel, mikor valami online videót próbál megnézni vagy letölteni. A “Please update your FLV Player” üzenet előtt megjelenik az “FLV Video Download is required to download online video” képernyő is. Nem ajánlott letölteni ezt az FLV lejátszót, mivel a toplugs.com-hoz köthető, akik jól ismertek arról, hogy JavaScript Obfuscation malware-t terjesztenek. Valójában tehát a “lejátszó” is kártékony, amely további hasonló programokat képes telepíteni a megfertőzött számítógépre. Ha úgy gondolja, FLV lejátszója tényleg frissítésre szorul, keresse fel a lejátszó hivatalos oldalát és onnan töltse le a legújabb változatot.

HOL BUKKANHAT FEL A “Notice! Please update your FLV Player”?

A “Notice! Please update your FLV Player” minden telepített böngészőben megjelenhet, beleértve a Google Chrome-ot, a Mozilla Firefoxot és az Internet Explorert. Jellemzően böngészés közben, online videók megtekintésekor találkozhatunk vele. A hamis értesítés a teljes videót elfedi, ezzel is könnyítve a hackerek dolgát, hiszen így hihetőbbnek tűnik az üzenet. Ha a “Notice! Please update your FLV Player” üzenetet látja a böngészőben, hagyja figyelmen kívül és zárja be a böngészőt. Ha mégis letöltötte az ismeretlen eredetű “FLV lejátszó frissítést”, mindenképp vizsgálja át számítógépét egy naprakész anti-spyware programmal.

MIT TEGYEK, HA RÁKATTINTOTTAM AZ “OK”-RA?

Ha belecsalták az FLV Player frissítés letöltésébe, mihamarabb futtasson rendszervizsgálatot anti-malware programmal. Ehhez mi a következő programok valamelyikét ajánljuk: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Notice! Please update your FLV Player kép
Notice! Please update your FLV Player kép

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-notice-please-update-your-flv-player.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken