Súlyosság:  
  (8/100)

ReimagePlus.com hirdetések eltávolítása (ingyenes instrukciók) - (frissítve: 2019. dec)

írta: Lucia Danes - - | Típus: Rendszereszközök

Mi az a ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

A ReimagePlus.com egy marketingplatform, amely a Reimage terjesztését segíti. A domain jellemzően minden nagyobb böngészőben megjelenik, (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer), ha valamilyen ingyenes program segítségével a rendszerbe jut. Sajnos még mindig nem tiszta, hogy pontosan milyen programok terjesztik a ReimagePlus.com felugró hirdetéseket, Az azonban egyértelmű, hogy a terjesztett Reimage nem rosszindulatú szoftver.

A Reimage hirdetéseit egyes böngészős kiegészítők jeleníti meg. Ha a felhasználó telepíti az egyiket, az a számítógép minden bekapcsolásakor működésbe fog lépni.

Emellett ikont tesz az Asztalra, amely a ReimagePlus.com domainre irányít. A weboldal PC optimalizáló programjának telepítésére vagy technikai segítséget nyújtó ügyfélszolgálat felhívását ajánlja a felhasználónak. Ha segítségre van szüksége, kapcsolatba léphet a szolgáltatással. Fontos azonban, hogy a program fizetős, ahogyan több száz más hasonló optimalizáló és biztonsági program is. A ReimagePlus.com átirányítások mellett felugró ablakok is megjelennek, amelyek a rendszer bizonyos problémáira figyelmeztetnek.

Ha ilyen értesítéseket lát számítógépén, érdemes megfigyelnie a rendszer teljesítményét. Rosszabb, mint a megszokott? Lehet, hogy tele van felesleges elemekkel? A Reimage szoftver segíteni tud a számítógép teljesítményét rontó problémák megoldásában. Akár a szolgáltatás szakértőivel is kapcsolatba léphet, akik késlekedés nélkül segíteni fognak.

ReimagePlus.com ads
ReimagePlus.com hirdetések

Hogyan juthat a rendszerbe a ReimagePlus.com?

Ahogy már említettük is, a ReimagePlus.com egy hirdetőplatform, amely nem téríti el a böngészőket. A hirdetéseket böngészős kiegészítő jeleníti meg, amelyet számos ingyenes program mellékleteként terjesztenek. Talán tudja, hogy az ilyen mellékletek jellemzően freeware és shareware programok telepítőiben bukkannak fel.

Ha tehát letöltéskezelőt, médialejátszót, PDF-készítőt vagy más ingyenes programot telepít, megvan az esélye, hogy más programot is a rendszerbe enged, például a Discount Buddy, a Search Safer vagy a VeriBrowse szoftvereket. Az ingyenes programok fejlesztői szerencsére lehetőséget adnak a kéretlen programok elutasítására, de ehhez oda kell figyelni a telepítési folyamatokra.

A legfontosabb, hogy ha erre lehetőség van, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, mert csak így jelennek meg az opcionális elemek telepítését szabályzó jelölőnégyzetek. A gyors, ajánlott stb. módok automatikusan feltelepítik a kéretlen szoftvereket.

Hogyan távolítható el a ReimagePlus.com vírus?

A ReimagePlus.com NEM vírus, ezt tudnia kell. Ha azonban mégsem szeretné számítógépén tárolni a programot, könnyedén eltávolíthatja a rendszerből. Íme a Reimage eltávolításához szükséges lépések:

  • Navigáljon a ’Start menü’ → ’Vezérlőpult’ → ’Program eltávolítása’ vagy ’Programok telepítése és törlése’ menühöz.
  • Keresse ki a Reimage-et, és kattintson az ’Eltávolítás’ gombra.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken