Súlyosság:  
  (10/100)

Search.protectedio.com törlés

123

Mi az a Search.protectedio.com?

A Search.protectedio.com a ProtectedIO keresőoldala, amely elméletileg megvédi a számítógépet az online fenyegetésektől, például a vírusoktól, a trójaiaktól és a malware-ektől. Sajnos nincs jó hírünk: a biztonsági szakértők szerint a szoftver a böngészőeltérítők közé sorolandó. Ahogy a ProtectedIO is, ez a szoftver is megpróbálja átvenni az irányítást a böngészők felett (pl. Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) azzal, hogy a Search.protectedio.com címre módosítja az alapértelmezett keresőmotort, a kezdőlapot és az új fül tartalmát. Legyen óvatos az ilyen beállításmódosulásokkal, mert számos problémát okozhatnak. Ha figyelmen kívül hagyná őket és a ProtectedIO böngészőeltérítőt használná keresésre, veszélybe sodorná a rendszert, mert a keresőmotor szponzorált linkekkel teli módosított találatokat jelenít meg. A keresőmotor fejlesztői egyáltalán nem figyelik, hogy milyen harmadik feleket hirdetnek, ezért akár az is előfordulhat, hogy veszélyes weboldalak jelennek meg a böngészőkben. Sokan arról is beszámoltak, hogy a Search.protectedio.com felugró hirdetésekkel zavarja a böngészést, és a honlapjára is átirányít, ahol a ProtectedIO teljes változatának megvásárlására próbálja rávenni a felhasználókat. Akármilyen kecsegtetőnek is tűnnek a hirdetések, nem szabad elfelejtenie, hogy affiliate weboldalakat hirdetnek, és kétes weboldalakra juttathatják. Ha biztonságban szeretné tudni számítógépét, használjon megbízható keresőmotort, vagy legalább telepítsen egy olyan szoftvert, amely meg tudja védeni a veszélyes weboldalaktól. Ha el szeretné távolítani a Search.protectedio.com-ot a rendszerből, használja a SpyHunter legújabb változatát.

Protectedio

Hogyan juthat a rendszerbe a Search.protectedio.com?

A Search.protectedio.com a ProtectedIO szoftver része, és ingyenesen letölthető a honlapról. Sajnálatos (de nem túl meglepő) módon a szoftver telepítője nem tájékoztatja megfelelően a felhasználókat a beállítások, például a DNS-beállítások módosításáról és a Search.protectedio.com átirányításairól. Fontos továbbá, hogy a böngészőeltérítő freeware és shareware programok mellékleteként is terjed. A helyzet feltérképezése során megállapítottuk, hogy szinte minden harmadik félként működő letöltéseket szolgáltató weboldal által terjesztett program kéretlen mellékleteket rejt, például olyan böngészőeltérítőket, mint a Search.protectedio.com, vagy a következők: OrbitumBinkiland SearchSoftSafeIntelli Term. Ha el szeretné kerülni az ilyen programok és más kéretlen böngészős kiegészítők, eszköztárak, bővítmények stb. bejutását, a telepítők indulásakor mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot válassza és olvasson el minden megjelenő információt. NE egyezzen bele a letöltött freeware-en kívül semmilyen egyéb program telepítésébe. Ha olyan jelölőnégyzetet lát, amelyet előre bepipáltak és valamilyen ingyenes és „hasznos” szoftver telepítésébe ad beleegyezést, vegye ki a pipát a négyzetből. Ellenkező esetben a Search.protectedio.com vírus jelenhet meg az eredeti kezdőlap és keresőmotor helyett, és kéretlen műveleteket kezdeményezhet. 

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Search.protectedio.com eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Search.protectedio.com eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Search.protectedio.com eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Search.protectedio.com ellen (2016-01-28)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Search.protectedio.com ellen (2016-01-28)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon