Súlyosság:  
  (10/100)

TradeAdExchange vírus eltávolítása

123

Kérlek, segítsetek megoldani egy számítógépes problémát! Állandóan TradeAdExchange hirdetések jelennek meg. Nagyon gyanúsak, és felugró ablakokban jelennek meg. Azt írják, hogy frissítsek valamilyen programot, vagy telepítsek valamilyen ingyenes, de teljesen ismeretlent. Nem hiszem, hogy megbízható ajánlatok… igazam van? Mit tudtok a dologról?

Általános információk – TradeAdExchange:

A TradeAdExchange eltérítő egy számítógépes parazita, amely nagyban megnehezítheti az internetböngészést. Potenciálisan kéretlen programról van szó, amelynek az a célja, hogy beépítse böngészős kiegészítőit az áldozat böngészőprogramjaiba. Ezt követően pedig természetesen hozzálát a rendkívül zavaró tevékenységeihez. Az adware főként felugró ablakokban és az új füleken jeleníti meg a hirdetéseket.

Az TradeAdExchange hirdetései akkor jelennek meg, amikor a felhasználó linkekre kattint vagy új weboldalakat nyit meg. Az értesítések általában programok ingyenes telepítését vagy frissítését ajánlja fel, általában a Java vagy az Adobe Flash Player programokét. A TradeAdExchange vírus emellett kétes domaineket célzó átirányításokat is indíthat. Legyen óvatos, mert a biztonsági szakértők információi szerint a szoftver gyakran terjeszt veszélyes programokat, esetenként malware-eket is. Mondanunk sem kell, hogy nem szabad ismeretlen weboldalakról ismeretlen programokat telepítenie. Senki sem tudja garantálni, hogy biztonságos programot szerez, miért kockáztatna?

Ahhoz, hogy teljesen eltávolíthassa az egyébként időnként „Trade Exchange”, „Trade and exchange” stb. néven is emlegetett kétes programot, azt tanácsoljuk, hogy az automatikus eltávolítási módszert válassza. Telepítsen tehát egy antimalware programot, például a SpyHunter legújabb változatát, és futtasson vele teljes rendszervizsgálatot, hogy minden rejtőző fenyegetést megtalálhasson. 

TradeAdExchange adware displaying dangerous suggestions to install questionable software

Hogyan fertőzhet meg a TradeAdExchange?

A szoftver észrevétlenül is a rendszerbe juthat. Ebbe nem szabad beletörődnie! A TradeAdExchange akkor juthat be, ha a felhasználó nem követ bizonyos alapvető szoftvertelepítési szabályokat. Az ilyen jellegű programokat általában freeware és shareware szoftverek mellékleteként terjesztik, ezért rendkívül fontos, hogy körültekintően végezze el a telepítési folyamatokat. Íme a megfelelő telepítés mikéntje:

  1. Kizárólag megbízható és biztonságos forrásokból töltsön szoftvereket. Ha nem biztos benne, hogy egy adott oldal linkjeiben megbízhat-e, keressen véleményeket másoktól internetes fórumokon.
  2. A telepítést odafigyelve végezze. Olvasson el minden sort, ne hagyja figyelmen kívül a Felhasználási feltételeket és az Adatkezelési nyilatkozatot sem. Ezek a dokumentumok általában közlik, ha a kiszemelt szoftver harmadik felektől származó elemeket is tartalmaz.
  3. Válassza a megfelelő telepítési módot. Ne az alapértelmezetten felajánlott egyszerű/gyors/alap stb. telepítési módot válassza, hanem az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) elnevezésűt. A felajánlott telepítési módokkal az a gond, hogy nem jelenítik meg, vagy megtévesztően prezentálják a mellékelt szoftvereket. A részletes telepítés során viszont lehetősége lesz elutasítani ezeket.

Ha a TradeAdExchange malware már a rendszerbe jutott, és már hozzá is látott a böngészés megnehezítéséhez,  mielőbb meg kell oldania a problémát. Ha többet szeretne tudni a TradeAdExchange eltávolításáról, kattintson a 2. oldalra.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) TradeAdExchange vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) TradeAdExchange vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott TradeAdExchange vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) TradeAdExchange vírus ellen (2016-01-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) TradeAdExchange vírus ellen (2016-01-11)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon