Súlyosság:  
  (10/100)

Webpageing.com vírus eltávolítása

123

Ha új kezdőlapot vagy alapértelmezett keresőmotort talált böngészőjében, és ez a Webpageing.com címre juttatja, viszonylag komoly problémával áll szemben. Hogy miért kell elkerülni ezt a keresőmotort? Ebből a bejegyzésből megtudhatja.

Webpageing.com áttekintés:

A Webpageing.com egy böngészőeltérítő, amely a potenciálisan kéretlen programok közé is tartozik. A rendszerbe jutva a program megpróbálja előre meghatározott domainekre irányítani a felhasználókat, hogy népszerűsíthesse őket. A fő probléma a Webpageing.com átirányításaival az, hogy nem lehet tudni, mennyire megbízhatóak ezek a weboldalak. Emellett különféle hirdetések is feltűnhetnek, ha ezt a keresőt használva böngészi az internetet. A legtöbb hirdetés megpróbálja elhitetni a felhasználóval, hogy frissíteniük kell a Java, Flash Player vagy más programjukat. Sajnos ezt nem szabad elhinnie a Webpageing.com-nak. Ha telepítve is vannak ezek a programok, a Webpageing.com hirdetésekre NE kattintson rá! Ellenkező esetben újabb böngészőeltérítő, adware vagy más potenciálisan kéretlen program juthat a rendszerbe. 

Ha ezek az információk még nem győzték meg arról, hogy el kell távolítania a Webpageing.com vírust számítógépéről, vegye figyelembe azt is, hogy megfigyelheti a kereséseket, és (személyes beazonosításra nem alkalmas) adatokat gyűjthet be. Nem, beazonosításra nem alkalmas adatok, de véleményűnk szerint a számítógép IP-címét és a használt e-mail címeket sem szabad megosztania. A biztonsági szakértők is azt tanácsolják, hogy ha nem szeretné idegenek kezébe adni ezeket az információkat, használjon inkább megbízható keresőt, például a Google-t vagy a Binget. A Webpageing.com eltávolításához telepítenie kell a SpyHunter nevű programot, amely biztosítani tudja, hogy a rendszer biztonságban van, és potenciálisan kéretlen programoktól mentes.

The picture showing webpageing.com browser hijacker and its ads

Hogyan juthat a rendszerbe ez a böngészőeltérítő?

Az esetek többségében a felhasználók freeware programok telepítése során engedélyezik a Webpageing.com böngészőeltérítő vagy más kéretlen program bejutását. A rendszerbe juthat például bizonyos letöltéskezelők, PDF-készítők, videóstreaming szoftverek és más hasonló ingyenes programok segítségével. Nem kell mostantól fizetős programokat használnia, csak annyit kell tennie, hogy odafigyel a telepítési folyamatokra, és az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot választja a telepítők indulásakor. Ezt követően vegye ki a jelöléseket azokból a jelölőnégyzetekből, amelyek beleegyezést adnak a böngészők kezdőlapjainak vagy alapértelmezett keresőinek módosításába. A Webpageing.com az Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari és más böngészőkbe is bejuthat.

Tehát ne feledje, hogy akaratlanul a rendszerbe engedheti a Webpageing.com eltérítőt, ezért oda kell figyelnie a freeware és shareware programok telepítésére. Ha ez a kétes kereső már a rendszerbe jutott, mielőbb el kell távolítania onnan.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Webpageing.com vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Webpageing.com vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Webpageing.com vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Webpageing.com vírus ellen (2016-01-27)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Webpageing.com vírus ellen (2016-01-27)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon