“Amazon.com Membership Rewards” scam törlés (eltávolítási útmutató) - (frissítve: 2018. márc)

Eltávolítási Útmutató - “Amazon.com Membership Rewards” scam

Mi az, hogy „Amazon.com Membership Rewards” átverés?

Amazon Membership Rewards átverés, amely személyes adatokra pályázik

Kép az „Amazon.com Membership Rewards” felugró ablakáról

Az Amazon Membership Rewards egy átverés, amellyel félrevezető kérdőívek kitöltésére próbálják rávenni az internetezőket, hogy ezzel személyes adatokhoz juthassanak. A Congratulations Amazon User csaláshoz hasonlóan az Amazon Membership Rewards is a jól ismert vállalat nevét használja fel, és azt állítja a kiszemelt áldozatnak, hogy értékes nyeremény esélyesének jelölték. Kérjük, NE dőljön be az ajánlatnak, mert átverés. Adware-keresést kell futtatnia számítógépén, mert ilyen program jelenítheti meg a böngészőkben a megtévesztő hirdetéseket.

Az Amazon Membership Rewards ablakában egyetlen választási lehetőség van: az OK gomb. Erre kattintva a Chrome, Firefox, IE vagy más böngésző egy látszólag az Amazontól származó kérdőívet nyit meg, amely a nagyvállalat betűtípusával és színeivel próbál még hihetőbbnek tűnni.

Az Amazon Membership Rewards vírus a legtöbb esetben a coupon2342341.com felugró ablakában jelenik meg. Ez egy kis méretű ablak, amelyen OK gomb látható. Nem fog eltűnni egészen addig, amíg a felhasználó a gombra nem kattint. A böngésző működése leáll, egyetlen lehetőség a kérdőív kitöltése.

Az Amazon megbízható vállalat, ez a trükk nem hozzájuk tartozik. Az Amazon nem kínál 1000 dolláros jutalmat néhány kérdés megválaszolásáért. Az Amazon Membership Rewards átverés, amellyel csalók próbálnak személyes adatokhoz jutni, például nevekhez, e-mail címekhez, telefonszámokhoz. Az adatokat számos rosszindulatú célra használhatják fel, például telefonos átverésre vagy kártékony e-mailek kiküldéséhez. Adataink megadásával emellett véletlenül ismeretlen szolgáltatásra fizethetünk elő, melyről csak a telefonszámlánkon szereplő ismeretlen költségek láttán értesülnénk.

Arról van tehát szó, hogy nem közvetlenül a felugró ablak jelent veszélyt számítógépünkre vagy adatainkra, hanem a megadott személyes adatokkal okozhatnak problémákat az ablak mögött álló csalók. Mielőbb távolítsa el az Amazon Membership Rewards vírust, mert veszélyes átverés. Ehhez reklámprogramot kell keresnie a rendszerben. Ezek jellemzően ingyenes programok hasznosnak álcázott mellékleteként jutnak be.

Az „Amazon.com Membership Rewards” átverésMindenképpen el kell távolítania az „Amazon.com Membership Rewards” vírust, hogy helyreállíthassa a böngészőt és megvédhesse személyes adatait

Az Amazon Membership Rewards ablakok eltávolítása nehéz feladat lehet, mert nem egyértelmű, hogy ehhez milyen programot kell törölnünk a rendszerből. Ellenőrizze a legutóbb telepített programokat a Vezérlőpultban (a lista dátum szerint rendezhető) és vessen egy pillantást azok fejlesztőjére is. Potenciális veszélyforrásnak tekinthetők azok a programok, amelyekhez nem tartozik fejlesztő a listában.

A „www.amazon.com/membershiprewards to complete your registration” és a hasonló feliratú hirdetések eltávolításának legegyszerűbb módja, ha teljes rendszervizsgálatot futtat a kiváló FortectIntego vagy más biztonsági program segítségével. Ha úgy érzi, hogy kézzel is helyre tudja állítani a rendszert, kövesse a bejegyzésünk végén található eltávolítási útmutatót.

Az adware-ek bejutása megakadályozható

Az adware típusú programok általában a bundling nevű módszerrel terjednek. Ez jól ismert tény. A bundling módszer miatt sok millióan engednek a rendszerbe kéretlen programokat anélkül, hogy ezt észrevennék. Ezt a megtévesztő telepítők mellett a felhasználók tájékozatlansága is magyarázza.

Ha biztonságban szeretné tartani számítógépét az adware és böngészőeltérítő típusú malware-ekkel szemben, tartsa észben, hogy ezek más ingyenes programok telepítőiben terjednek választható komponensként. Ha a telepítőkben kizárólag a „Next” gombokra figyel, a kéretlen programok gond nélkül a rendszerbe juthatnak.

A szakértők tehát mind azt javasolják, hogy a telepítők indulásakor mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot kell választani. Ez a telepítési mód a gyors/quick (vagy egyszerű/basic stb.) módokhoz képest néhány másodperccel több időt vesz igénybe, de lehetőséget ad a kéretlen mellékletek elutasítására.

Az Amazon Rewards néhány egyszerű lépéssel megállítható

Az Amazon Membership rewards egyértelműen átverés. Mielőbb el kell távolítania az ablak megjelenéséért felelős programokat, mert akár megfigyelésre is használhatók lehetnek. Az átverést megjelenítő adware felugró hirdetésekkel és reklámsávokkal is feltöltheti a böngészőt, hivatkozásokká alakíthat szavakat, akár kártékony weboldalakat is megnyithat.

El kell távolítania az Amazon Membership Rewards átverést, ha mindezt meg szeretné akadályozni. Ahogyan már említettük is, ennek két módja van. Ha kézzel szeretné helyreállítani a rendszert, kövesse az Amazon Membership Rewards eltávolítási útmutatójának lépéseit. Mi azonban azt javasoljuk, hogy malware-eltávolító programmal szabaduljon meg az adware-től, hogy az esetleges további kártevőktől is megszabadulhasson és minden problémás regisztrációs bejegyzést is törölhessen.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - “Amazon.com Membership Rewards” scam

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása Windows rendszerekből

A hamis hirdetéseket megjelenítő adware eltávolításához Windows rendszeren a következőket kell tennie. Minden fejlesztő nélküli programot távolítson el.

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása Mac OS X rendszerből

Az „Amazon.com Membership Rewards” átverés eltávolításához Mac OS X rendszeren az alábbi lépéseket kell követnie. Ügyeljen a sorrend betartására.

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (“Amazon.com Membership Rewards” scam) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása innen: Microsoft Edge

A Microsoft Edge helyreállításához alaphelyzetbe kell állítania azt. Kövesse az alábbi lépéseket:

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a “Amazon.com Membership Rewards” scam továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása innen: Google Chrome

Az „Amazon.com Membership Rewards” átverés eltávolításához törölnie kell a Chrome minden rosszindulatú bővítményét és alaphelyzetbe kell állítania a böngészőt:

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) “Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

“Amazon.com Membership Rewards” scam eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen “Amazon.com Membership Rewards” scam vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (“Amazon.com Membership Rewards” scam) eltávolításának befejezéshez “Amazon.com Membership Rewards” scam gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (“Amazon.com Membership Rewards” scam) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken