AMMYY törlés

Eltávolítási Útmutató - AMMYY

Mi az, hogy AMMYY?

Az AMMYY (más néven Ammy Admin) egy kártékony program/szolgáltatás, amely megpróbálja kicsalni az áldozatok pénzét. Jellemzően közvetlenül a csalók terjesztik; felkeresnek valakit telefonon, a Microsoft egyik dolgozójaként mutatkoznak be és azt állítják, hogy a hívott személy számítógépen problémákat észleltek. Abban az esetben, ha önt is felhívja valaki hasonló témával, figyeljen a hívó akcentusára, mert a csalást irányító emberek Indiából származnak. Hogy miért hívogatnak és mondják, hogy hibás a számítógép? Egyszerű: megpróbálják belecsalni az áldozatokat a kínált “szolgáltatás” 200 dolláros árának kifizetésébe. Ha ön megengedte a csalóknak, hogy rácsatlakozzanak a számítógépére az AMMYY Adminon vagy más hasonló programon keresztül, mielőbb vegye fel a kapcsolatot a bankkártyáját kezelő bankkal, és tájékoztassa őket a balszerencsés vásárlásról. Ezt követően vizsgálja át a számítógépet egy megfelelő biztonsági programmal, hogy ne maradjon rajta kártékony program.

Hogyan csapja be az embereket az AMMYY?

Az AMMYY véletlenszerűen szemeli ki az áldozatokat. Fontos tudni, hogy hívás előtt mindig alaposan utánajárnak a kiszemeltnek. A publikus telefonkönyvek és a hasonló források alapján meglepő mennyiségű információt összegyűjthetnek. Kiderítik az áldozat lakhelyét, családi állapotát, stb. Miután elhitették vele, hogy a Microsoft dolgozói, elsorolják a számítógép állítólagos problémáit és hozzáférést kérnek a rendszerhez. Ezt nem szabad megengedni, mert így bejelentkezési adatokat, jelszavakat, egyéb személyes információkat szerezhetnek meg, ráadásul kártékony programokkal fertőzhetik meg a számítógépet, amelyek további komoly problémákhoz vezethetnek. Fontos, hogy a Microsoft nem hív és soha nem is hívott fel embereket ilyen szolgáltatás keretében. Ha ön is az AMMYY áldozatául esett, kövesse az alábbi útmutatót, hogy elkerülhesse a további problémákat.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ AMMYY?

Ha rávették az AMMYY vírus telepítésére, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Start -> Vezérlőpult -> Program eltávolítása.
  2. A megjelenő ablakban keresse ki az AMMYY és/vagy Ammyy Admin bejegyzéseket, valamint minden ismeretlen és gyanús elemet, majd távolítsa el őket az ‘Eltávolítás/Módosítás’ gomb segítségével.
  3. Kövesse az eltávolítási varázslók utasításait.

A fentiek elvégzése után töltse le a következő programok valamelyikét és vizsgálja át vele a számítógépet: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Ezek a programok megtisztítják a rendszert a vírus esetleges maradványaitól és rejtett elemeitől, így megakadályozzák személyes adatainak elvesztését.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken