Mylucky123.com vírus eltávolítása (javított instrukciók) - (frissítve: 2016. nov)

Eltávolítási Útmutató - Mylucky123.com vírus

Mi az, hogy Mylucky123.com vírus?

A Mylucky123.com a Firefox és a Chrome böngészőket célozza:

A Mylucky123.com-hoz hasonló böngészőeltérítők egyáltalán nem válogatósak. Ez egy „könnyebb” fertőzés, a Google Chrome és a Mozilla Firefox böngészőket célozza, ezekbe bejutva a Mylucky123.com címre módosítja az beállított keresőmotort és kezdőlapot. Ez szerencsére azt jelenti, hogy az Edge, az Internet Explorer és a Safari is viszonylagos biztonságban van a vírussal szemben. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy az ilyen potenciálisan kéretlen programok szinte teljesen kiszámíthatatlanok, előfordulhat, hogy egy napon a Mylucky123-at is módosítják úgy, hogy több böngészőt is célba vehessen. Fontos tehát, hogy vész esetére telepítsen egy megbízható antivírust, például: FortectIntego (vagy ha Mac OS X felhasználó, SpyHunter 5Combo Cleaner).

A Mylucky123.com bejutásának kezdeti fázisaiban talán még sel sem tűnik, hogy valami nincs rendben, hacsak az nem, hogy a böngésző váratlanul megnyílik. A weboldal a jól ismert Google kereső külsejét másolja, és pontosan olyan szolgáltatásokat kínál, mint más keresők. Mivel azonban a szakértők a Mylucky123.com eltávolítását javasolják, valami probléma biztosan van a programmal. Minden egyértelművé válik, ha a felhasználó használatba veszi – vagy inkább megpróbálja használatba venni a keresőt. A Mylucky123 a Google Custom Search-ön alapul, ami azt jelenti, hogy a weboldal fejlesztői kényük-kedvük szerint módosíthatják a találatokat. A program célja márpedig az affiliate marketing. A fejlesztőket sokkal jobban érdekli a marketinges profit, mint az, hogy megfelelő szolgáltatást nyújtsanak. Ezzel a weboldallal tehát vagy nagyon sokáig tart jó információkhoz jutni, vagy egyáltalán nem is sikerül.
A szponzorált linkek és hirdetések pedig akár más weboldalakon is megjelenhetnek. Sajnos a Mylucky123.com malware ezzel a módszerrel keres pénzt. Legyen óvatos – a hirdetések kétes weboldalakra juttathatják, haszontalan programok letöltésére vehetik rá, vagy technikai támadásnak látszó csalások áldozatává tehetik.

Tovább ront a helyzeten, hogy a haszontalan keresőmotor batch fájlokkal épül a böngészőkbe (C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat és C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat), amelyeket az %AppData% mappában is elhelyez. Ezek a fájlok segítik a Mylucky123.com-t az átirányításban. A kereső akkor is újra felbukkanhat, ha tölri a böngészős kiegészítőket és a böngésző beállításait, és visszaállítja például a Google-t, a Yahoo-t vagy a Binget. Mindazonáltal van lehetőség a Mylucky123.com malware teljes eltávolítására. Ehhez csak egy megbízható antivírus szükséges.

Hogyan kerülhető el a vírus?

A trójaiakkal, férgekkel és hasonló fertőzésekkel ellentétben a böngészőeltérítők viszonylag szabadon a rendszerbe léphetnek. Az Mylucky123.com is a rosszindulatúság határán egyensúlyozza magát, ezért gyakran csatolják freeware szoftverekhez mint választható letöltés. Az ilyen telepítők mindent megtesznek azért, hogy feltűnés nélkül a rendszerbe juttathassák a mellékleteket. A „Mylucky123.com beállítása kezdőlapként” beállítás is csak a részletes telepítési módban kapcsolható ki. Arra játszanak, hogy a tájékozatlan felhasználók a Gyors, Alapértelmezett stb. nevű telepítési módot válasszák, mert ezek a módok kérdés nélkül telepítik a Mylucky123.com-ot is. Fontos tehát, hogy mindig a részletes telepítést válassza, és elutasítsa a Mylucky123.com és más kétes elemek telepítését.

A Mylucky123.com eltávolításának lehetőségei.

A Mylucky123.com vírus eltávolítása több módszerrel is elvégezhető. Először is, a legmegbízhatóbb módszer az automatikus eltávolítás. Ne feledje, hogy minőségi antivírus szoftverre van szüksége. Azt javasoljuk, tekintse át a lentebb látható szoftvereket. Alternatívaként a Mylucky123.com kézzel is eltávolítható, például a bejegyzésünk alatt található útmutatót követve. Az illusztrált útmutató segítségével váratlan hibák nélkül végezheti el a kézi eltávolítást. Ha úgy dönt, hogy ezt a módszert választja, akkor is azt javasoljuk, hogy telepítsen antivírus szoftvert, hogy az megvédhesse az esetleges későbbi támadásoktól.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Mylucky123.com vírus

Mylucky123.com eltávolítása Windows rendszerekből

A C:\ProgramData\Google Chrome.lnk.bat és a C:\ProgramData\Mozilla Firefox.lnk.bat azok a fájlok, amelyek azért felelnek, hogy a Mylucky123.com-ot újra és újra keresőmotorként és kezdőlapként állítsák be. Fontos tehát, hogy ezeket a fájlokat is eltávolítsa, valamint a Feladatkezelőben is állítsa le a Mylucky123.com-hoz tartozó folyamatot, és csak ezek után állítsa alaphelyzetbe a böngészőket..

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) Mylucky123.com szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) Mylucky123.com bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

Mylucky123.com eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) Mylucky123.com elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Mylucky123.com eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

Mylucky123.com eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) Mylucky123.com bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) Mylucky123.com eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Mylucky123.com) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken