“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam törlés (ingyenes instrukciók) - javított útmutató

Eltávolítási Útmutató - “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

Mi az, hogy "You Have A ZEUS Virus" ügyfélszolgálati csalás?

A Zeus vírus fenyegetését látja?

"You Have A ZEUS Virus" ügyfélszolgálati csalás

Sok tapasztalatlan felhasználót megrémíthetnek a „You Have a ZEUS Virus” és hasonló értesítések, pedig csak csalók megtévesztő trükkjéről van szó. A tényleges Zeus vírus évekkel ezelőtt volt aktív, többnyire trójai vírus formájában terjedt. Talán tudja, hogy a trójaiak meglehetősen veszélyes vírusok, mert megbízható fájlnak álcázhatják magukat, ennek segítségével a rendszerbe juthatnak, majd ott személyes információkat, például belépési adatokat és banki adatokat is szerezhetnek.

Akik annak idején találkoztak a vírussal, valószínűleg még most sem örülnek, ha eszükbe jut a dolog. Számos régi vírus azonban még mindig ihletet jelent az újabb támadóknak. A jelenlegi ügyféltámogatási csalások általában elavult szoftverekre vagy hibás operációs rendszerre figyelmeztetnek, más példányok pedig akár ransomware vírusokról is jelenthetnek. Természetesen minden esetben a pénzszerzés áll a háttérben.

Szerencsére könnyedén megkülönböztethetők az átverések a tényleges hibáktól és rendszerértesítésektől. Lásson hozzá a „You Have A ZEUS Virus” eltávolításához, és tájékozódjon az elkerülés módjairól. A kiváló FortectIntego például nagyban felgyorsíthatja az eltávolítást.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

A vírustámadásokról szóló valótlan értesítések célja mindig az, hogy pénzt szerezzenek a mit sem sejtő felhasználóktól. Gyakran különböző rosszabbnál rosszabb következmények felsorolásával próbálnak minél hihetőbb látszatot kelteni. A kékhalálnak látszó hamis képernyő láttán és adataikat féltve így még azok is bedőlhetnek a trükknek, akik nem tudnak a Zeus vírus veszélyeiről. A csalók általában egy megadott telefonszám felhívását kérik.

WARNING! Your Hard drive will be DELETED if your close this page. You have a ZEUS Virus! Please call Support Now!. Call Toll-Free: 1-844-859-0337 To Stop This Process

A beszélgetés több irányba is indulhat. Lehet, hogy egy vírusirtónak látszó program telepítését kérik, amely egyszerűen csak kikapcsolja a csalók „You Have A ZEUS Virus” értesítését. Emellett akár 300 dollárnál többet is elkérhetnek ezért a „segítségért”.

Előfordulhat, hogy a csalók ehelyett több lépésben vezetik végig az állítólagos vírus eltávolításán. Egy bizonyos kódot is elkérhetnek, ennek segítségével feltételezhetőleg az áldozat tartózkodási helyét azonosítják. Gyakran a hónap végén érkező méretes telefonszámla is a megtévesztő értesítéshez hasonló kellemetlen látvány lesz…

Előfordulhatnak „You Have A ZEUS Virus” átirányítások is. Ez röviden annyit jelent, hogy egy rosszindulatú weboldalra kerül, amely tényleges vírust rejt. Ha ilyen jellegű üzenetet lát a jövőben, ne siesse el a telefonhívást, hanem először próbálja meg önállóan eltávolítani a behatolót.

Hogyan juthat egy ilyen malware a rendszerbe?

A vírus meglepő módon egy más program telepítése során juthatott be. A telepítő mellékletei között rejtőzhetett a „You Have A ZEUS Virus” program. Nagyon fontos, hogy odafigyeljen a programok telepítése közben.

Fontos, hogy még a megbízható forrásokból beszerzett telepítők is rejthetnek rosszindulatú mellékleteket. Figyeljen akár a Skype telepítése közben is, utasítsa el a különböző promóciós keresőket és hasonló programokat. Csak akkor lépjen a telepítő következő lépésére, ha biztos benne, hogy nem engedélyezett kéretlen programot.

A “You Have A ZEUS Virus” eltávolítása

Annak ellenére, hogy nem kifejezetten komplex vírusról van szó, azt javasoljuk, hogy ne kézzel próbálja meg eltávolítani a You Have A ZEUS Virust. Használjon inkább egy biztonsági szoftvert. Telepítse például a kiváló FortectIntego vagy Malwarebytes antispyware-t, és hagyja, hogy ez a szoftver törölje a You Have a ZEUS Virust.

A folyamat nem tart sokáig, a számítógép sebességétől függően. Javasoljuk továbbá, hogy tekintse át a lenti lépéseket, amelyek segítségével eltávolíthatja a böngészőkből az esetleges kártékony elemeket. Végül pedig: ha legközelebb hasonlót lát, ellenőrizze, hogy tényleg valódi értesítést kapott-e.

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása Windows rendszerekből

Minden böngésző esetében a PowerShell segítségével ajánlott elvégezni a lépéseket, amelyeket a Microsoft Edge-re vonatkozó útmutatóban talál. A lépések segítségével a You Have A ZEUS Virus ügyfélszolgálati csaláshoz tartozó minden fájltól megszabadulhat.

 1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
 2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
 3. Távolítsa el a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
  Keressen ki a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása Mac OS X rendszerből

 1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
 2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása innen: Microsoft Edge

Microsoft Edge beállításainak visszaállítása (1. módszer):

 1. Indítsa el a Microsoft Edge alkalmazást, majd kattintson a More gombra (három pont a jobb felső sarokban).
 2. Kattintson a Settings gombra a további beállítások megjelenítéséhez
 3. A Settings ablakban kattintson az Clear browsing data alatti Choose what to clear gombr Nyissa meg a beállításokat, és kattintson a 'Choose what to clear' lehetőségre
 4. Válasszon ki mindent, amit törölni szeretne, majd Clear gomb. Kattintson a 'Clear' gombra
 5. Ezt követően kattintson jobb gombbal a Start gombra (Windows logó). Válassza a Task Manager lehetőséget. Nyissa meg a Start menüt, és válassza a 'Task Manager' lehetőséget
 6. A Processes ablakban keresse meg a Microsoft Edge bejegyzést.
 7. Kattintson rá jobb gombbal, és válassza a Go to details lehetőséget. Ha a Go to details lehetőség nem látható, kattintson a More details gombra, és ismételje meg az előző lépéseket. Kattintson jobb gombbal a 'Microsoft Edge' bejegyzésre, és válassza a 'Go to details' lehetőséget Kattintson a 'More details' gombra, ha a 'Go to details' lehetőség nem jelenik meg
 8. A Details fülön keressen meg minden Microsoft Edge nevű bejegyzést. Kattintson rájuk jobb gombbal, és válassza a End Task lehetőséget. Keresse meg a Microsoft Edge bejegyzéseit, és válassza a 'End Task' lehetőséget

Az Microsoft Edge böngésző visszaállítása (2. módszer)

Ha az 1. módszer nem segített, speciális módon kell visszaállítania az Edge böngészőt

 1. Megjegyzés: először készítsen biztonsági másolatot adatairól!
 2. Keresse meg ezt a mappát számítógépén C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Jelölje ki a tartalmát, majd kattintson az egér jobb gombjával. Válassza a Delete lehetőséget. Nyissa meg a Microsoft Edge mappáját, kattintson jobb gombbal minden elemre, és válassza a 'Delete' lehetőséget
 4. Kattintson a Start gombra (Windows logó), majd a Search my stuff mezőbe írja be, hogy window power
 5. Kattintson jobb gombbal a Windows PowerShell bejegyzésre, majd válassza a Run as administrator lehetőséget. Keresse meg a Windows PowerShellt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a 'Run as administrator' lehetőséget
 6. Miután már adminisztrátor, a Windows PowerShell ablaka megjelenik. Illessze be a következő parancsot a PS C:\WINDOWS\system32> sor mögé, majd nyomjon entert:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Másolja be a szükséges parancsot, majd nyomjon 'Enter' billentyűt

Ezt követően már nem szabadna, hogy a “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam továbbra is Microsoft Edge böngészőjében legyen.

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 2. Válassza ki a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove. Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
  Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information. Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 4. Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolításához. Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása innen: Google Chrome

 1. Kártékony beépülők eltávolítása
  Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions. Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 2. Válassza ki a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket. Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével
 3. Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines. A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 4. A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni. A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 5. Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
  Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 6. Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings. A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 7. A jelenlegi lépés és a(z) “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot. Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez

“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam eltávolítása innen: Safari

 1. Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
  Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 2. Válassza azt, hogy Extensions. Keressen “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions'
 3. Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
  Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari... Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 4. Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam) eltávolításának befejezéshez “You Have A ZEUS Virus” Tech support scam gombot nyomjon. Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (“You Have A ZEUS Virus” Tech support scam) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes.

A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken