Súlyosság:  
  (100/100)

CryptoLocker törlés

123

A Cryptolocker egy veszélyes ransomware, egyértelműen azoknak a cyberbűnözöknek a műhelyből, aki az FBI vírusért, a Police Central e-crime Unit vírusért, a Department of Justice vírusért és még számos más kártevőért is felelősek. Az elődjeihez hasonlóan a Cryptolocker is blokkolja a fájlokat, és méretes figyelmeztetést jelenít meg, amin keresztül 300 dolláros váltságdíjat követel. A Cryptolocker viszont néhány újdonságot is prezentál: asszimetrikus titkosítás segítségével úgy kódolja a felhasználó fájljait, hogy a dekódoláshoz két különböző kulcs legyen szükséges. Ennek fontos következménye, hogy habár az eddigi ransomware változatokat viszonylag könnyedén el lehetett távolítani a megfelelő instrukciók követésével, ez a típus ellenáll a próbálkozásnak. Úgy tűnik, hogy az egyetlen megoldás a második, privát kód megszerzése, de ennek az egyetlen birtokosa a vírust elkészítő cyberbűnöző-csapat. A Cryptolocker értesítése szerint a felhasználónak véges ideje van a váltságdíj megfizetésére és ezen keresztül a fájlok visszaszerzésére. A türelmi idő leteltével búcsút lehet inteni a fájloknak.

HOGYAN FERTŐZHETI MEG A SZÁMÍTÓGÉPET A Cryptolocker?

Szakértők szerint a Cryptolocker legtöbbször hivatalosnak tűnő e-maileken keresztül terjed. Ezek a levelek általában elmulasztott befizetéseknek, adózással kapcsolatos üzeneteknek, vásárlás-visszaigazolásoknak és hasonló értesítéseknek adják ki magukat. Amint a mellékelt fájlt a felhasználó megnyitja, a kártevő a rendszerbe jut, és titkosítja a felhasználó fájljait. Jellemzően a következő kiterjesztések az áldozatok: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) CryptoLocker eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
CryptoLocker eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
CryptoLocker eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) CryptoLocker eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott CryptoLocker eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) CryptoLocker ellen (2016-02-22)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) CryptoLocker ellen (2016-02-22)

CryptoLocker manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

Törlendő fájlok:
[random].exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon