Súlyosság:  
  (99/100)

CryptoWall 4.0 törlés

12

Miben hasonlít a  CryptoWall és a  CryptoWall 4.0?

A  CryptoWall és a  CryptoWall 4.0 szinte teljesen megegyező vírusok, amelyek a ransomware kategóriába tartoznak. A legfontosabb tudnivaló a  CryptoWall ransomware vírusokkal kapcsolatban az, hogy nem létezik olyan visszafejtő program, amely helyre tudja állítani a titkosított fájlokat. Az elődjéhez hasonlóan a  CryptoWall 4.0 is fejlett technológiával titkosítja az áldozatok személyes fájljait, majd váltságdíjat követel a dekódoláshoz szükséges kulcsért. Ha nem szeretné elpocsékolni a pénzét, NE fizessen a hackereknek, mert már több ezren vannak, akik semmit sem kaptak fizetés után.

Inkább az elején kellene kezdenünk ezt a bejegyzést… Szóval mi is az a ransomware? A ransomware egy nagyon veszélyes számítógépes parazita, amely megpróbálja titkosítani a tárolt fájlokat, méghozzá a visszaállítás lehetősége nélkül. A ransomware vírusok általában a következő kiterjesztésekre pályáznak: .docx, .pdf, .txt, .img, .gif, .mp3, .mp4, .flv. Sajnos a  CryptoWall 4.0 vírus nemcsak titkosítja a fájlokat, hanem a nevüket is módosítja. Minden fájlnevet véletlenszerű karakterláncra cserél, hogy az áldozat ne is ismerje fel a titkosított fájlokat. Ráadásul a CryptoWall 4.0 új változatát nem igazán ismerik fel az antivírus programok. Még a második generációs, vállalati tűzfalmegoldásokon is képes átjutni. Sőt, az észlelését további malware programok telepítésével is nehezíti.

Miután titkosította a fájlokat, minden titkosításon átesett mappába üzenetet helyet. Az üzenet .txt, .html vagy .png fájl lehet. Például:

HELP_YOUR_FILES.TXT
HELP_YOUR_FILES.HTML
HELP_YOUR_FILES.PNG

Tartalmuk általában a következő:

Cannot you find the files you need?
Is the content of the files that you have watched not readable?
It is normal because the files’ names, as well as the data in your files have been encrypted.
Congratulations!!!
You have become a part of large community CryptoWall.
[…]
For your attention, the software to decrypt the files (as well as the private key that come fitted with it) is a paid product.

A CryptoWall 4.0 ransomware tehát váltságdíjat kér a visszaállításhoz szükséges kulcsért. Nem szabad megbíznia az ígéretben, semmi sem garantálja, hogy visszakapja a fájlokat!

CryptoWall 4.0

Hogyan juthat a rendszerbe a CryptoWall 4.0?

A CryptoWall 4.0, avagy HELP YOUR FILES vírus főként e-maileken keresztül terjed, ahogy a korábbi CryptoWall változatok is. A levelek szerencsés esetben a spamek közé kerülnek, de nem minden e-mail szolgáltatónak sikerül kiszűrnie. Fontos, hogy ne nyisson meg ismeretlen feladóktól származó e-maileket! A CryptoWall 4.0 e-mailek szöveges fájlnak látszódó JavaScript csatolmányt tartalmaznak. Megnyitáskor a CryptoWall 4.0 vírus a rendszerbe jut.

Ha nem szeretné elveszíteni adatait, és nem szeretne idegenek kezébe juttatni személyes információkat, ügyelnie kell a rendszer biztonságára. Azt tanácsoljuk, hogy telepítsen antimalware programot, például a SpyHunter legújabb változatát. Ez a szoftver a CryptoWall 4.0-át is el tudja távolítani. A ransomware-ek által titkosított fájlok visszaállítása azonban közel lehetetlen. Tanácsos biztonsági mentéseket tárolnia egy külső tárolón.

Hogyan távolítható el a vírus és állítható helyre a számítógép?

Ha fontos fájljai HELP_YOUR_FILES.TXT, HELP_YOUR_FILES.HTML vagy HELP_YOUR_FILES.PNG nevűre módosultak, a CryptoWall 4.0 vírussal áll szemben. Ez egy ransomware, ami azt jelenti, hogy váltságdíjat követel a titkosított fájlok visszaállításához szükséges kulcsért. Azt azonban semmi sem garantálja, hogy fizetés után tényleg megkapja a kulcsot. Fontos tehát másolatokat készíteni a fájlokról, majd biztonságos helyre tenni a másolatokat – például hordozható merevlemezre.

A CryptoWall 4.0 a lentebb sorolt antimalware programokkal távolítható el. Fontos, hogy kézzel nem lehet törölni, és a gyanús CryptoWall 4.0 decrypter programokkal főleg nem. Az eltávolításhoz szükséges minden lépést megtalál a bejegyzés alatt. Legyen óvatos, miközben az internetet böngészi! Ne nyisson meg kétes e-maileket és ne használjon gyanús weboldalakat. Rengeteg cyberbűnöző ténykedik az interneten manapság, ne váljon az áldozatukká!

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) CryptoWall 4.0 eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
CryptoWall 4.0 eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
CryptoWall 4.0 eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) CryptoWall 4.0 eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott CryptoWall 4.0 eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) CryptoWall 4.0 ellen (2015-12-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) CryptoWall 4.0 ellen (2015-12-11)
CryptoWall 4.0 kép
CryptoWall 4.0 képCryptoWall 4.0 kép
Manuális Eltávolítási Útmutató - CryptoWall 4.0

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/functions.php on line 500

1 módszer. CryptoWall 4.0 eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban
Windows 7 / Vista / XP
 • Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
 • Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
 • Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking
Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'
Windows 10 / Windows 8
 • Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
 • Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
 • Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking
Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
Lépés 2: CryptoWall 4.0 törlés

Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: SpyHunter. Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (CryptoWall 4.0) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking


2 módszer. CryptoWall 4.0 eltávolítása ezzel: System Restore

Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban
Windows 7 / Vista / XP
 • Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
 • Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
 • Válassza a listáról a következőt: Command Prompt
Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'
Windows 10 / Windows 8
 • Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
 • Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
 • Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt
Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
 • Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
 • Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
 • Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
 • A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást

Teljes CryptoWall 4.0 eltávolítás

A rendszer visszaállítása után távolítsa el a vírushoz (CryptoWall 4.0) tartozó összes hátramaradó kártékony fájlt. Ehhez töltse le a következőt, és vizsgálja át vele a rendszert: SpyHunter

Ha adott fájlokat szeretne visszafejteni, ideje, hogy a reményteli Windows Previous Versions funkciót használja. Ehhez válassza ki a fájlt, kattintson rá jobb gombbal, és válassza a következő menüpontot: Windows Previous Versions. Menjen arra a fülre, hogy Windows Previous Versions, és keressen fájlvisszaállítási ponot. Válassza ki, ha van ilyen, majd Windows Previous Versions. Figyelem! Ez a módszer csak akkor hatásos, ha engedélyezte a System Restore funkciót. Ha a ransomware úgy készült, hogy eltávolítsa a fájlok Windows Previous Versions adatait, nem fog működni. Ebben az esetben a következőkkel próbálkozhat: Photorec vagy R-studio..

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon